Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kedy sa dnes dočkáme záznamu ?
    • janchor
      Po pátý.
  • Nevim proc, kdyz tu lidi hodinu mluvi, melo by to byt aspon poslouchatelne. Ze vsech stalych protagonistu podcastu ma Martin Bach naprosto nejdesivejsi slovni projev. Pokud se mu to rekne, treba na nem zapracuje. Jde to. Mimochodem, ten kluk, ktery minule komentoval a hral GTA je podobne straslivej a navic sisla. To je jako by na casting MISS prisla holka bez zubu...
    • Ja si dovolim nesouhlasit. Osobne si myslim, ze dulezity je obsah a podcasy s Impem me bavi, je to dobry kluk. Zacinate to moc hrotit, za chvili se tady bude resit prazsky dialekt a pozdeji prijde i modni policie ala top star (vid Janchore). Tohle je podcast o hrach ktery dela redakce jen z dobre vule, takze te nikdo nenuti poslouchat, muzes treba zkusit konkurenci :)
      • Inquisitor
        Módní policie už tu taky byla.
    • Inquisitor
      Tak podcast snad poslouchám k vůli tomu co se tam říká a ne jak to kdo říká. To jsou starosti tohle.
    • zdeeneek
      Sem napsal skoro přesně větu, která padla v podcastu ... Mažu se *1*
    • janchor
      Miss je soutěž krásy, podcasty nejsou soutěž rétoriky. A vzhledem k tomu, že je děláme už přes sedm let, to s tou neposlouchatelností asi nebude zase tak žhavý.
      • MickeyMutant
        Přesto by někteří jako mohli aspoň zauvažovat, jestli snad jako něco na těch výtkách nebude. Nebo si jako pustit svůj libovolný podcastový projev a počítat. Jako.
        • blixa
          Nad cim mam podle vas zauvazovat? Ja to vim, ze to rikam, ale kdyz se budu soustredit na to, abych nerikal "jako" a "proste", nedokazu se soustredit na obsah toho co rikam.. A hodiny retoriky si kvuli podcastu fakt platit nebudu. ;)
          • Jako na to bych se vysral prostě. Na mrvení témat a super hodinku češtiny tam máte dobrovskýho. *3*
            • MickeyMutant
              Ne, ne. Pavel Dobrovský je tam přes anglickou výslovnost.
          • MickeyMutant
            Myslím, že dost pomůže i jen to, že si člověk podobnou věc uvědomí. Znám to z vlastní zkušenosti. Pokud vím, tak jsi v posledním podcastu říkal, že tvoje vatovací slovo je "prostě". "Jako" jsi nepřipouštěl. Teď jsi díky feedbacku chytřejší. A to je věc, která se hodí nejen v podcastu*3*
            • michelangelo
              Tady resite Martinova "proto/jako" (ci co za sluvko mu tak casto lita z us), ale kdyz se objevi napriklad Karel Drda, celej chat jasa blahem... .)
            • ringmancz
              ale Martinovo slovo je "jako" ;)
              stejně je to jedno. by se to naučili neříkat a pak by přišel Vávra nebo Macura a byli bysme tam, kde jsme teď...
  • A co jako nevím? Rád se nechám poučit.
  • Nechápu jak někdo tvrdě může prosazovat hraní jen na klávesnici a myši. Po dnu v práci u stolu si rád pustím third person s gamepadem, ruce si aspoň odpočinou. Ale to nejde u každé hry... Takový Fallout 3 jsem na klávesnici nikdy nehrál
    • Corvus
      No vidíš a já jsem taky 100% zastánce klávesnice a myši... 100 lidí 100 chutí.
      • Wyder
        Akorát tak polovina z toho množství těch ortodoxních zastánců klávesnice si gamepad nikdy nevyzkoušela, ale přesto si je jistá tím, že by jí nevyhovoval:). Naopak zastánci gamepadu si vyzkoušeli oboje (kdo nikdy nehrál na PC, že) a hrají podle situace na tom, co jim víc sedí.

Ale to nebylo myšleno na tebe, spíš tak obecně.

