-
Fajn uvolněnej díl, díky za něj! Jen bych měl takový dvě připomínky, doufám, že mě tu zase někdo zaživa nesežere za "rejpání". Prvně: Nešlo by ještě něco udělat se zvukem? Posledně jste myslim řikali, že je zvuk v mixáku nadoraz, ale evidentně chyba je ještě někde dál, protože co živé vysílání, to mám notebook uplně na max zvuk, stejně jako u videa a ještě musim poslouchat opravdu pozorně, protože je to potichu. A druhá připomínka, uvědomte si, že vás snímá kamera většinou zepředu a mírně zespoda, takže třeba to přišlo trochu divný jen mě, ale bejt Petrem, tak bych tu termosku příště dal třeba vedle sebe, nebo na stůl, nebo tak. Jinak díky! :)
-
-
Nemyslim si, že rejpeš, dneska mi ten zvuk přišel horší, než jindy... No a ta hlasitost, to jsem si už docla zvykla, že mam repráky puštěné mnohokrát hlasitěji, než normálně.
-
-
Podcast special
Kde je mozne najst a stiahnut si podcastove specialy (Diablo...)? V podcastovej sekcii nie su uvedene. Dik. -
-
Pod timhle tagem: http://games.tiscali.cz/tag/fight-club-special/ a nebo na kartach her, ke kterym se to vztahuje.
-
-
Dik Blixa. Skoda, ze nie je mozne stiahnut si ich ako mp3 *13*
-
-
Žádný problém
Stačí to YT videjko hodit do nějakého převaděče a je to, hej?
Problém u některých bude délka videa, ale tento by to snad měl dát:
http://www.video2mp3.net
Případně pak nějaký plugin do browseru nebo externí prográmek...
-
-
-
-
Fight Club #78
To datlování v tom záznamu, to je hnus *1* -
°_°
Musím napsat (stejně jako posledně), že podcast v okně na Games.cz, běhá naprosto bez lagů... Čili mě udivuje, kolik lidí si stěžuje na lagy. U-stream je naprd... -
-
lagy
dokud mluvil martin tak to bylo v pohodě ani jedno zaseknutí, pak jim padl na par sekund net a už se na to nedalo koukat, sedim na 100 MBitu na kolejich a mam nejnovější chrome tak nvm čim by to mohlo být, asi to nebude mnou když to hlásí víc lidí *9* -
Vykoušeno na Ustreamu i na webu Games (což je mimochodem vnořenej mirror, ne?) a osobně mám lagy neustále (co 5 sekund zásek na 2-3 sekundy).
W7 x64 (se všemi dostupnými aktualizacemi) a Chrome 17.0.963.66 m.
V aktuálním IE 9 s nejnovějším SL lagy stejné.
Do předminulého podcastu bylo vždy všechno OK. -
-
Máš aktuální flash, drivery na grafiku a nějaké serepetičky okolo?
-
-
LOL, čekal jsem, kdo se do mě pustí, jestli si nevymýšlím i když podobný problémy hlásí XX lidí...
Mám, dokonce jsem to zkoušel na desktopu i NTB.
Mohu ti zaslat výrobní číslo desky/grafiky atd. (zrovna mám oddělanou bočnici) kdybys chtěl projet fóra, jestli nemám nějakou výrobní vadu třeba... :-)))
P.S. A net mám pro uklidnění bouří 8 Mbit (žádné UPC), přičemž mi na něm právě jede Eurosport player (stream) v HD bez sekání.
Opravdu to není u mě, ale asi u Ustreamu, nevím.
-
-
°_°
Fakt netuším čím to může být, protože já neměl problémy ani s minulým podcastem, ani s dnešním: W7 x64 (bez jakýchkoliv aktualizací), IE 9 64-bit verze a naprostá pohoda, bez lagů... -
-
Mě napadá jen to, jestli to nemůže být nějak spojené s poskytovatelem internetu... Vím, že hned několik uživatelů s UPC (včetně mě) se ozývalo, že jim to laguje. Naopak Jindřich s O2 prý, že cajk na dvou různých připojeních...
