Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    tak on tam neni sam, kdo fallouti.
  • Myslíš toho die hard fanouška Falloutu, který Fallout znova hrát nebude, protože by musel hodinu jak debil zabíjet škorpiony? si to spíš znova poslechni ty, jak se tam PP na konci vysmívá lidem, že jenom říkají, jak jsou starý hry lepší, ale ve skutečnosti je nehrají...a proč tedy úspěšně exituje GOG, lidi tedy starý hry kupují, ale nehrají?!
  • Black_Hand
    to preci nerekli. rikali, ze zas tolik her, ktere nezestarly, moc neni. dyt mas mezi nima die hard fanousky falloutu a to by pak byl docela slusny protimluv. povidali i jak si uzili navstevu v tom muzeu automatu. poslouchal si je vubec?
  • Staré hry vs nové

Tak poslední podcast pro mě tedy přinesl docela šokující zjištění, jak jsou pro vás staré hry vlastně úplně blbé a nedají se dnes hrát…přitom kdyby nebylo starých her, tak já dnes skoro nemám co hrát, protože dobrých nových her je strašně málo…možná by jste se mohli příště zamyslet, čím to také je…změnou životního stylu, zpohodlnělostí, leností, znuděností…dnešních „hráčů“? Jak se za ty roky změnily vaše nároky na dobrou hru? Podle mě museli jít hodně dolů…jaké hodnocení by si asi tak vysloužilo to pro vás božské Crysis a další lineární tunelovky, kterým se dnes říká FPS, kdyby vyšly v období bludišť 1991-1996, bavilo by to tehdy vůbec někoho hrát? Dostávaly by devítky, desítky?! Co takový Dragon age, Assassin creed a další dnešní „pecky“, kdyby vyšli v minulém století? Pro mě tedy uživatelská přívětivost hraje až vedlejší roli a u výše zmíněných her jsem samou nudou málem chcípl, protože v nich není co hrát, hrají se prakticky sami a hráče skoro nepotřebují…a tohle mě tedy nebaví.
  • Black_Hand
    na jednu stranu mas pravdu, a opravdu by se to nemelo prehanet. na druhou stranu je toto cena za format "hospodskeho pokecu" (hospodskych kecu :)), ktery z FC dela tak skvely poslech.
  • DSemik
    Souhlasím. Řekl bych, že v tomto díle to bylo mnohem výraznější než minule.
  • Klid, klid, neber to tak úplně vážně... Dan něco v tomhle smyslu skutečně prohlásil, ovšem jak jsem řekl - tohle si myslí spousta lidí, než si Portal zahrají... a zdaleka to takhle nefunguje jenom u Portalu a jenom u her *3*
  • Křik

Chápu, že jste Fight Club a jsem rád, že jste schopní si oponovat s jinými názory ale musíte se přeřvávat jak děti na základní škole? Ne jen, že vám není v takové situaci vůbec rozumět ale taky to dělá pěknej bordel a trhá uši. Člověk si to zesílí aby pořádně slyšel a div mi nepraskli bubínky.

Jinak samozřejmě díky za FC ale chtělo by si to ten křik hlídat ;-)
  • Jozef123
    Ja by som si nejaký rozhovor prečítal.... ale kto ešte *9* ?
  • Jezis to je zed : D
    Asi jsem chtel jen rict, ze jestli Vavra vyblil fakt to cos psal, tak ho uz definitivne beru jako tupyho maskota FC, co je tam jen pro rozdmychavani ohnu.
    To ze jinak casto vi o cem mluvi tohle proste nesrovna : D
  • Ty uvozovky znamenaj citaci, nebo "v uvozovkach" ?
    To uz by bylo dost i na nej, ne? To pak nevim co je mezi "debilni vymasteninou se svetelnou pistoli" a "intelektualni podivnosti pro divny lidi"?
    Prokristapana.. *7* To je furt ze neni nic originalniho, a kdyz se objevi takovej klenot, tak je to divny...
    A rict ze to je pro intelektualy muze rict asi fakt jen naprostej dement : D
    Ja teda FC poslechnu az zitra, tak tady mozna prskam siru jen na zaklade tvyho fabulovani, ale predstava clovek, kterej je schopnej Portal takhle oznacit je oskliva sama o sobe. A kdyz to vypusti clovek, co neustale mrmla nad stupiditou, absenci originality, a kdovi cim, ... To je pak takzvane napresdrzku..
    Myslim ze DV snad ma dostatecny IQ (nehodlam tvrdit ze jde JEN o to) na to, aby Portal docenil. Ty logicky hadanky mi na ty hre pripadaj asi nejhloupejsi. Portal je hezka historka, hezka stylizace, krasnej humor, krasna HRA! Ve vsech ohledech promyslena jako maloktera jina. Kdo vidi jen "hru s pistoli co dela dzuzny do podlahy", asi by ji mel fakt prenechat tem iiintelektuaaaluuuum... : D
    Uz se dvojky nemuzu dockat.
  • Black_Hand
    ad fallouty a skorpioni. jo, dvojku jsem rozehral poctive az na podruhy. ten zacatek u indianu byl na pytel. pri prvnim pokusu jsem to ukoncil na moste pryc z vesnice...a byla to chyba. az o par let pozdeji jsem se vratil a dosel do Denu, pak uz mi spadla celist :).
  • V zájmu Dana Vávry: donuťte ho, třeba násilím, vyzkoušet Portal! Já jsem Portal (jedničku, na dvojku se zatím jen těším) vnutil několika lidem s přesně stejným názorem ("je to intelektuální podivnost, kterou hrají divní lidé"), a všichni to pak dohráli na jeden zátah. Nikdy jsem neslyšel o nikom, kdo by to zkusil a nedohrál. Holt na některých lidech je nutné páchat dobro i proti jejich vůli :-)
  • Black_Hand
    no..jeste ze to neni "Booba Fat"
  • janchor
    Nebude, už se šine na server.
  • Hej!

Už je sedm!
    Bude to jako minule, kdy se slibovalo, slibovalo - a pak se podcast zpozdil o den?

Ale chápu, že hrát Portal 2 je důležitější než nějací čtenáři a posluchači. *1*
  • Black_Hand
    portal 2? tak to chapu. ja jeste nervozne cekam, nez mi dojde krabicovka :).
  • Jozef123
    *8*
  • janchor
    Jen v nabitějších obdobích.. stříhat a hrát Portal 2 jde prostě blbě :)

Dneska zase skluz, ale tentokrát danej hlavně tučností natočenýho materiálu, takže vyjdeme cca kolem sedmý.
  • Tomas to asi stejne jako Lukas nestiha dopoledne sestrihat :). Chvilku me mrzelo, ze to nenechali Danovi, kdyz se o moderatorstvi tak nadsene prihlasil. Pak pak me ale napadlo, ze to by ten podcast asi nevychazel kazdy tyden. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit