-
všetci tam neslušne čumíte (až na Lukáša väčšinou), ťukáte do Ipadov, mobilov, notebookov, i keď sa s Vami hosť rozpráva a ani jeden nie je schopný spustiť na notebooku fraps a nahrávať to??
-
Offtopic - Diskuse jen pro registrované?
Zdravím redakci Games,
možná je to jenom náhoda, ale podle několika nejnovějších článků/novinek/preview začínám mít pocit, že Games začíná zavádět diskuse jen pro registrované čtenáře.
Pochopitelně vše je ve vašich rukou, ale doporučoval bych se podívat na návštěvnost konkurenčního Bonuswebu před a po zavedení diskusí jen pro registrované.
Mnoho návštěvníků chodí na web nejenom aby ho četli, ale aby i reagovali, pochopitelně anonymně ale pod stálou přezdívkou. Pro některé z nás je holt registrace příliš zavazující. Zvažte to ^_^.
S pozdravem, Tanbou -
-
Tak uz je to opravene..
-
Diky za upozorneni - je to technicka chyba a bude to opraveny.. Diskuse jen pro registrovany budou do budoucna jen u clanku o Replay ;) U ostatnich rozhodne zachovame stavajici stav..
-
když ti vadí registrace na bezvýznamném webu, tak co budeš dělat za pár let až budeš muset být povinně očipovanej? si pomalu zvykej, NWO je tu!
-
-
Jestli se čipování opravdu začne zavádět (taky to kolem sebe vidím), tak se odstěhuji. Navážno. Do Nepálu, na Antraktidu nebo kamkoliv jinde, kde sice možná nebude Internet a moderní lékařská péče, ale zároveň tam taky nebude tohle slídění ve jménu svobody. Orwell hadr.
-
-
pav
presne tak, ze se do toho pustite i pod recenzemi ... to bych necekal, spis tak od jd to ano, ale od vas teda, ne ..a hlavne krome replaye jsou ty diskuze tady zlaty, relativne slusny, k veci a i trollove jsou nekdy docela vtipny...a vam to nelibi...
-
-
Víte co mě fascinuje? Proč Dan Vávra už dávno není milionář když je tak lehké se všude prosadit...
-
-
Dan Vávra už dávno je milionář!!!!!
-
-
Vávra je miliónový a všichni jeho hateři jsou d*bylové! *5* *5* *5*
-
*1*
-
-
-
padání
můžete mi někdo vysvětlit, protč mi poslední fight club video asi tak po každých 5 minutách sekne s hláškou že chyba serveru a video nelze načíst???? To to raději házejte na youtube. Šílený. -
-
Všechny videa jsou i na youtube: http://www.youtube.com/user/GamesczTV/videos
Sice jsem věrný čtenář games, ale na videa se koukám zásadně na youtube, protože v tom zdejším přehrávači ani ve full-screenu nejde měnit hlasitost. -
Na youtube to je taky mrkni na jejich kanal
-
Mně to tohle dělá u každého jejich videa... Nechápu, proč se toho nefunkčního přehrávače a slabých serverů pořád drží.
-
Tak ono to snad i na té TyTrubce je.
-
-
bude fight club ?
takže dobre odpoledne :D ,v kolik začinate dnes ?? -
-
Cca za hoďku:
http://www.youtube.com/watch?v=o5ufE16Nl5k -
..
+reklama na AXE ta největši blbost na netu a v televizi tež.................................................................................
-
-
Dalekohled
Čau, chlapi, omlouvám se, že zas otravuju, ale pořád jde o ten nešťastný dalekohled. problém je jednoduchý - kde nic, tu nic. Nedělám si zrovna iluze o rychlosti naší pošty (dneska podáte, možná dodáme), ale balík by za tři dny doručit mohli, ne? Moje nervy, už takhle pocuchané čekáním na výsledky přijímacích zkoušek na magisterské studium, dostávají značně zabrat, protože na ten dalekohled jsem se fakt těšil. Nemůžete zjistit, kde se vše zaseklo? Mám si ještě dělat naději, že by mohl dalekohled dorazit? -
-
Ahoj, dalekohled šel na poštu minulý týden, jak jsem ti naposledy odpovídal. Jestli nedošel, tak v tom bude nějaký šlendrián a při nejbližší možný příležitosti se pokusím zjistit, kde se zasekl.
