Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Wow, hodina a čtvrt. Pěkná práce!
  • Jak se jmenovala ta německá firma co prodává oblečení o které mluvil Dan Vávra v pocastu 73?
    • Na verejnosti to radsej nenos ;)
      • Očekával jsem něco vyloženě pobuřujícího,ale to jsou normální hadry :) Viděl jsem triko kde byl bílí boxer a dával K.O černochovi u toho se dá říci že to je pohoršující.

Stejně nejlepší je tohle: http://www.jinx.com/p/combo_breaker_t_shirt.html *1*
        • VonHayek

Was is Das?

Tak obecně některým lidem (v čele s Antifou) téměř vůbec nevadí design a to co je na oblečení, ale nej odpor vzbuzovalo něco jiného - firma byla založena německými nácky a pro financování jejich domácích aktivit a to jejich odpůrcům vadilo a brojili proti tomuto jejich hmotnému podporování. Dnes ale firmu vlastní tuším že arabové, takže nákup této značky může vadit maximálně tak někomu, kdo nesnáší Araby. *4*
          • Sakra.Těch co nesnáší araby je momentálně mnoho.Určitě vice než nácků.
            Člověk si nevybere :)
    • Core
      Sice ničemu podobnému neholduju, ale mám pocit, že říkal Thor Steinar?
  • Kdyz ted v podcastu posloucham kolik novych videorecenzi se chysta, na tak uzasne veci jako FarCry nebo BlackOps, chudak Lukas, uvazujete doufam i o videorecenzi Baldurs Gate, ktera ma brzy vyjit?:)
  • Thorleif_cz
    Děkuju mockrát! *3*
  • omg

jak to bude ted s podcastama ?
    • blixa
      Tento tyden natocime special FC z Gamescomu, kterej nebude zive.. Od priste pak zase klasika..
  • Hank90
    Haló?
  • Cože...

Takže když chci napsat komentář k wow článku tak najednou musim být registrovaný ? WTF..
    • Velmi častý flame....
      • Trol.diskuzni
        Zcela odůvodněný...
  • Uleva

Poslouchat tento podcast byla uleva. Konecne normalni dospele nazory. Tedy az na toho jedince, kteremu vadi, ze si nekdo muze ve hre za penize odemknout zbrane. Problem tady tech diskusnich for je asi ten, ze zde "diskutuji" z vetsi casti nazrale deti.
  • specialitka

peter, lukas, narazil som pri FC na zaujimavu anomaliu. nahral som si podcast do svojho MP3 playera (mam irivier t20) a minutovu stopaz celeho mi zobrazilo 1hod 58minut a prehrava mi to normalne, akurat cas bezi dvakrat tak rychlejsie :)
    • Drom
      jj, ten caslovy sotek si pekne pohrava s casem podcastu :D asi jen nejaky nepovedeny export z editoru predpokladam, uvidime po pristim podcastu
      • janchor
        Je to podivný. Ať to tu zkouším v čemkoliv (primárně Winamp), čas je OK.
        • hej je to zvlastne, inak podcast velmi chvalim, pocuval som este hpod uuuplne od zaciatku kazdy tyzden, ten vas styl je nedostizny... a mozete si povedat - jailbreakli sme IRIVER :) vela zdaru a vdaka
  • Milda8
    Ahoj, chtěl bych se zeptat redakce, jak je to s vydáváním podcastů v audio podobě? V poslední době vychází audio podcast až několik dní (4, 5 dní) po samotném natáčení. HW club je už venku skoro 2 týdny a audio nikde. Tento týden bych čekal zase FC speciál  a nic. To na to nemáte čas? Nebo ztrácí audio podcast na důležitosti? Díky za odpověď.
    • ales.smutny
      Tak ne, nakonec jsem tam naházel i ty čtyři speciály z E3, byť bez fancy střihu.
      • Milda8
        Díky moc za odpověď i za ty speciály. To si zaslouží donate ;)
    • ales.smutny
      Ahoj,
      audio u klasického podcastu jde na můj vrub, to se zrychlí, mea culpa. S HW byly spíš technické problémy, ale už by to mělo být OK, respektive bude, až se zítra nauploaduje ten poslední :) Ze speciálů k E3 dělat nebudeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit