Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Proč se podcast jmenuje Klub rváčů, když se prakticky na všem shodnete a Dan Vávra není podobný Bradu Pittovi? Chybí tomu akce – bouchání pěstí do stolu, třískání židlí a praštění sanic. Bez konfliktu vám bude klesat sledovanost. Představte si novinové titulky: Bitka počítačových "novinářů" v přímém přenosu - redaktoři herního plátku pod vlivem agresivních her mrhají penězi daňových poplatníků za ošetření na pohotovosti. Máme pasivně čekat, až násilí idolů našich dětí přeteče skrz monitory do našich domovů?

To by byl nárůst sledovanosti. Kdo obětuje čelist?
  • Pistol mě taky strašně sere, obzvlášť když tak někdo nazývá cokoli co střílí, včetně samopalu a pušky :)
  • oin.odin
    jo ale pedobear sa nedostavil ... takže -1500
  • Xykon

Podcast 19.

Na Game Expu a Anime Show bylo dohromady 7872 návštěvníků *3*
  • Black_Hand
    lol, zminka o master's hammer na podcastu tiscali. ja uz snad slysel vsechno. "k nicemu by nebyly bryle bifokalni!"
  • Ma ale vpodstate pravdu.
    Momenty ktery by si 8/10 zaslouzily tam sice jsou, ale kolik jich je?
    Za sebe bych to zprumeroval tak na 6/10 protoze je to vesmes fakt neskutecne stereotypni, plytka nuda.
  • Drom
    hru jsi NEHRAL a mluvis tu o 30ti hodinach imbecilnich respawnu, akcni mlaticce a paradnim zaveru... hmm hmm. Co na to rict. Asi nic
  • No to se na me nezlob, ale hra na 8 musi bavit celou dobu. Na zacatek, stred a 3/4 hry se vykaslali, ale udelali paradni zaver a je to vytecna hra na 8 bodu? Ze jako zaverecna uzasna pointa ma ospravedlnit 30 hodin imbecilnich respawnu? (Jinak tuto akcni mlaticku (DA2) jsem zatim nehral)
  • "zloděj" křičí, chyťte "zloděje" :)
  • mislis zes setrel co ty lofko :D
  • Drom
    dobry fightclub :) Dragon Age 2 se vyplati hodnotit az po dohrani a to cele hry, s hodnocením 8/10 souhlasim
  • Buttonmashing

Ona je to totiz krecovka na konzolich. Odtud asi ty vytky vychazely. Na PC se to hraje fakt skoro stejne jak jednicka.
    No na konzolich vlastne asi taky - tam jsem jednicku nehral...
  • LTM3
    Jedná se o matku nebo o jinou osobu?
  • janchor
    Hovorová řeč se správným vyskloňováním slova kuše prostě moc nekamarádí..
  • janchor
    Nerad bych spoileroval, ale je v tom pochopitelně ženská.
  • 13_11
    Já ti rozumím ze všech zdejších nejvíc; přece se ale do skonání věků nespokojíme pouze se slovy lučiště či píšťala? Jazyk jde dál.
  • Čím větší počet učastníků, tím měne prostoru zbybe pro ostatní na své názory.
    Vzhledem k tomu, že délka každého dílu FC je 60 minut maximálně (poslední díly ani tolik ne :/ ), tak by to bylo spíše z mého pohledu ke škodě než-li k užitku.
    Kéž by byl FC delší :<
  • Mopped
    Samozřejmě jsem pro, kvalitních autorů bylo a je spousta, Anastasov, Eisler, Rybka, Malý, Papík, Herodes, Průša, Kalivoda, Provazník atd. Určitě by bylo zajímavé, dozvědět se co teď dělají a jaké jsou jejich názory na současnou herní scénu.
    A pak jsou zde, dle mého názoru, méně kvalitní autoři a ti mě nezajímají vůbec.
    Ale je to samozřejmě jen můj názor, takže fanoušci pana Tučka položte kameny.
  • To by mě strašně zajímalo, čím DA2 zlomilo panu Grygarovi srdce. Snad to tady můžete říct. :)
  • RakeW
    Nicméně rozdíl je v tom, že "kuš" opravdu neexistuje, kdežto "pistol" je sice archaismus, ale běžně se používá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit