Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věcná pro Poláčka: Slovo kuš neexistuje (kromě "kuš!" = "zmlkni!"). Samostříl je "kuše". Tohle mě irituje skoro stejně jako "pistol"
  • Black_Hand
    co zkusit nekdy nejaky pc friendly darky zase? :\
    ale co, kvuli soutezim podcast nepousloucham, tak at si klidne konzolaci skacou radosti.
  • bobsh
    (reakce na Moppeda, takhle to dopadá když rozepíšete reakci, všimnete si že nejste přihlášený a pak zapomenete znova kliknout na "reagovat" ) *6*
  • bobsh
    pokud to nebude na úkor stávajících rváčů, tak nevidim důvod proč občas nepřibrat názor jiných lidí (kromě toho Paroubka samozřejmě *1* *12* )
  • Mopped
    Prosím, nezvěte Tučka do FC.
    Já to znám, začne to Tučkem, bude pokračovat Zvelebilem a skončí to Paroubkem nebo Martinem Ludvíkem.
    No i když ten Ludvík, to by mohla být i sranda.
  • xMort
    Nejlepší internetový obchod na knihy v angličtině je Bookdepository. Sídlí v UK, mají obrovskou nabídku, poštovné po evropě zadarmo, chodí to k nám do pěti dnů. Bezkonkurenční ceny oproti Amazonu a dalším. Pokud má Amazon náhodou levněji, tak díky jejich nulovému poštovnému je trumfnou. Mám odsud kupu věcí a většina kamarádů tam taky nakupuje, tak můžu doporučit.
    http://www.bookdepository.co.uk/
  • xMort
    Taky tahám přes iTunes do telefonu, ale přímo z něj, synchronizaci s PC nenávidím :)
    Jinak podcasty poslouchám po cestě v MHD směrem do práce. I když mi to teda ujídá čas na čtení.
  • oin.odin
    no založíme si tu z toho diskusiu kto, kde a kedy počúva FC ???
    na ja ho počúvam pokiaľ možno čo najskôr po uvedení (stiahnutý bez sebe-menšieho problému cez iTunes) na PC (mac) vtedy sa hrám nejakú odpočinkoú hru (npr. Zen Bound 2) poprípade na iPhone pri pravidelnom štvrtkovom upratovaní ...
  • Fight club - good night, sleep tight :)

Nevim, jestli sem první, upřímně, nečetl sem zdejší komenta... ale musim to napsat. Počínaje začátkem března se ve mně objevila chuť si fight club poslechnout... Ono ta jména účinkujících prostě nemohou jednoho nechat klidným... Ale hlavní otázka byla: "kdy" .. přece jenom, přes noc se jako každý normální člověk věnuji online/LAN hrám s Vámi/spolubydlícím a přes den pracuji/dospávám... ale přišel jsem na to (heuréka), že tenhle podcast je nejlepší před spaním... nechci redakci nijak shazovat,ale vždycky mě to ukolíbá, usnu jako mimino, jakoby mi máma předčítala pohádku :D dozvim se spoustu zajámavého a po pulhodině je to lepší jak stilnox :D keep on goin´ a nebojte, sem tam si druhý den ráno doposlechnu i konec podcastu... anyway, pokračujte!!!
  • DSemik
    Já bych to viděl do budoucna jako soutěžní otázku, kdyby se soutěžilo o něco ve smyslu přítomnost při nahrávání podcastu atp.
  • ales.smutny
    Samozřejmě všichni, čteme si je před spaním jako litanii...;)
  • Hoši serte na nějakou výslovnost, snad sme češi neéééé ?
    jinak mimochodem chtělo by to ňáky pravidlo, třebo po každé 10 minutě každej si dá panáka!!!
    sorač za zdření sám to píšu tak nějak půl hoďky. *3*
  • To každopádně :D
  • Jozef123
    Áno ale tie ostatné stoja za pozretie... *1* *1* *1*
  • Tak by mě zajímalo, jestli jste kdokoliv z redakce schopnej z fleku vyjmenovat aspoň 5 těch vašich pravidel. *1*
  • Black_Hand
    MAM TO!! vcera vecer jsem si vzpomel, kde jsem slysel "gód". http://www.youtube.com/watch?v=fINh4SsOyBw 0:35 (prijde to asi za pet sekund). jde o monty pythony, kteri si anglictinu pekne uzivaji takze bych to nebral jako vtip...tedy v ramci toho, ze to je vsechno vtip :).
  • to nevim

Nevim proc jen to to tam mas okamzite. Mne se objevuje novy dil na Itunes s velmi rozdilnym zpozdenim, nekdy je to i tyden, ale to bylo jen ze zacatku, ted to byvaji max. dva dny
  • DSemik
    Jo jo, přesně to jsem taky slyšel.
  • To asi bude tím Craig Charles je z Liverpoolu a Liverpoolským prej někdy pořádně nerozumí ani samotní angličani.
  • DSemik
    K té výslovnosti musím doporučit již zmiňovaného Červeného trpaslíka. Listerova (Craig Charles) výslovnost je vážně "zajímavá" a myslím, že slovo "god" vyslovuje tak, jak se píše, popřípadě vlastním způsobem. =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit