-
V posledním Levelu v rozhovoru se zmiňujete o Šáhnáme - Knize králu, existuje nějaký ucelený český překlad?
-
-
Pokud vím, tak jediný překlad je ještě z Rakouska-Uherska od Boreckýho.
-
-
Děkuji. Škoda, že není k sehnání. Teď jsem přečetl pár úryvků a mám ještě větší chuť si ji přečíst.
-
-
-
ad gamifikace: do visual studia 2010 (vyvojarske IDE) pridali achievementy....nedelam si p*del. dukaz? http://channel9.msdn.com/achievements/visualstudio/leaderboard
-
-
Před dvěma lety o tom mluvil už i Tom Chatfield a jak se zdá, vize se uskutečňuje.
-
-
hmm, s tim filtrovani diskuzi. kdyby se sehnal aspon zakladni objem lidi, co udelat aspon filtry, kterymi bych si mohl vybrat jen "hodnotne komentare" s moznost prepnuti na trochu volnejsi, standardni, kdyz mam zajem. dnes je "hodnotny komentar" jen ten s hvezdickou, ale tech moc neni.
-
Skyrim
Strop....neprijde mi to jako podstatna cast hodnoceni...kazdopadne pane Vavro...ZACHODY VE SKYRIM jsou...holt spatne koukate...:D -
-
On je profesionalne deformovanej - hledat realismus ve fantasy hre? A jeste u takovych zbytecnosti jako jsou snowberries (nebo jak se tam ty boruvky, ci co to bylo, jmenovaly) Zachody at uz tam jsou nebo ne - na nich fakt ta hra nestoji. V nekterych vecech, ktery tam jsou spatny ma pravdu a mohly by byt vyreseny lip. Vetsina tech jeho duvodu jsou ale blbosti tahany odnekud z paty nebo nevim odkud. Proste se mu Skyrim nelibil a musi to dat vsem na vedomi.
-
-
JJ. Mě ta Danova pozice dost připomíná takové ty články typu 100 + 1 chyb ve filmové trilogii Pán prstenů a podobně.
-
-
-
Je to jen chyba na mé staně nebo má někdo stejnou zkušenost. Od jisté doby mi na Games.cz jdou strašně špatně stahovat podcasty... Prakticky nikdy se mi nestáhne soubor celý, ale jen část. Např. poslední podcast # 171 mi končí přesně v momentě, kdy Pavel říká, že je tu soutěž... Tento problém trvá už cirka 2 měsíce a musím sledovat nesestříhaný podcast na YouTube...
Jo a také mám u všech článků stav komentářů 0. U všech... Má někdo podoný problém? -
-
na komentare mi plati, napul universalni, rada, promazat cookies
taky se mi to obcas stalo
ale kdyz mas navic problem s tou rychlosti, tak to muze bejt u tebe necim jinym -
-
Nemám žádný problém s rychlostí... Normálně stahuju/instaluju XY GB soubory/hry ze Steamu, z jiných úložišť a vždy mi vše jde na 100%. Bezproblémů se mi vše stahuje. Nikde jsem nic o rychlosti nepsal. Pouze vyloženě na Games.cz mi to blbne. Podcasty se stáhnou, ale nikdy nejsou celé... Cookies zkusím promazat.
-
-
-
Diskutující: Václav Havel? WTF? *1*
-
-
a moc toho teda neřekl, asi hrám moc nerozumí...ostatně jako všemu
-
-
Pokus o vtip
Možná tak divadelním hrám...
-
-
-
LeveL
Se krapet divim že jste nenahodily na games novinku oznamující vyjití nového levelu + to představování v předvčerejším podcastu bylo taky takové nějaké nemastné neslané.Jinak časopis zatím působí fajnovým dojmem,větší část časopisu je věnovaná tématům a komentářům a věci jako novinky a preview bohudík absentují,akorát těch recenzí se mi zdá že je až zbytečně moc, review některých nedůležitých a budgetových her bych z časopisu klidně vyhodil, taky by bylo fajn věnovat více prostoru Danu Vávorovi a jeho jámě pekel, ač chápu že ten se v současnosti soustředí především na vývoj videoher a psaní článků (článku) je pro něj jen drobný vedlejšák. Další číslo(čísla) také plánuji koupit, jsem zvědav zda se na něm vyjma lepšího papíru nějak projeví i to, že nebude vytvářeno v takové časovém schonu v jak jakém bylo patrně vytvářeno toto "první" číslo... -
-
Novinka o tom, že vyšel Level se připravuje :)
-
-
Jak se někdo v posledním podcastu ptal na 3D vision. Tak mám, používám, a mám docela přehled o celé problematice, takže pokud je zájem stačí se zeptat.
-
Ach jo, už zas ten fanboy DobrovSky(rim)... *6* *6* *6*
-
-
Haters Gonna Hate *3*
-
-
Lovers gonna (trol)love *2*
-
-
vodfakůj
Ach jo už zase ten kret*n co si pořád na něco stěžuje.. -
-
To víš, někdo se nebojí říct svůj názor naplno! *5*
-
-
-
Vávra aka FUNtastic
Víte někdo, ve kterém podcastu mluvil o bardovi s harfičkou? Jaksi se mně nedaří to dohledat. -
-
Ve trojce, někde ke konci dotazů.
-
-
Děkuju, švarný jinochu, pánbů Ti to oplatí na dětech, případně jiném drobném zvířectvu...
-
-
kazdy dobry cin musi byt po zasluze potrestan :).
-
-
-