-
dychanek dnes od ctyr jako "vzdy"?
EDIT: dle youtube 16:30... oook. -
ad gog: asi bych nemel odvadet zakazniky gogu, kdyz zrovna delaji fajn vec, ale spis bych navrhoval kupovat grimrock primo z jejich webu, primo od nich. dostanete samostatny instalator tak jako na gogu + klic na steam a za stejnou cenu. http://www.grimrock.net/store/
-
Horror Story
Já se po$eru, tady se maže fakt všechno, můžu se zeptat čemu vadil můj odkaz na video ?! -
-
Ježiš sorry lidi, beru zpět, já demnt se podíval do špatné diskuze :D
-
-
*1* máš toho hodně
-
-
-
Ako to myslis ze P.P. to ridi ? Ja som mal doteraz vzdy pocit ze to ridi/moderuje a zastresuje Lukas.. ?
-
-
ridi ve smyslu, vyjadruje se nejradikalnej k predlozenym problemum a obcas vynasi konecne redakcni stanovisko (bezohledu na peclive formulovane diskuzni prispevky ostatnich).. :)
ze podcast moderuje Lukas jsem si vsimnul..
-
-
Podcast s Drdom? a ja som to ešte nepočul?? WTF?!
Kokoos, tak toto si nechám na nedeľu pekne, vínečko, nachos a k tomu Drdov fekálny humor....yeaaah.....inak odporúčam sledovať jeho twitter Adrd Lerak,,,to je dačo neskutočné :-) *14* -
-
neznáša, ale Česko...ako každý správny Slovák *3* *15*
-
-
My vás Maďary taky zrovna upřímně nemusíme. :D
-
-
Slováci a Češi?? Maďaři, nebo česky mluvící Němci - prašť jako uhoď...
-
-
-
Jeho twitter je o ničem, jenom tam každýmu nadává do zmrdů.
-
Jo, z toho twitteru se mi dělá zle *12*
-
-
kdy kde a jak
Jak to bude s 41 podcastem(tím co byl dnes živě vysílán),vyjde(doufám)normálně zítra v sestříhané podobě?Jinak to že budete vysílat podcast živě jste mohli oznámit dopředu-stihl jsem jen konec :-( -
-
Živý podcast je skvělý pro ty co žadoní o nesestříhané verze, za mě +111111111111111. Hezké cameo, jestli se to dá nazvat, na závěr.
-
Byla to experimentální beta, ke který jsme se spontánně rozhodli asi pět minut před rozjetím natáčení, takže hlásit to dopředu nebylo dost dobře možný. Ale pokud se to osvědčí, pojedeme takhle už napořád.
Střiženej díl pak bude dál vycházet klasicky ve čtvrtek. -
-
a jak se to info sirilo?
-
-
bylo to oznámeno i v bleskovce zde na games.cz
-
-
bleskovku jsem nezaregistroval a facebook nemam :). dik obema i tak.
-
-
no to je mi jedno, ze byla zkusebni :), bych si to poslechl i tak. neni problem, ze si musite davat vic pozor na usta? co si pamatuju tak petr polacek rikal ze vystrihava take veci pod NDA, nebo aspon NDA na dobre slovo :).
-
Až budeme streamovat ve vší parádě (tzn. snad už příště), bude to samozřejmě viset i přímo na hlavní stránce. Tohle byla fakt taková zkušební guerilla.
-
-
-
Kto bol zrovna na facebooku tak ten to pocuval
Inak super Live podcast
-
-
-
-
Zdravím redakciu....nespravil by Pavel poriadny Let´s play na Grim Dawn? Hra už je prakticky hotová, ide o jeden z mála naozaj kickstarter projektov, čo dodržali všetko a hlavne je to od autorov kedysi najlepšieho Diablo klona Titan Quest...posledná zmienka na games je pár rokov dozadu...
-
-
Počkáme až to vyjde a proč ne :)
-
-
Doporuceni redakci
Všiml jsem si v několika posledních podcastech vašeho nesouhlasu s peticí hráčů proti konci Mass Effectu 3 a obecně spokojeností s koncem samotným. Snad by Váš názor změnil následující článek od konkurence, se kterým se naprosto ztotožňuju. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte?
http://www.eurogamer.cz/articles/analyza-mass-effect-3-a-jeho-nestastny-konec -
-
smazáno
-
-
JD sucks... and... JD sucks once again.
-
-
All these comments will be lost in time, like tears in rain. It's time to die.
Myslim, ze k Mass Effectu bylo receno uz dost a fanousci serie by uz mohli pustit z hlavy zast z toho, ze jejich oblibena vec neskoncila tak jak si prali/predstavovali/vysnili. Zivot jde dal a je nacase si ho zase zacit uzivat a prestat se rozcilovat nad malickosti, na kterou si nikdo za rok vzpomene jen malokdo a za 10 nebo treba 50 let vubec nikdo.
-
-
-
-
Pánové nic ve zlym, ale příjdete mi tam trochu chcíplí, trochu akčnosti by to chtělo :)
-
-
Takže opravdu dnes Fight Club ne...? *9* Škoda. Co bylo za problém? Wi-fi či Bětka? *4*
-
-
Betka ukopla kabel od netu jak spechala, prisla pozde.
-
-
No jo, asi se zdržela u zrcadla... *7*
-
-
-
Nahrávají nebo jsou vůbec online? Píše mi to, že jsou offline tak se ptám jestli je chyba u mě.
-
-
Ahá.
-
Padol im internet, dnes to už asi live nebude *9*
-
-
-
OT: jen otazka na toho cloveka, co chtel betu doty 2. je tvuj steam toto? http://steamcommunity.com/profiles/76561198009403489/