-
-
Tak zatím nedošel a moc nadějně to nevypadá. je to fakt smůla, jsem měl takovou radost, že jsem poprvé něco vyhrál. Ale to se fakt nedá svítit, kdybys něco zjistil, tak mi to jenom, prosím, napiš (tuším, že se dá sledovat balík na stránkách České pošty, ale zkušenost s tím nemám). Díky
-
-
kamo, ty si votravnej jak svitiplyn *1*
-
-
Chlape, nevim proč. Že člověka zklame, když mu nedorazí výhra je jasný. Že by mi redakce mohla poslat jiný dalekohled, tak s tím nepočítám, ani si to nijak nenárokuju. Ale zas nechat ho lakomé pošťačce, to taky není zrovna ono. Každej balík je přece pojišťenej, takže aspoň v redakci budou mít kluci na svačinu...
-
-
-
-
-
příspěvek na konferenci
proč nebyl fc a games play ? co se stalo v pondělí ?? *8* -
-
Zlobí nás HW ve streamovacím počítači. Už je to skoro vyřešené, nicméně vysílat nakonec nebudeme moct ani dneska. Od zítřka už bychom ale měli najet na normální provoz.
Záznam Fight Clubu 203 na Youtube i na Games normálně bude, natáčeli jsme naštěstí i offline. -
-
Takto mne tedy mrzí no, co se dá dělat no větru dešti ani technice holt poručit nelze, tak držím palce at se zadaří a od příště jede normálně, fakt nepřijemné tyhle situace.
-
-
Gamesplay ve skutečnosti nebyl, protože s napětím sledovali ježka, jak přechází chodník.
-
Gamesplay nebyl protože...
Vážení přátelé, omlouváme se za dnešní nevydařený gamesplay The Evil Within. Holt, větru, dešti a internetům neporučíš (dneska jsi nám je rušit nemusela Věruško!)... Než ale tento ježek dojde na druhou stranu chodníku, tak zařadíme gamesplay The Evil Withing na program znovu. Čestný atakdále.
-
-
no nemôžem sa ubrániť ... WoW ... http://bit.ly/ib6Xye ... prestal som to hrať lebo je to moc jednoduché a jednotvárne ... a prešiel na to najnáročnejšie MMO EVE Online ... teda psychicky sa na to pripravujem už som si ho kúpil ... za 5€ na steame "no nekup to" ... ale teraz musím v zdravý prežiť skúškové ...
(a ten vtip poznáte ... že ... študenta harvard-u , oxford-u a VutBr sa pýtajú v prieskume za ako dlho sa naučia po japonský. študenta harvard-u : "no na to aby som zvládol plynulú konverzáciu .. tak dva roky", študent oxford-u : "no na to aby to malo zmysle tak rok a pol" a študent VutBr sa na nich tak pozrie a spýta sa "sú k tomu skripta" odpovedia že "ano", "no tak to bude kurva dlhá noc") ...
+ nemohli bi ste urobiť taký ... Ultima online podcast kde by ste preberali svoje vtipné zážitky z UO ... pretože ten bard + houbičky čo boli kedysi hPode to nemalo chybu ... -
-
Tak... eee... teda... no... myslím, že je lepší, pokud veselé zážitky budou užitečnější, pokud na ně přijde řeč tak nějak přirozeně. Pokud by byl nějaký historický kútik, asi by bylo třeba, aby to hrálo vícero účastníků nahrávání, ale současně by podcast nesměl přetéct do basketbalu, badbintonu... (pokud si myslíte, že na něco narážím, jste na správné stopě).
-
-
ok pochopil som moc som sa rozpísal ale zase bolo moc skoro ráno a ešte som nemal kafe a tak ... a to skúškové čo je za rohom mojej psychike tiež nepomáha ....
-
-
Ne ne, nemyslel jsem to nějak proti Tobě, všechna jízlivost a satira je mířena úplně jinam, omlouvám se.
-
-
-
-
Ach jo, dneska musi ist clovek spat bez podcastu v priamom prenose :) Tak dufam, ze aspon zaznam bude stat za to.