P.S. A vyzkoušením myslím aspoň třeba týden hraní, prvních pár hodin to samozřejmě s gamepadem nejde nikomu.
        • Já to vyzkoušel několikrát a jak říkal Lukáš Grygar - "prostě mě to nebaví". Neužívám si hru, musím se maximálně soustředit na míření (což s myší musím samozřejmě taky, ale né tak urputně). Chvíli jsem vlastnil PS2 a koupil jsem si Killzone. Pro mě s gamepadem absolutně nezabávná záležitost. Stejně tak Orange Box na PS3. 1person shooter jsou pro mě na gamepadu skoro nehratelné. Konzoloví hráči bývají také často zvýhoňování (autoaim, snížení pohybu nepřátel), aby se hráč mohl gamepadem trefit. A tohle mě fakt nebaví.
        • Nevim o kom presne to mluvis, ale uz jsem tu psal tisickrat - gamepad mam, ale vadi mi na nem hrat. Vsechno je na nem v mych rukach pomaly a zalostne nepresny a navic je to ovladani nekdy uplne silene krkolomny (udelat na nem tri veci najednou ktery jsou na klavesnici uplnou samozrejmosti na ovladaci proste nejde).

V batman arkham city se moje uspesnost komb zvysila tak o 80%, kdyz jsem pouzival klavesnici a mys misto gamepadu. V Mafii 2 jsem to pouzival jen na rizeni. Zkousel jsem na tom i dark souls, ale nakonec jsem se na to vykaslal kvuli pomaly kamere. V podstate jedina hra, ktera mi sla na ovladaci lip nez na klavesnici byl Renegade ops.

Rozhodne jsem to zkousel vic jak tejden a vic her, ale proste se to neda. Po delsim hrani me z toho boli prsty a hlavne palec (original x360 ovladac).

Pri Batmanovi me nakonec hrani na nem nastavalo tak, ze jsem s nim proste hodil o zed. Musim ale uznat, ze i kdyz jsem doufal, ze se rozleti na milion strepu, tak jsem byl opravdu prekvapen, kdyz jsem zjistil, ze jsem si jen rozbil jedno tlacitko. Resp. funguje ale neni pruzny a musi se mackat trochu silou.
          • A vidíš já na PC hraju všechno (až na strategie) na gamepadu...prostě mnohem lepší pocit z hraní a hlavně mi na klávesnici extrémně chybí možnost regulace rychlosti pohybu. (pro mě docela podstatná blbost)...
            • Ale seš. :D Stačí hrát cca. týden-dva jenom na gamepadu a máš to v ruce. Doporučil bych hrát ještě sporotvní hry u kterých to přejde do krve docela rychle.
            • Ja jsem nechtel gamepad nejak pohanit ja chapu ze ma smysl a proc ho pouzivat ale nejsem asi dost trpelivej a sikovnej se s nim naucit :D
        • Corvus
          Jasně, beru. Mě to prostě nevyhovuje. Nic víc nic méně.
  • filias
    Doteď jsem Vávru uznával, teď u mě ale DOST klesnul. Na té "diskusi" se ukázalo, že je to jen sebestředný id*** - můj názor je jediný správný a těm co se to nelíbí jsou kr***.
    Tohle tedy opravdu ne... Pak jsem si ho musel už jen přetáčet - nezvete ho už prosím vás.
    • Tak volá sa to fight club a ty chceš pozerať na 3 novinárov ktorý pijú čaj?
      • zdeeneek
        Tak Vavra at si ma klidne nazor jakej chce, je to jeho pravo. Problem vidim v tom, jak ho vehementne prosazuje stylem: ja jsem buh, vsechno vim nejlip a vy ostatni jste magori. Protoze ho neznam osobne tak nemuzu rict jestli to tak skutecne je, ale takhle to na me jako posluchace pusobi.
        • Pre mňa je dôležité či počúvam tea club alebo fight club a nie aký má kto názor a kto si myslí že je boh...
          • zdeeneek
            Takze je pro tebe dulezity, ze se tam hadaji a je jedno o co a jakym zpusobem? *1*
            • Podle mě to není o hádání, osobně hádky nevyhledávám, ale je to spíš o tom, že Vávra svým přímočarým stylem nutí ostatní, aby i oni svoje názory vyslovovali přímočaře, zjednodušeně a tímpádem zajímavě. Bez Vávry všichni mluví jaksi uhlazeně, příliš obecně, aby nikoho nenaštvali (možná tak jak jsou zvyklí ze svých recenzí) a na konci věty už půlka posluchačů usíná.
            • To som nenapísal.... myslel som to tak že premňa je dôležité že to tam "žije" (nie zo všetkým vždy súhlasím samozrejme)
    • Naopak, zvát aspoň jedno do měsíce, s Danem Vávrou název Fight Club nabývá na smyslu :)

Celkově jeden z nejpovedenějších FC, a to díky všem diskutujícím!
  • Kdyby mel nekdo zajem, tak davam odkaz na velice zajimavou diskuzi, kde hostuje i Lukas Grygar:
    http://www.fffilm.name/2014/05/recenze-cesta-ven-70.html
    • Mart9
      Má na filmy stejné názory jako na hry? Já jen abych když tak neztrácel čas čtením té diskuse...
      • V té diskusi nejde o názor na filmy, ale na cikány. Takže jestli víš, jak se zastával feministek nebo jiných věcí, které nikdo nemá rád, dokážeš si domyslet jeho názor na tuto menšinu. Proti Lukášovi nic nemám, ale tenhle humanisticko-pravdoláskařskej-hipster-jsemprotivšem názor mě nasral. Předpokládám, že díky svému tátovi odmala vyrůstal v pěkné čtvrti a cikána viděl jen v televizi.
        • janchor
          Vyrůstal jsem v paneláku na osmdesátkovým sídlišti, pár snědejch, páchnoucích kluků mi jednou rozbilo nos a jindy ukradlo angličáky. Nějak nevidím důvod, proč bych z toho měl vyvozovat jakejkoli tupej předsudek. A naopak vím, jaká je historie a jaký jsou kořeny celýho problému. Nejsem proti všem, ale proti lidský hlouposti a omezenýmu vnímání světa, kterej je podstatně složitější, než se očima primitivní nenávisti může zdát.
          • V tom případě se omlouvám za ukvapený soud, nicméně jestli myslíš sídliště jako třeba jižák, tak tam jsi těžko mohl narazit na soužití velké komunity romů s jejich okolím - tam jsou podle mě nejvyhrocenější situace.

Reagoval jsem, protože mi vadí ta překroucená věta "Ale toto její přání se jen velmi těžko splní, protože všichni v jejím okolí jsou gadžové z online diskuzí a chovají se podle toho". Jsem přesvědčenej, že pravdivá byla ta původní, tedy že cikáni se těžko vymaní ze svého stylu života, když nemají ve svém okolí pozitivní vzory.
          • MickeyMutant
            Počítám, že bys zůstal konzistentní ve svých názorech i kdyby ti tehdy rozbilo nos pár snědejch, páchnoucích holek.
            • potom by nebol hipsterom ale gayom :)
        • Jack1947
          Bacha, na to slovo *ipster to se tady totiž banuje ;-)
      • jake nazory myslis? na ruzne hry bude mit nazory ruzne ne?
  • hra ve stylu mortal kombat

Zdravím, asi pisu dotaz zcela mimo téma, už jsem řadu let mimo PC hry. Mohl by mi prosím někdo poradit nějakou posledni a velmi zdařilou hru ve stylu legendární Mortal Kombat?
    • to samy, co si z tenkrat pamatujes, nedavno vysli na pc mortal kombat a street fighter asi ve stopadesaty verzi *5*

hledej neco jako Super Street Fighter IV Arcade Edition Complete nebo
      Mortal Kombat Complete Edition
    • zdeeneek
      V katalogu her si muzes vyfiltrovat hry podle platformy, zanru i data vydani.

