Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    posledni, tedy 21.
  • Pan_Klobouk
    To vazne rekl, tohle? :) Hlavne ze jeho Mafia byla realita sama.

Pokud by sem nekdo postnul o ktery FC se jedna (plus cas blaboleni) rad si poslechnu.
  • Dan Vávra versus Thief

Dan Vávra je zábavný na poslech, s jeho názory v mnohém nesouhlasím, ale většinou je respektuji a užívám si způsob, jakým je podává jako takovou malou show. Nicméně jeho hrubé nepochopení legendární hry Thief mne natolik rozladilo, že to prostě musím artikulovat - Dan Vávra je Ignorant s velkým I a dost možná i G. Tak. Toliko k insultování a teď drobná reflexe. Jestli pan Vávra onoho blahého času, kdy byl Thief novinka (sám uváděl, že mu v té době bylo +/- 15 let) nebyl schopen nasát atmosféru a vžít se do role zloděje Garretta, který vykrádal jak naprosto abstraktní nekropoli nebo obydlí boha chaosu, tak naprosto striktně architektonicky navazující a smysluplné domy šlechty a zlodějského cechu, jenom proto, že se mu to zdálo málo reálné, tak byl buď předčasně vyspělý, nebo jeho osobnost postrádá schopnost vypnout onoho pomyslného vnitřního policajta. Buď by se měl naučit toho policajta potlačit, nebo by mu měl zabránit v takovém blábolení, jaké předvedl v posledním klubu rváčů. Konec konců, hra je vyloženě samoúčelná činnost, tak proč vůbec přemýšlet nad rámec stealth hratelnosti, kterou Thief znovuobjevil pro celý herní průmysl a dovedl ho v zásadě k dokonalosti? Pane Vávro, zamyslete se nad tím prosím.
  • Cajk
    Mopped: haha dobrej fór:) Nesnášim když lidi podceňujou druhý kvůli práci co zrovna vykonávaj:).. se pozná primitiv:)
  • No spíš je zarážející, že jednou dávají jako cenu do soutěže Nintendo Wii a poté Machinárium :-D Být výhercem zrovna machinaria asi by mě to štvalo :-D I když je to výborná hra ;-)
  • RakeW
    Tak to je super... Já dám "jako anonym" a ono mi to místo "anonym" napíše "skrytá identita". A ještě to k tomu plácne mojí ikonku :).
  • Jo!

Dokonce jsem prodal svou paintballovou pušku a koupil se úplně nejkúlovější světelnou pistoli, abych si Black Ops a Homefrontu pořádně užil!
  • Ceny do soutěže

Ne že by na cenách v soutěžích nějak extra záleželo, ale myslím, že počet kopií Machinaria je už v republice pravděpodobně víc než hráčů...
  • Taky ve hrach zaviram dvere : )
    A prkynko davam dolu, just in case...
  • Black_Hand
    o tu kooperaci se trochu snazil world in conflict. taky multak byl hodne zabavny.
  • kooperace ve strategii

Tu kooperaci jak byla popsaná v dotazu si dokážu dost dobře představit v Total War kde jeden by měl pěchutu druhý kavalerii atd., ale jenom v bitvách. Souhlasím s tím že pokud by měl jeden člověk na starost jenom v základnu tak tu hru bude hrát málo lidí.
  • Z Amanity *3*
  • Fight Club #21

Tak tohle byl zatím asi nejlepší klub rváčů, jste borci neuvěřitelných rozměrů, a z Dana se pomalu stává Anonymous na Games.cz.

Mimochodem, neměli jste náhodou před tímto dílem trochu bahenní trávy ^_^ ?
  • janchor
    Dobrý vědět, díky!
  • tady je ten replay kde to tak hrajou.
    http://www.youtube.com/watch?v=KRdk6wEpQm0&feature=channel_video_title
  • Ohledne toho dotazu na strategie kde by se mohla rozdelovat kontrola nad jednotkama, tak zrovna u Starcraftu 2 to jde, kdyz hrajet 2v2, 3v3 nebo 4v4 tak muzete svym spojencum dat kontrolu nad svyma jednotkama. Nedavno sem dokonce videl replay kde se pri 2v2 jeden hrac staral o zakladnu a druhej utocil s jednotkama, presne jak to popisoval Lukas.
  • Anarcha

Bioware akce

Nejvtipnější na celé akci k DA:2 zadare ME2 a kecech o odměňování fanoušku je trapná v tom , že většina těch fanoušků už ME2 notnou dobu vlastní takže je to spíše krok k tomu jak přitáhnout další kupující jedince a připravit si lepší podmínky pro ME3.
  • Co to? Žádný 90 minutový speciál reagující na diskuzi u článku Konzole zabíjí PC? *2*
  • xMort
    Speciálně jsem se sem šel podívat, kolik Vávrů už tu bude :))
  • CoD:BO

Tak celý týden jsem pařil Black Ops a musím na tuto hru změnit názor - je to totální nářez a lepší multiplayer jsem už dlouho nehrál. Zpětně bych té hře dal 10/10 *3* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit