-
bombova hra u Levelu
cau, lidi. nevite nekdo, jak se jmenoval ten 3D klon Bombermana, co byl kdysi pribalenej jako plna hra k Levelu? bylo to fakt bozi a rad bych si to s pritelkyni zahral. -
-
BomberFUN z Levelu 102, zjištěno z oficiálek ;)
-
-
jseš bůh. zlíbal bych ti nohy *14*
-
-
Hm nemyslíš Atomic Bomberman? Ale ten nebyl 3D ale 2D s přerenderovanou 3D grafikou a vyšel tuším ve Score.. vygoogluj obrázky jestli to je ono
-
-
Heeeej - bífkejk vás hlavně nabádal, ať pořádně proberete L.A. Noire - to bylo hlavní poselství *1*
Ale tak díl ve znamení Zaklínače taky přišel vhod - doufám že příští týden to pojmete podobně, právě s tím L.A. ...
A přidávám se k občanskému sdružení za časový rozpis témat - kolikrát bych klidně půlku podcastu mohl přeskočit... Někdy není čas na celej, a než to chřoupat nadvakrát, radši bych některý témata oželel... -
-
L.A. Noire proberem, až se nám sejde víc lidí, co hru hráli. Tuhle středu tam nikdo takovej nebyl.
-
-
Kde se vzala,tu se vzala.
Kdo to ta Alžběta vlastně je.. -
-
Zajdi na diskuzi k libovolnému Replayi, tam Ti to místní fandové osvětlí. *3*
-
-
A vie niekto v čom je own3dtv lepší? Osobne poznám len ustream a livestream.
-
-
own3dTV už funguje 2-3 roky tušim, a posledni rok ji dost táhnou streameři League of Legends, takže to neni žádná pochybná streamovací služba. :)
-
na ustreame to lagovalo
-
-
Mně ani jednou... Byl to individuální případ.
-
-
-
Vůbec jste v podcastu nezmínili možnost, že beta Crysis mohla "být uniknutá" záměrně v rámci reklamní kampaně. To mohla být docela zajímavá debata o hypotetických důvodech pro a proti, ať už to tak ve skutečnosti je nebo není.
Martine Bachu, opravdu není aspoň morálně ospravedlnitelný případ, když si tu betu místo dema někdo stáhne, aby se podíval, jak to vypadá ještě před tím, než si Crysis koupí nebo případně nekoupí? To je myslím hodně extrémní názor. Na to se dá parafrázovat: Auto byste neukradli, mobilní telefon byste neukradli, film byste neukradli. Tak to byste byli pěkní k…ti, kdybyste kradli Crysis, když se dá zadarmo stáhnout na netu.
Malá technická poznámka k nevyrovnané hlasitosti. Například Farid je v dnešním díle mnohem hůř slyšet než třeba Dan nebo Martin. Až by se skoro dalo říct, že Dan a Martin strašně řvou, což určitě není pravda a chyba bude jistojistě v mikrofonech *4*. -
-
Mikrofon je bohužel jenom jeden a Dan s Martinem k němu holt měli blíž (plus Dan je skutečně ze všech výrazně nejhlasitější *4*)
-
-
…a taky největší komik. Když si vezme slovo, tak je přímo cítit vaše radostné napětí, jaká perla se zase objeví. Můj oblíbený příběh je jeho historka tragicky krátké kariéry barda s harfičkou ve WoW. Bez Dana Vávry by to prostě nebylo ono, nehledě k tomu, že z něj lezou zajímavé názory, když se zrovna snaží mluvit vážně a nerozesmívá okolí.
-
-
Tak ja si hry uz peknych par let jedine kupuju, jine nez koupene nehraju. Ale psat to do diskusi? To si clovek pripada fakt divne. Na jednu stranu by to melo byt normalni, tak co to psat, na druhou mezi ucastniky diskusi, coz jsou vetsinou pirati, si pak clovek pripada jak provokater :)
-
-
ups, to patrilo nekam jinam...
-
-
-
-
-
Podcast # 62
Předpokládám správně, že dnes mám ladit 62 podcast? Těším se jako malej. Doufám, že je Janchor v plné síle a nevyložil jsem si jeho post na Twitteru s Johnnym špatně (Walkerem?) *1* -
-
Na fejsbuku psali, ze dneska uz ve dve.
-
-
<°)))<
Díky, už jsem to našel. Jsem v šoku!!! On snad přijde mistr Rybka!!! <°)))< MAZEC!!!
-
-
-
No to se zase povedlo ten podcast. Ani by mi nevadilo, že je celý o další modle pana Grygara - to bylo avizováno, takže v pořádku. Ale fakt, že...
1) z těch 1:42:54 je přibližně 1:30:00 úplně o ničem (a to se i jiných témat týče, nejen Skyrimu)...
2) že z těch nudných 1:30:00 jsem si odnesl akorát tak to, že Skyrim dostal 10, i když obsahuje tunu chyb, nedostatků a nešikovně vyřešených mechanismů a všichni v redakci to uznávají, což teda zavání jistou formou schizofrenie (a to neberte jako urážku) o_O
a 3) že pan Dobrovský byl úplně marný (proč ho tady tak všichni milujou, je mi záhodou - neřekl za celou dobu jedinou větu, po které bych si jej mohl jakkoliv zapamatovat, ať už pozitivně či negativně myšleno) = Dan Vávra is the king.
... mi dává za výsledek 2 zbytečné hodiny mého života, které jsem takto tragicky promarnil. To už i to trolování v diskuzích má větší smysl. *15* Proboha, ujasněte si v redakci systém hodnocení, je to komedie, co předvádíte! A nebo to číselné hodnocení radši zrušte úplně, když nejste schopní provádět ani takové elementární činnosti jako přiřazovat adekvátní číslo na škále 1 - 10 korespondující s textovým popisem vaší škály a zároveň se faktickou kvalitou her, které recenzujete. *6* -
-
V kazde diskuzi na games... ty. Vzdy nejaka otravna kritika. Minusy se ti daji davat skoro automaticky... Vadi ti Janchor, vadi ti Sleepless, nesnasis Alzbetu... Tak proc tady proboha jses uplne vsude? Najdi si jinej web kam za den napises svejch sedesat tisic znaku komentaru!
-
-
Svoboda projevu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Svoboda_projevu *3*
-
-
Krmě
Kdybyste alespoň měl CO projevit. -
-
Asi tuhle stránku moc nenavštěvuješ a diskuze také nečteš. Já jsem sem posledních pár dní chodil a Trolovi příspěvky četl a ani jednou jsem nenabil pocitu, že by neměl co projevit. Ba co víc, rozumně argumentuje a jenom proto, že je tu tolik fanboyů této redakce, dostává tolik mínusů a hodně lidí s ním nesouhlasí.
Na tomto webu je dost věcí, na které by se dalo stěžovat a poukazovat, co je špatně a je velice správné, že se najde někdo, kdo tu kritizuje a ne jenom slepě přikyvuje. Naopak, jestli lidé chtějí web, kde si nikde nestěžuje a kde budou pouze kladné ohlasy, ať chodí jinam. -
-
Tak jednoduché to podle mě také není, svět není buď černý, anebo bílý. Každý člověk má vnímání posunuto trochu jinam, navíc je velmi silně ovlivněn společností (kulturou), ve které žije...
Ale samozřejmě, pokud to říká Black_Hand, má jistě pravdu a nemusím se ani dívat, co že to vlastně píše. *3* -
pravda neni vzdy nekde uprostred. nekdy proste jeden pravdu ma a druhy ne :).
-
Ještě aby redakce souhlasila se vším, co napíšu, to by taky dopadlo... Pravda bývá vždy někde uprostřed, avšak s ohledem na to, že narozdíl od ní já zkušenosti s publicistikou na profesionální úrovni nemám.
-
My jsme taky za trolla radi, clovek vzdycky potrebuje zpetnou vazbu, a to i negativni.. Nerikam, ze souhlasim se vsim co tu pise, ale verte tomu, ze v redakci to vsechno probirame a resime ze vsech stran.. ;)
-
Hm, konkrétně tyhle příspěvky na téma 10 od pana Grygara, jsou od trola zcela mimo mísu. A lidi to vidí proto dostává mínuska. Jinak s fanbojstvím musíš počítat všude. Zkus si napsat kdekoliv, že tahle hra, která je v článku je hloupá a budeš mít skoro jenom negativní reakce.
-
-
To je ryze subjektivní záležitost... *4*
-
-
+1
-
ja jsem ji taky tak vzal :). jen te trolluju :P.
-
Tu poslední větu v mém předchozím příspěvku jsi měl brát jako napůl poklonu a napůl recesi... Respektive si ji vzít podle svého, byla myšlena spíše volně. *4*
-
covece, to moje taky nebylo rezolutni :). pouze jsem jen podoknul, ze nekdy ma pravdu jeden a druhy ne :P.
-
-
-
-
-
Chápu, že jsi nejspíš mladší člověk, takže máš potřebu vyhraňování se vůči všemu. To je normální. Stejně jako je normální přikládat svému pohledu větší důležitost než si zaslouží a dělit se o něj se svým okolím. V pořádku. Ale pokud jde o tvůj bod 2 a chyby vs. hodnocení, doporučuju podcast č. 43, minuta 31:00 a poslechnout si názor Sleeplesse.