http://games.tiscali.cz/katalog/
  • Black_Hand
    hej hola, jsem zpet z dovolene :). musim rict, ze byl opravdu zazitek poslouchat fight club na ceste v dodavce v pochybnem stavu pri prejezdu z mexika do guatemaly :P.

hlavne kdyz byly docela zajimave.

a ve 109ce vypada lukas pomalu jak david bowie :P.

a btw: co zkusit blip.tv? co ja vim, tak tam se prakticky neflaguje. presunulo se tam uz par lidi co sleduju.
    • Amylee.Anderson
      Chtěla jsem ti teď napsat a zeptat se, jaký to tam bylo, ale raději si to poslechnu, až bude zase nějakej sraz :)
      • Black_Hand
        jj, to uz by bylo trochu moc offtopic :). jen jsem chtel rict, ze jsem neumrel, a ze jsem poslouchal.
        • Tak snad příště.
          • Black_Hand
            poslu ti pak pozvanku na pohreb. aspon tam bude sranda.
  • smejki
    Lukáši, ad Widescreen mod
    http://www.gibberlings3.net/widescreen/
    je to na všechny hry na Infinity enginu - Baldury, Icewind Dale, Planescape
    • nemas neco podobneho pro heroes 5? jsem to nedavno nainstaloval, ze si zavzpominam, ale ono je to jaksi na 4:3 na polovine meho monitoru .)
      • Ringwraith
        http://widescreengamingforum.com/node/559

Mělo by to podporavat širokoúhlá rozlišení.
        • to neni pravej 16:9, obraz, interface, texty - vsechno se jen roztahne a stane se nekoukatelnym

ale i snahu cenim, sam jsem reseni nenasel - naivne jsem si myslel, ze vysel patch co to resi... holt kazdej vyvojar neni polskej cd projekt .)
          • Ringwraith
            Hmm, no jo, když se tam podíváš, tak uvidíš:
            Screen change: Stretch
            Widescreen Method: Native
            Hud Stretch: Stretched

Asi to většině lidí nevadí a tak se nikdo neobtěžoval s módem, co by to udělal lépe.
          • No počkej, HOMAM 5 hrajeme se známým na widescreenu naprosto normálně...
            • v tom bude jadro pudla - mam jen zakladni verzi, kdyz jsem to kupoval, zadny datadisky nebyly. ale dik za tip, jestli tim ziskam nezdeformovany 16:9 tak to pokoupim :)
            • Jo, navíc to jede i bez crackování bez DVD v mechanice a v MP i SP mapách máš i nový jednotky, předměty a funkce z TotE a počet jednotek se vlastně zvětšil o třetinu, navíc s CZ dabingem, hraju to dodnes *3*
            • No jo. Nechápu, jak může někdo hrát jen tu základní verzi :D
            • TotE podporu widescreenu mají určitě, ty mám teď na ntb, takže tam je to jistý, základka a HoF si myslím, že ji nemají, takže tak.....
  • Teda posloucham podcast a mrzi me ta vase zavistivost ... ano larryho sem nehral a proto za neho ty 300 dam, to neznamena ze si nekoupim dalsich x her, nikde neni napsano ze pres kickstarter vyjdou max 3 hry rocne ... proste vyjde to co si najde i relativne male publikum ... a tvurci maji jistotu ze si to tech x lidi koupi, to ze se na kickstarteru proda shaffer neznamena ze tam nemaji mensi tvurci sanci a zadna nespravedlnost tam proste neni, lidi si zaplati za to co sami chcou, a co chcou je ciste jejich vec, danova potreba "vyssi spravedlnosti" je uplne mimo

dal podcenujete protipiratsky efekt kickstarteru, pripadne mi jako jedna z nejlepsich ochran ... tezko zwarezite hru ktera nakonec nevysla ... pak se nedivte ze velka cast projektu se zaplati az behem posledniho dne ... kdyby larry vysel bez drm dneska a ja bych vedel ze staci jednou kliknout a mit to doma ... taky by se mi ty 300 nechteli davat, zatim to vypada ze ta hra nevyjde no tak zkusim a treba se to diky tem mym 300tum nakonec podari

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit