-
A všechny dostaly v recenzích naloženo (myslíš Driv3r, doufám).
-
Vávra - Angličtina
Tak tak, lidé jsou pohodlné svině a dokud dostávají vše pod nos, tak budou jen postávat u korýtka. Také naprosto nechápu proč dnes lidé 15+ tak často křičí po češtině. -
Daikatana, Driver, Alone in the dark?
-
Mastermind
MasterMIND8881 je Borat českého internetu! -
Presne tak.
Na hypeovanejch titulech jsou penize videt i jinde, nez v tom marketingu.
To ze je hra podle kdejakyho pepika kvuli jeho osobnimu vkusu "blbost" nikdo neznamenalo ze neni v mnoha ohledech kvalitni. At mi nekdo ukaze hypeovanou hru, ktera by rozebrana na deset stezejnich kriterii (aby nam to vyslo na desitkovou stupnici) vysla ve spatnym pomeru. Pamatuju treba flame Assassins Creed, kde se kvuli (navic nijak extra) stereotypni hratelnosti zdalo lidem moc treba i hodnoceni 7/10. 8/10 uz bylo podplaceny
Fakt ale ... tyhle "osvicenecky" hemzy jsou tak unavny ze jsem z toho celej posmutnel : D -
Master MIND8881: "nabíjíme R jako pŘenabít" :D
-
To mě spíš přijde, že platí určitá "obecná kvalita" u velkejch (a tudíž marketingem protěžovanejch) titulů. Napadá mě jen minimum takovejch, kde výsledek skončil jen průměrně nebo dokonce hůř - a to jsou pak ty "čestný výjimky". Zrovna v případě Black Ops jsme přece opakovaně uváděli, že hodnocení vytáhnul nahoru multiplayer, na kterým ta hra stojí a je podle všeho - oproti srágorovitý kampani - dobrej. A taky nemíchej dohromady hodnocení a naše osobní antipatie, který se i přes z principu subjektivní povahu recenze do toho výslednýho čísla promítnout nesmí.
-
je to FPS s prvky RPG. stejne tak jako bioshock je FPS s prvky RPG.
-
samozrejme, ze nemusi. ale to co se jim na tom povedlo bylo TAK dobry, ze jsem byl ochoten privrit oci. zrovna nedavno jsem se rozplival nad jednou podivnosti v level designu clear sky. poslali me na misto, kde jsem nemoh ani ve snu prorazit (hraju na veterana, druha nejvyssi obtiznost), ale stacilo otevrit PDA a podivat se na mapu a reseni bylo ocividny...a taky fungovalo. po dlouhy dobe jsem si pripadal, ze me nikdo nevede za rucicku, skvely pocit. krome vsech tech super veci jako napr. atmosfera me uchvatilo i to, jak na me po dlouhy dobe dychlo ze hry PC. hru ktera se tak okate vyhyba konzolovitosti jsem uz dlouho nehral. stalker muze mit furu bugu, BSOD na me vyskakovat kazdou pul hodinu, ale i tak stal za to. ted si jeste muzu predstavit, ze by meli za sebou nejakou velkou firmu, jako napr. EA, na odladeni bugu a dotazeni na pul udelanych veci a vznikla by mozna jedna z nej her za posledni dekadu.
-
Dobrá tedy, aspoň jsem to zkusil :-)
-
No, já Metro hrál, chvíli mě to bavilo, ale pak mě to z nějakých důvodů bavit přestalo a nedohrál jsem to. Crysis ano. Podle mě je Crysis lepší hra. PODLE MĚ! Každý ať si rozhodne sám. Metro má možná lepší příběh, protože je postaveno na dobré knize, ale rozhodně ne design i když se snaží. Stejně tak Stalker je v mnoha věcech velice dobrý (prvního jsem dohrál) a osmičku bych mu dal taky, ale chyb má spoustu. Sice to souvisí s financemi, zkušenostmi teamu atd., ale to zákazníka jaksi nemusí zajímat...
-
No pravdu máš ale Stalker nepovažuji za klasickou FPS, je to spíš takové RPG(?). Metro je lineárnější a více mi sedí přirovnání Metra než Stalkera k tomuto případu. A navíc, grafika té hry je opravdu přenádherná.
-
stalker?
-
Jen reakce na Dana Vávru, cituji "Ať mě ukážou nějakou FPS střílečku, která je podle nich nějakym způsobem převratně lepší, prostě není" - Ihned po poslechu mi přišlo na mysl třeba takové Metro 2033. Ve zkratce: JINÝ pocit při hraní než u většiny dnešních FPS, strhující atmosféra a po technologické stránce (převážně grafika) je hra naprosto překrásná :-) Jen ta délka hry by chtěla protáhnout ale nic ve zlém, jen odpovídám na dotaz. :-)
Vždycky mi zpříjemníte čtvrteční večery herní hodinkou, moc pěkný podcast, díky chlapi! -
me se stava porad opak, rikam airsoft a myslim paintball :\.
-
šmaria plodní komentár ... (aj tento môj je plodní) ... (pre nechápavých irónia)
-
Hezky napsané. Já osobně recenze a vše kolem her a filmů čtu jen tak pro zajímavost. Hodnocení mě nikdy nezlomí, i když krátké shrnutí u čísla je vždy objektivní a nejvíce vypovídající.
-
Mě se líbí,když se pořádně rejpe do her.Čím větší shazování titulu,tím lepší.Dnešní sračky si ani nic jiného nezaslouží.
-
Dotaz: Nevadí Danovi tvrdošíjné označování jeho airsoftových aktivit slovem paintball? Spousta airsofťáků je na tohle dost alergická
-
Ale ty chybějící čárky ve větách, Dane.