-
Prehravac
Jak fight club tak buena vista social club mi vzdy prehraje kolem 2-4 minut pak se sekne a ani nedela, ze by se nahraval. Posunu dobu play na dobu kdy se to seklo a zase prehraje 2-4 minuty. To ma delat? -
-
Možná máš jiný problém ale podobný problém sem měl díky starému flash playeru, nedávno vyšla 13.x. *3*
-
-
Vyzkousim novej flash player. Diky.
-
-
-
tak jsem rad, ze vidim novy FC, ale je s nim stejny problem jako minule...
-
-
tak uz je to ok. dik
-
-
Nechtěli byste do podcastu pozvat Davida Sillmena?
-
-
A proč proboha?
-
-
přesně proto
-
-
Bude tam Alběta
-
-
Už zase? To bude zase podcast o ničem. Nechci někoho urazit, ale podcast s Alžbětou je o ničem.
-
-
Pravda, bude to na kulový...
Ale co je hlavní - Já chci zpátky pana Grygara! *13* Sice nemám pochopení pro jeho recenze, moderátorství však ovládá mistrovsky! -
Dva znudění maníci která zajímá více jejich iPad než okolí + holka co má problém překoktat i kratičký text před kamerou a zoufalý moderátor. Fight Club...
-
-
Pokud te to nezajima nebo se ti to nelibi, tak to sledovat nemusis. Volba je na tobe.
-
-
A já jsem někde napsal že to budu sledovat?
-
-
-
-
-
-
Saints Row: The Third
Proč se za to stydíte? :)
Ta hra v podstatě nemá žádnou chybu a nabízí úplně všechno, volnost, příběh, vývoj postav, objevování prostředí. Že to tady dostalo 8 přisuzuji tomu, že nebylo "politicky schůdné" tomu dát víc, ale pro mne to je jedna z mála her, za posledních pár let, kterou jsem si fakt užil. -
-
Na druhou stranu tato hra nenabízí nic moc nového. Zvlášť jestli jste hrál nějaký z předchozích dílů, tak už vás ten nekorektní styl tolik nefascinuje. A potom je to v zásadě klon starších GTA.
-
-
To byla jediná věc, která mě napadla, že to může srážet. Nehrál jsem žádné GTA a ani předchozí Saints Row, tudíž to bylo poprvé a byl jsem velice příjemně překvapen.
-
-
Politicky cože?
-
-
něco s chůdama.
-
-
Asi upad.
-
-
-
-
u popisů posledních tří podcastů nejsou časy. doplňte to, prosím.
-
Stopáž
Proč je oficiální stopáž 53:12, ale když dám Fight Club 4 přehrát v KMPlayeru, tak mám stopáž 46:42? -
-
Prečo spúšťaš mp3 v programoch pre videá? A potom sa čuduješ, že ti niečo zobrazuje zle lol. Si už konečne stiahni winamp.
-
-
ja na audio pouzivam VLC a taky to blbne... ta stopaz je fakt podivna... na mobilu ale prehravac ukazuje vse v pohode. Fightclub nema rad PCcka :D asi je to skryty Chiccotikcast :D
-
-
možná těch 5 minut navíc a stopáž 53 je DLC, za které se bude platit *8*
-
-
a nebo to stahujeme nelegálně a máme špatný crack. Zítra dostaneme všichni dopis z redakce na úhradů pokuty za nelegální stažení. *8*
-
-
-
ve Winampu mi to taky ukazuje 46:42, ale ve skutečnosti to trvá 47:05
-
-
-
FC 159 závod
Hmm bez helem, já bejt rodič toho kluka tak bych se hodně vztekal -
-
jel jsem opatrně *3*
-
-
Co to ma byt? Vole, vole, vyseres, nevyseres, vole? *9*
-
-
To mě p*s*er na holý záda a navrch rozmazej. Takhle sprostě mluvit na kameru, no fuj *2*
-
Ale posluchačům se očividně takové primitivní vyjadřování líbí, takže to budeme slýchat pořád.
-
-
Jako že teď všichni začneme mluvit jako Karel? Ale prosímtebe.
-
-
Ježiš, tak jsem to nemyslel *1* . Jen že patrně bude více takto "svérázných" hostů, ale ani to nebylo míněno zas tak vážně *4*
-
možná ti to teď nepřijde, ale vyjadřování člověka je ovlivňováno tím, v jakém prostředí je. tedy pokud tomu budeš vystaven neustále, časem ti pravděpodobně taky něco ujede (i když samozřejmě ne v takové míře)...
-
-
V "prostředí" podcastu s Karlem jsme na dvě hodiny jednou za uherskej rok, takže bych se nebál toho, že nás převychová na dlaždiče.
-
-
chcete být přeci zajímaví, ne? návštěvnost, vole!
-
-
love pytcho.
-
-
hajtla!
-
-
-
-
Ten clovek je opravdu nesmirne vtipny. Ted to posloucham, a samy hovno, vole, vyseru, hovno, vole, a pak: "Kdyz jdu na bosse, tak neodejdu na toaletu". On mi pripomina pana Palivce :)
-
-
-
ja som to tak nemyslel s tým Dark Soul...jasné, že recenzent to bude hrať viac povrchne ako fanúšik, čo pritom strávi 400 hodín a 4 mesiace iba pritom :) Každopádne na recenzenta dobrý výkon to tam ubíjať sám, len som chcel poopraviť chybky....tiež ma zarazila Majula a bol som prvé hodiny sklamaný z hry, niektoré prostredia vyzerajú desne, ale inak to prebili iné veci a viac súhlasím s Alešom.
Každopádne tento druhá Social Club už bol lepší, keď si to človek spojí s FC, vyjde to i na dlhšie ako klasický, čo je len dobré....takto by to mohlo fungovať. I dizajn je už teraz ok, predtým ten font strašne ťahal oči, ale už to je normálne a je fajn, že to nie je radikálna zmena. Inak oceňujem, že ste mysleli nato, že sa FC spustí samostatne na novej záložke od games.cz :)