Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem si poslech 48 FC a docela me prekvapuje ze jste s rage meli vsichni problem protoze ja osobne neznam nikoho komu by to nejelo, me samotnymu to jelo bez jedinyho problemu docitani textur jsem mel ale trvalo 0,5 sec a jen kdyz jsem trhnul mysi o 180 stupnu jinak ne a kdyz vysel ten patch tak zmizlo i tohle
    • :) NO neměli oni náhodou legální verze ? (Vzpomínám na sekání v Morrowindu ;) )
  • drda zorganizoval protestni akci!

http://praha.idnes.cz/lide-na-letne-protestovali-proti-olympijskemu-parku-p0d-/praha-zpravy.aspx?c=A140206_165017_praha-zpravy_bur
  • Corvus

Offtopic dotaz

Měl bych prosbu (na redakci/hráče/kohokoliv): Nemáte někdo ponětí / nejlépe na prodej vesmírný simulátor StarLancer? Bigbox (původní) balení? Když tak se mi ozvěte na email: sepulcore@email.cz Děkuji!!! I za rady, linky...
    Hra viz http://games.tiscali.cz/recenze/starlancer-51018
    • Keyz
      Zkusím se zeptat známých.
      Předpokládám, že na herních fórech jsi se již ptal.
    • Black_Hand
      http://www.ebay.co.uk/itm/STARLANCER-PC-CD-ROM-ORIGINAL-BIG-BOX-DISCS-GOOD-CONDITION-STAR-LANCER-/171114175776?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item27d7331d20

vypada kompletne. 12.99 + 4.95 liber.

btw, ebay je tvuj kamarad. vzdycky se nejdriv podivej tam.
      • Corvus
        Každý bohužel nemá PayPal či kartu apod.... Pro mě je odkaz na Ebay k ničemu, pochopitelně o StarLancerovi na Ebay vím... Spíš by mě zajímala CZ krabice.
        • Thorar
          Založit a vést účet už dneska nic nestojí, i kdybys to měl jen na paypal. Teda pokud nejsi v exekuci a nemůžeš mít účet :-)Je to záležitost jedné návštěvy banky nebo strávení hodiny na netu.
        • Black_Hand
          to bude tezky. nemas nejakyho kamarada? nekomu komu duverujes/on veri tobe a ma paypal?
  • Analýza Max Payna potěšila - psychoanalytické sny vysvětlené jako parodizace, pulpový základ jedničky odehrávající v undergroundových kulisách vyznívající jako laciná omáčka kolem, interpretační bohatost - které nesahají současná RPG ani po kotníky - upozaděná pod explicitní efektivností. Ale OK, každý máme svůj názor, i když možná by nebylo od věci si zrovna Max Payna 2 osvěžit *7*.
    • smejki
      co je to explicitní efektivnost? to je něco jako implicitní cirkularita?
    • janchor
      Možná se to v tom ryku nějak spojilo, ale s parodizací bylo odkazováno spíš na ty hodně dřeněný klišé z detektivek drsný školy, který pokud by člověk bral stoprocentně vážně, zbývalo by mu se celý dramatický lince od základu vysmát. Ale jestli říkáš scénáristickýmu bordelu dvojky "interpretační bohatost", pak jsme asi hráli jinou hru.

A undergroundový kulisy jako že tam občas běhal v tunelech metra?
      • Undergroundovýma kulisama nemám na mysli "pouze" metro, ale zejména hampejzy, nevěstince, bary, satanistické doupě, tuším že i squat obývaný bezdomovci atd. To navíc celý ochucený o zkaženost, "nechuťárny", drogy a feťáky - to všechno neustále cynicky komentované Paynem z pozice člověka, kterému už mnoho důvodů k životu nezbylo.

Druhý díl nebyl vyprávěn chronologicky, ostatně i já jsem od něj při prvním hraní odcházel spíše s zmatením, ale když jsem ho před cca rokem dohrál podruhé, připadl mi naopak mimořádně propracovaný. Za interpretační bohatost považuji, zcela překvapivě, dobrou interpretaci (*1*), respektive dobře napsaný scénář, který troufne naprostou většinu filmů (zrovna Maxe Payna mám já zafixovaného pro jeho téměř až poetické monology, které se u žádné jiné hry nevybavuji).

Smejki: Mělo to znamenat naprosto očividnou snahu o působivost, přitom ačkoliv byl Max Payne dost stylizovaný, rozhodně to není hra postavená jen na těch proklamovaných věcech (bullet time, "cool" přestřelky), ačkoliv se přes ně k ní asi dostalo největší množství herních konzumentů.
        • janchor
          OK, potom jsi zjevně člověk, kterej tu hru bere se vším všudy vážně. Což třeba mně přijde absurdní a její povrchní plácání se v "nechuťárnách" bych samo o sobě srovnával tak možná s béčkama od Seagala (třeba vypravěčskejch kvalit toho nejlepšího od Johna Woo, kterým se jinak v akčních částech přímo inspiruje, nedosahuje v mejch očích ani omylem).

Payneův cynismus pro mě funguje jako cynismus naoko - záměrně přehnanej do roviny, kdy už je to napůl sebeshazující. Čímž neříkám, že jeho příběh je nějaká komedie, ale rozhodně bych ho nestavěl nijak zvlášť vysoko, ani v jinak chatrným herním kontextu.

Ale dovedu si představit, že kdybych se ke dvojce vrátil, třeba bych jí ten zmatek prominul (nebo ho nedejbože pochopil). Jen mě holt tehdy šíleně zklamala.
  • Drom

Soutěž

Jen 74 soutěžících? :D Tady je vidět, jaký je zájem o Wii.
    • DSemik
      Spíš bych to přičítal svátkům, prázdninám atd.
  • FC 8

Nejlepší bylo: To chtěli hrát všichníííí. *1*
  • Milda8

Ahoj,

poslední host, slečna Bendová, byl super. Pozvěte ji zase. Jak to vypadá s audio podcasty Hardware klubu? A znova se ptám, jaký je důvod, že na začátku podcastů je cca 15s ticho? Střihněte to. Děkuji.

• Milda8

Děkuji.

• Novy podcast

http://www.czechgamer.com/novinky/8750/CG-Podcast-2-specialne-o-E3.html novej podcast...celkem ujde, jenom nvm kto by to poslouchal...
  • Amylee.Anderson
    Mohlo by se to do JRC posílat den předem, na devátou jsem tam nalítla a ještě neměli :(
    • Zvláštní, já Level koupil po deváté i v tom našem maloměstě na severní moravě a dokonce v první trafice, kterou jsem zkusil.

Jinak hoši úvodník se vám moc nepovedl. Chybka se občas do časáku dostane, ale že je hned v druhé větě úvodníku, to na mě působilo trochu amatérsky. Teď se pustím do čtení časáku a snad to bude lepší :)
    • Black_Hand
      no ja tam byl nekdy ve ctvrt na 10 a nebyl problem. mate tam liny JRC, potrebovalo by nakopat :).
      • Amylee.Anderson
        Nojo, Pražáci, ti maj taky šecko!
        • Inquisitor
          Jenom jestli to mimo Prahu bude vůbec k dostání :)
          • Corvus
            V Jablonci nad Nisou čili v severských hvozdech jej máme.
    • a pak si běžela domů, abys nám to honem mohla napsat. piš si to do blogu
      • Amylee.Anderson
        Ne to ne... Nejdřív jsem se musela jít vybrečet do polštáře.
  • ringmancz
    dneska nestihnu živě, ale i tak: kdo bude?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit