-
Neni
Ty jo takhle toho moc nestihnu z toho, když to bude od 4 až, musim jít doučovat od půl pátý *9* -
-
To nestihneš nic.Než to naladí začnou v šest *1*
-
-
No v šest, to už bych mohl pomalu razit dom. :)
HEJ HOŠI V 7 ZAČNĚTE !!! :D -
-
Je skoro 17 hod a ani nejsou na streamu
-
-
No jo, asi se ta Tlemiczka někde zatlemila... *5*
-
-
-
-
-
Takže podcast dneska nebude..?
-
Díky bohu za subjektivní názory autorů ve článcích! Nebo snad někdo chce číst suchý encyklopedický výpis? To je přesně rozdíl mezi dobrou a špatnou žurnalistikou. Já si chci číst a bavit se, na fakta mám wikipedii.
-
-
Tady slo o to, ze do toho zbytecne tahal uplne jinou hru. V tomhle pripade to znelo HODNE subjektivne zabarvene, az jako kdyz urazenej ukazuje prstickem "on taky! on taky!"
Navic zkus svet videt i jinak nez jako neco slozenyho ze dvou extremu - tim ze by zmizela ta ted uz tady nechvalne proslula veta, tak by se z clanku stal encyklopedickej vypis?? *7*
Lidicky zlaty, vy me trapite... *6* -
-
Já jsem to myslel spíše obecně, nešlo mi o tento konkrétní případ. Rád si přečtu názor autora v článku - a pokud s ním nesouhlasím, napíšu to a hlavně napíšu proč. Neutrální články, které se snaží zavděčit všem jsou k ničemu, resp. spadnou na úrověň PR žvástů.
-
-
tam prece neslo o to, ze mel nekdo nazor, ale o to, ze si nekdo dovolil rict neco "negativniho" o Zaklinaci 2, coz je ve vychodni evrope ocividne brano za rouhani *7*
-
-
Spíš si myslím, že čtenářům vadilo docela citelné obhajování Dragon Age 2 a hřebíček tomu uhodil onou větou "Hlavně že nikomu nevadí zlehčený bojový systém v Zaklínači 2" (něják tak, nechci to dohledávat). A čtenáři to pojali tak, že porovnává DA 2 a Zaklínače 2. Sám to v podcastu uvedl na pravou míru, bylo to prostě jen nešťastně napsané. Subjektivní názory by být měli ale neměli by být sugestivní. Games je pro mě špička české herni žurnalistiky a dofuám, že to tak zůstane. Ale ten humbuk kolem onoho článku mi přišel komický.
-
-
Kdo nepochopil kam jsem tím mířil, toho upřímně lituji. Není to tak složité.
-
-
-
-
Přiznejte se, kdo ještě při poslechu noveho podcastu v čase 06:08 běžel ke dveřím :)
-
Zabily vývojáře oculus riftu !!!!! fak polííís
http://kotaku.com/oculus-rift-developer-killed-a-bystander-during-a-poli-510805442 -
-
Zajel ho nějaký člen gangu, který ujížděl před policií. Ne ženská jednotka policie, jestli jsi tohle naznačoval.
-
-
aha
celí sem to nečetl ...ale stejně fak políís *1* -
-
Kid
-
-
-
-
Cicvorovia boli v BA, keby som to vedel. tak sa na nich pridem pozriet a budem zly ;) Ale co s nimi, no...
-
Tak to se potom omlouvám to jsem nevěděl. Byl by někdo ochotny řict i ve kterem díle abych pochopil souvislost?:)
-
-
začalo to tady
http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/fight-club-podcast-2/?rootId=83892&itemId=83892
-
-
videjko bude ?
-
-
Můžeš se podívat na nesestříhanej záznam, co je v archivu na own3d.tv.:)
-
Bude vecer.
-
-
super tesim sa.
-
-
Moc se netěš. Neřekl totiž, který večer má namysli... *3*
-
-
tesim sa nech je to ktorykolvek vecer.
-
-
No, nechtěl bych... *5*
-
Kupodivu to bude ten dnešní, jen co přestane zlobit konverze videa. Kvůli výpadku kamery lepíme dohromady záběry z ní a ze streamu a je s tím spousta mrzení.
-
-
Ten dneskajsi...
My work here is done
-
-
-
-
-
odkaz
V podcastu se baví o příspěvku "Martina Kapálka" (snad jsem to dobře odposlechl). Marně ho hledám, nemáte někdo odkaz na něj? -
-
Můžeš mi napsat na kapalka@tiscali.cz nebo kapalka@seznam.cz.
-
-
Thief gamesplay online?
Jestli jsem to správně pochopil, tak dneska v pět hraje Pavel nového Thiefa online na youtube? Nikde o tom tady na games nevidím ani zmínku :)