-
-
°_°
Jo, může být. UPC jsem vyhodil a zbyla mi tu po nich jen díra ve zdi. Týpek vyzkoušel 14 (!) modemů a nešel ani jeden. Jedu na O2 a absolutní spokojenost.
-
-
-
-
-
Skvělé ;) Kvalita zvuku na skvělé úrovni, pochvala. Nejvíc z celého FC mě nadchla zpráva o studiu Warhorse *2* Projekt studia vypadá zajímavě a budu ho sledovat, jinak jako vždy, Danova teorie je i moje teorie.... Vždy když něco řekně, tak mám naprosto stejný názor. Skutečně jsou dnes lidé velmi zpohodlnělí a víc a víc se jich snaží protlačit směrem od fyzické náročnosti a sedět na židli jak houby... Díky za tento FC *2*
-
Dost bylo frikulínských avatarů!
Zrovna jsem doposlouchal Fight Club #12 a nejvíce mě pobavilo a zároveň zaujalo téma „Dost bylo frikulínských avatarů!“.
Za prvé to byla prdel a za druhé se stim můžu naprosto ztotožnit, například teď jsem defakto vyhodil litr za Two Worlds 2, kterej mi vydržel asi pět hodin a pak už se na avatara prostě nedalo koukat (doufal jsem v brzké získání helmy, ale už dost dlouho mám čepku alá Robin Hood a je to snad ještě horší než s přiteplenym namelirovanym účesem).
Shepard se dal udělat (v jedničce) celkem solidně, ve dvojce už to bylo horší.
To i dnešní hry tolik postihuje to pofiderné móda? (tuším že v TDU2 diskuzi si taky někdo stěžoval, jak by si radši udělal upocenýho chlápka z maringotky než buznu s barákem kterej má v druhym patře bazén). -
-
sice už mám něco upito a captcha mi dělá problémy, ale nemůžu najít Fight Club #14 ze 17.2. Jsem slepej nebo opravdu někam zmizel?
-
-
ne
Tím to nebude a to je stav mého alkohometru zatím nula. *9*
-
-
-
k tomu WiiU a výkonu, podívejte se na videa jak bude vypadat nový Most Wanted *3*
-
Čakali ste na to skoro týždeň tak už pár hodín/minút vydržte..... *7*
-
-
ano, tu minus hodinu to vydrzim :).
-
-
FightClub E3 FarCry
Ohledně těch zážitků z jiných realit ve farcry3 je to snad pochopitelné když naše postava fetuje o sto šest -
-
Pochopitelné to jistě bude...
-
-
Fight Club
Děkuji, že už nenecháváte pana Grygara ve Fight Clubu moc mluvit. Je opravdu velmi trapný. Mohlo by se zdát, že je to jeho nejvyšším dosaženým vzděláním, ale taková dávka egocentrismu, chytračení a hlouposti musí být vrozená.. Prosím, nechejte ho mluvit ve Fight Clubu jen minimálně. Děkuji a chtěl bych Vám také touto cestou poděkovat za skvělý server a za sebe jako starého pařana i za perfektní časopis Level. Budu všechny cesty k jeho přežití podporovat. Ovšem pouze pokud to bude pod Vaším vedením:-) Grygar Ven! *12* -
-
souhlas
Ja myslim ze Grygar lukas neni zly jako jsem tusil driv. Zabedneny je ale mocne a to je jeste horší. Snad je to prazska nemoc prosazovat svinarny jako feminismus a gender. Ja jako i kazdy druhy jsem mocna individualita jako i pfrislusnik stáda konzumního. Ale nikdy se nebudu stydet za to ze nemam rad cernou, teplou nebo nekoho kdo hani co milují. Napriklad hra s motorovku kde by hrac musel rozehnat gay pride by mi prisla vhod. Korektnost je zločin proti lidství. *7 -
Jj měli by nařídit budíka a vždycky po 20ti minutách by Lukáš dostal minutový prostor pro vyjádření svých myšlenek a názorů.
-