-
-
Já doporučuji přečíst si oficiální hodnotící škálu Games.cz... To je oficiální stanovisko webu, podle kterého se bude řídit každý člověk na této planetě, který si zde bude chtít o nějaké hře přečíst recenzi.
-
-
Přečetl jsem. Teď je řada na tobě. Pořád doporučuju poslech.
-
-
To Miroo_CZ: Až bude na games.cz napsáno: "Naše hodnocení je založeno na celosvětově brané stupnici 1 - 10 v obecném a relativním měřítku bráno" a ne "Jak hodnotíme" s odkazem na příslušnou komentovanou stupnici, nemám s tím problém... Ale jelikož jsem na games.cz, porovnávám hodnocení her s JEJICH stupnicí.
-
-
Správně, od toho je přece diskuze... Až budu spokojený s argumenty "opozice", poté je uznám a odejdu k jinému tématu. Zatím však nejsem přesvědčen...
Možná by pomohlo, kdyby váš web nabídl hry v celé škále hodnocení (každé dva tři měsíce obtočit hry, které dosáhnout všech bodů stupnice 1 - 10). Myslím, že není úplně vhodné se zaměřovat jen na hry s potenciálním hodnocením 8 nahoru...
Mě častokrát pobaví recenze na spíše zpackanou hru daleko více, než 10 000-znakový elaborát na téma "Tato hra je dokonalá ve všech ohledech, které si dokážete i nedokážete představit". -
S naší stupnicí, ale tvým názorem. Podle našeho si ty hry stupnicí daný hodnocení zaslouží. Podle tebe ne. Podle nás ano. Podle tebe ne. A dokola a dokola..
-
-
Já podcast poslouchám pravidelně, ale pořád mi to nic nevysvětluje. Nezajímá mě, co pan šéfredaktor neoficiálně misinterpretuje v podcastu...
Pokud si vyloženě potřebují prosadit svůj individuální přístup ke škále, aby si ji mohli podle sebe natahovat či zkracovat, ať to tedy k ní zmíní - stačí napsat odstavec v tom smyslu, že ta škála stejně vlastně neplatí, protože si ji každý z redaktorů používá podle sebe, a je to... Nebudu na to mít vůbec nic. -
-
Mně je úplně jedno, co si myslí "zbytek herního světa". Sice jsem trol, ale inteligenci na vytvoření svého názoru mám dostatečnou... Je pravda, že se neposadím na zadek před každou hrou a rozhodně tedy za ně nehodlám vyhazovat majlant - na to nejsou dostatečně kvalitní (především v porovnání s jinými segmenty kulturní zábavy).
Pár dobrých her se však najde, rozhodně... Ale i takovým hrám (herním sériím) jako Gothic I/II, Civilizaci, Heroesům, současné FIFA nebo třeba AoE, které mám rád, bych se 10 ostýchal dát, jelikož všechny pro mě splňují hodnocení 9 (podle komentované škály Games.cz). Natož abych házel 10-ku dvakrát týdně každé kravině, co zrovna výjde, jen abych měl čtenost a mohl na web nasypat dvojnásob reklam... *7*
Když už 10, tak hrám jako Planescape Torment, kde šlo o skutečnou revoluci a přesah hry do opravdového umění... Na ty současné "ultrapecky" si za rok nikdo ani nevzpomene. -
Tak, Tak zkus hledat chybu v sobě a ne v Games. Když ta hra dostala ve většině herních medii 9 nebo 10/10 tak na to asi něco bude.?!
-
Problem je jenom v tom, ze tvoje trolska inteligence zcela v duchu nejvyssiho trollstvi ignoruje moznost, ze Games se sve stupnice drzi. A argumentujes jen nekonecnym opakovanim ALE TY HRY NEJSOU TAK DOBRE, VIDEL JSEM TO NA YOUTUBE A NEKDO SI V DISKUZI TAKY STEZOVAL, HURR DURR!! Zatimco zbytek herniho sveta spis potvrzuje nazor a hodnoceni Games. Trololo.
-
To krmic
To Krmic: Kdyby to byl případ jen téhle hry, dalo by se to pochopit... Jenže není.
Rekapitulace:
1) "Mlatis redakci o hlavu skalou, kterou si oni sami sestavili." - Games.cz se tváří (a chce být brán, což lze i ve zmíněných podcastech zaregistrovat) jako profesionální web o hrách, ne nějaký osobní bloček pár game-playerů z Horní-dolní, takže tohle není relevantní argument. Profi web se za takovéhle výmluvy nemůže schovávat...
2) Pokud si vytvořili oficiální komentovanou stupnici, mají se jí držet. Na to i má trolská inteligence stačí, abych viděl, že v mnoha případech vítězí fanouškovství (či naopak) před střízlivým náhledem na věc...
3) Pokud s mým názorem nesouhlasíš, je to v pořádku. Je to tvůj názor vedle mého, takže kde je problém? -
I ty komediante. Mlatis redakci o hlavu skalou, kterou si oni sami sestavili. Na zaklade tvych dojmu ze hry, kterou jsi navic ani nehral, ale to je vedlejsi. Pravda je pouze takova, ze tvoje dojmy se lisi od jejich a tim padem TOBE nesouhlasi se skalou. JIM ano. NIC VIC na tom neni, ale chapu -- trolling musi byt...
-
V tom případě je jakákoliv diskuse s tebou k ničemu. Neumíš poslouchat, jenom "křičet". Klasický syndrom ...
-
-
-
-
-
Ať žije gothic! :D
-
Opozice!
Tenhle podcast byl pro lidi kteří nejsou z nového TES tak nadšení trochu utrpení,jelikož chyběl někdo kdo by zastával opoziční názor,komu by se Skyrim nelíbil (nebo alespon by ho nepovažoval za 10-kovou hru) a poslouchat hodinu a pul dlouhou adoraci te hry je pak trošku otrava.Pavla Dobrovského sem nikdy moc nemusel ale tentokrát byl vcelku umírněný a jeho přirovnání Skyrimu k Armě(či jak se to sklonuje) jakožto simulátoru fantasy světa se mi i docela líbilo.Jinak se mi zdá že dálka podcastu byla na díl ve kterém není Dan Vávra nebo Farid Starman trošičku moc dlouhá... -
ty jses teda hater, klidne verim, ze te pristup redakce stve, irituje a nebavi... proc ale proboha tapetovat diskuze dle tebe marnyho a schizofrenickyho webu, podobnyma prispevkama a nedelat misto toho neco smysluplnejsiho? Treba parit ten gothic...Stejne te neposlechnou, mluvi jak jim zobak narost s tim se proste neda nic delat (a schvalne si poslechni nejaky konkurencni podcasty)...
Za me vybornej podcast... upiri a hlavne ten nakup preventanu *1* -
-
Protože web games.cz je z herních webů ten nejméně marný?
-
-
takze je vlastne chvalis :)
-
-
Prostě konstruktivní kritika... Když si poslechnu prvních 20 - 30 podcastů, je to nepoměrně lepší kvalita. Dnes jsou stále lepší než konkurence (o hodně), ale už tomu chybí to, co bylo dřív.
Podle mě jsou ty podcasty zbytečné dlouhé - je jasné, že lidi budou donekonečna chtít více, protože neznají míru. Jenže až ten podcast bude mít 4 hodiny, najednou jim to dojde a budou rádi za nabitý hodinový podcast (jako dříve), kdy se můžou těšit na stejně kvalitní nálož pro příští týden.
A co se Skyrimu týče - nehrál jsem ho, ale viděl jsem nějaká gameplay videa plus názory lidí i samotných redaktorů a 10 (natož nějaká revoluční hra) mi z toho rozhodně nevychází (a nezajímá mě, že po roce z toho fanoušci udělají 10-kovou hru).
Třeba se mi líbí, jak někteří (včetně pana Grygara) kritizují soubojový systém v Gothic a přitom když jsem hrál Oblivion, připadal jsem si jak id*ot - měl jsem pocit, že soupeře mlátím nějakým táhlem a ne mečem, v animacích vypadajících, jak kdyby je někdo modeloval a snímal s pomocí plastelíny (už jsem to tady psal). A Skyrim z videí vypadá úplně stejně... To i stařičký Gothic 1 dal daleko lepší pocit, že do někoho skutečně střílím a sekám.
Jo a jestli je pravda to, co někdo psal na diskuzi - že musíš používat celou škálu arzenálu (kouzla, šípy, ruční zbraně...), aby se to dalo v pohodě dohrát, tak to teda no comment... To už není Role Play Game, ale GPG (God Play Game). Trochu realismu by neuškodilo...
-
-
-
-
-
Bylo by možné si zasoutěžit o setkání s Martinem Bachem?
Viz. http://www.dodoland.cz/vecere-s-celebritou -
-
Noob, s Grygarem by to bylo lepší :D
-
-
uff 104ka je snad nejdelší podcast v historii vašeho podcastování...
-
budete recenzovat Primordia? zrovna se to ukazalo v predprodeji na gogu, a musim rict, ze to ma silnejsi beneath a steel sky atmosferu, nez gemini rue. vypada to fakt skvele.