-
me by zase zajimalo, jaky je rozdil mezi SC1 a SC2? rozdil, ktery trvalo vytvorit 10 let *7* prijde mi to jako kopie s lepsi grafikou. Proc opravovat neco, co neni rozbite? Ale rikat tomu revoluce je k smichu.
-
co mate porad s tim iTunes? to nemuzete proste stahnout mp3jku odtud a pak si ji do iPodu nahrat?
-
Že jo,to mě taky moc pobavilo jak si na něco stěžuje a sám to dělá *1*
-
SC2
Docela mě pobavil náhled na hodnocení SC2 a to sice jelikož se oté hře tolik nepíše tak nebude tak dobrá , ale to že tu hru hraje deně online milióny lidí to už je asi vedlejší.Prostě a jednoduše si nemyslim , že čím více sraček se o hře píše tim větší úspěch má a tvrdit o SC2 , že to neni až tak uspěšná hra mi příjde poněkud najivní. -
Edie
Zajímavý dotaz Edieho o borcích co posílají dotazy jak sem tak do hPodu. Ještě vtipnější na něm je, že tento dotaz, byl v minulém hPodu, Edie je buď blb a nebo komik :-D Já se nasmál. -
Rychle s #22 na iTunes :)
*1* -
Podle me je mozny, ze nejen nekrestansky, ale vubec zadny penize za podcast...
-
A jeje, Lukas nam usnul u pocitace pri strihani. Tak vstavat, vstavat :)
-
za ty nekrestansky penize, ktery za to berou *1* ( varovani : ve vete byl pouzit humor a spetka ironie )
-
Dik za tip, je zas co poslouchat.
-
Doufám, že se na to Lukáš v noci vykvajznul a šel spát. Páč jestli byl až do teď vzhůru a stejně mezitím ten FC nestihl... Tak herní novinář opravdu velmi těžký chleba má.
-
ze on Lukas s tim doopravdy prastil a predal to Danovi.... a ten misto nataceni sel na pizzu :)
-
Tak se začínam říkat,jestli nebude k poslechu dřív páteční Hpod než čtrvrteční fight club *1*
-
Kde to vázne kluci?
-
Ne, ale doufam ze behem noci se to tady objevi :)
-
Em...mam na mysli nový klub rváčů samozřejmě...
-
Omyl
-
Je ještě nějaká reálná šance že bude nový hpod vydán do pulnoci?
-
Na délce záleží
u klubu rváčů platí že čím delší tím lepší... -
Jo
Jo, bylo by to fajn... Ale kdyby to pořád mělo tu samou hutnoust. Chtělo by to víc novinek a událostí půltýdne. *4* Zase na druhou stranu herní průmysl pořád tak nějak roste, tak se toho třeba jednou dočkáme.