Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    s dopolednim podcastem se uz asi muzeme rozloucit co? 😕
  • Drom
    Ted mi doslo, ze pod fightclubem 22 je podepsany Lukas, opravte si to 😁  Lukas uz prece s tou podcastovou sebrankou nechce mit nic spolecneho 😁
  • uzivatel1982
    k tomu ještě dodám dvě slova...Counter Strike:)
  • uzivatel1982
    to je blizzardni:)
  • Jestli je to ten Eddie co myslím (druhý nick Chandler), tak je označení blb opravdu hodně slabé.
  • Co je to za dementa, ten Eddie?
    Navrhuju opatreni proti jemu, a jeho slaboduchejm prispevkum. I bez ty "bizarDnosti" by to bylo na facku 🙄
    A psat do obou podcastu spinu o lidech co delaji to samy je uz jen tresnicka na dortu : D
  • Každej nemusí chtít slyšet celej podcast ale jen nějaký téma.

Soutěž mě např nazajímá...
  • DSemik
    A k čemu to je krom usnadnění pro soutěž?
  • Black_Hand
    ja kdyz chci podcast do prehravace, tak ho proste pichnu do pocitace a dam rovnou download na nej. nebo co je na tom tak skvelyho?
  • Mohli byste pls dávat k popisu podcastu časy jednotlivých témat? Stejnak děláte mezi tématy zvukové předěli tak se to bude lehce hledat.
  • Já mu to přeci nijak nevytýkám. Jen jsem se pozastavil nad tím, že takové lidi on nazývá génii či borci (sarkasmus je cítit v každém slově) ale sám poté dotaz pošle do obou redakcí. Přišlo mi to úsměvné. Nicméně mi nevadí stejné dotazy pokud jde o názorové vyjádření.
  • Potom teda tým čo posielajú rovnaký dotaz do oboch podcastov ide tiež len o to počuť názor oboch redakcií nie ? V čom je vlastne problém s takýmito " Dvojitými agentmi " ? Zvyknú byť odpovede v oboch podcastoch úplne identické ?
  • janchor
    Edie posílal tuhle připomínku do obou podcastů, protože chtěl upozornit obě redakce zároveň. Nic víc.
  • DSemik
    A do hPodu to psal taky Edie?
  • Anarcha
    OK asi jsem tě špatně pochopil moje chyba.
  • janchor
    Pozor, nic jako "o hře se nepíše = není dobrá" jsme netvrdili, právě naopak! Přímo bylo řečeno, že se herní scéna ohledně jejích kvalit víceméně shodla (narozdíl od Black Ops, např.) a tím pádem už se SC2 nikde moc neřeší, ale prostě jenom hraje a hraje..
  • Anarcha
    Takže rozdíl je v grafice v jednotkách , které v SC1 nebyli tudíž i co do strategie jak se jednotlivé rasy a buildy hrají jiné mapy a asi tak stokrát lepší Batllenet jednotlivé ligy a podobně myslim si , že oproti SC1 je tam vylepšení celkem dost a har má uplně jiný spád než v SC1.
  • posila
    SC1 sice neni rozbity, ale je zastaraly. I kdyby byl SC2 jen zmodernizovana kopie SC1, mela by jeho existence pro me smysl.
  • Podcast je podcast hlupáčci. Když to iPhone takhle pěkně podporuje, proč toho nevyužít. Nestahuju podcasty jen z games.............a nezáviďte. btw už to tam je a trvalo to jen pár hodin
  • Drom
    co muzes chtit po lidech, co si kupuji predrazene zarizeni, ktere nosi kazdy zabudovane v telefonu. 🙄

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit