-
Kings and Castles
Mám dojem že jsem někde čet že Chris Taylor říkal že Kings and Castles je an kickstarter moc drahý (potřeboval by minimálně 6 milionu) ale když by Wildman uspěl byla by i šance na onbovení Kings and Castles -
-
Myslíš třeba tady? http://games.tiscali.cz/tema/chris-taylor-kings-and-castles-jsou-na-kickstarter-drahe-61800 *3*
-
-
spíš přímo na kickstarteru nebo RPS :-D jen mě zarazilo že to v podcastu nezmínili ale to bude asi tím že se natáčel ještě před touhle informací :-D
-
-
-
Děkuji, pane Grygare. *3* Pokusím se tedy propříště přijít s inovativními cestami, jak distribuovat své názory (hateři čtěte spamy) na tomto webu... *5*
-
-
Jak bezpochyby víš, stačí ty názory distribuovat v diskuzích o tématech, kterých se týkají.
-
-
Tento tyden maji byt pry dva podcasty, kdy je priblizna doba vydani toho druheho...dik
-
-
V patek.
-
-
Bude priamo z LA?
-
-
Ano.
-
-
Páteční podcast s Vámi? =)
-
diky
-
-
-
Z obchodního hlediska je to to nejlepší čeho mohl Oculus dosáhnout. Souhlasím taky s tím, že bude mít díky FB mnohem větší zdroje na vývoj a bezproblémovou výrobu.
Sere mě, ale že už to nebude jen mašina, která se soustředí na hry a pravděpodobně to bude jen prostředek zaměřený primárně na generování zisku z nesmyslů jako je reklama.
Jestli že je herní branže docela v haj.zlu jak píší tady:
http://zabitcas.cz/konec-velkych-her-jak-je-zname-dnes/
...tak Oculus to stejně už nijak nezachrání. -
Kdy dnes FC
Uz je po 4. hodine...... -
-
Ty musis byt novy...
-
-
FC
Poslouchám to na iPodu z iTunes a je to super :) jen tak dál -
Pavel Dobrovský
Kde je Pavel Dobrovský? -
-
Podle twitteru někde v Kurdistanu...
http://instagram.com/p/X1uWw2hKl6/ -
-
Cyberstan!
-
divokym kurdistanem!
-
-
To bude po příjezdu pěkně divokej.
-
-
-
-
Bude ešte dnes?
-
-
Tak Anonymus blokují i uloz.to koukám..server mimo provoz..
-
-
tak asi nebudem som jediní kto sa k nemu nemože dostať ...
-
-
-
Sorry že to rvu sem, ale diskuzní forum jsem tu nikde nenašel. Chci se zeptat těch kdo hráli Albion - doporučujete nějaký český překlad (vím že jich bylo několik) nebo hrát v originále? Dík
-
Ještě k těm právům na Level TV apod.
Proč to máte takto, že každý do všeho kecá? U her přece Tvůrci nemají práva na název apod., Například Gothic. To samé u filmu taky každý v titulkách nekecá kde se to smí vydat.
Někdo se jednou ptal, zda bude Jáma Pekel dostupná. Tedy měl by se zeptat D. Vávry a sám Vávra by to pak měl nějak vydat? :)
To je složité.
Přece když píšu pod hlavičkou časopisu tak, tak časopis si rozhodne kde a kdy to vydá. Chápu lhůty, že rok autor nemůže nic rozhodovat ale pak i když si to může sám hodit někam na web, tak časopis by stejně měl mít možnost to vydat například znova v jiné verzi zdarma. Kdyby to bylo znova za prachy chápal bych ten rozpor. -
-
Kdyby Zpátky na stromy nebyla virtuální produkce, pak bych se všemi z LTV podepisoval smlouvy, ve kterých by tyhle věci byly ošetřené. V takovém případě bych s tím mohl dělat co se mi zlíbí (myslím). Jelikož to ale bylo punkový, tak je zapotřebí opětovného svolení všech účinkujících (na Hrej LTV vycházela víceméně proto, že to nikdo neřešil a na díly mladší než rok měla Burda právo).
Stejně jsou ošetřené i články: po dobu jednoho roku od vydání s nimi autor nemůže nic dělat, pak už ano. Záleží ovšem na něm, jestli mu to za to stojí. Pokud tomu dobře rozumím, tak Jámy starší roku by Dan mohl vystavit na webu. U LTV starší jednoho roku je zapotřebí svolení všech účinkujících, scénáristy, kameramana atd. -
-
OK. Díky za odpověď.
-
-
autorský zákon?
-
"proč auta nelítaj, když letadla můžou?"
-
-
Protože řidiči nemaj pilotní knížku.
-
-
jsi postizeny? precti si neco o smlouvach o dile... casopis SVETE DIV SE neni ani film, ani hra
-
-
Tak některé časáky, vydali staré verze na netu a bylo tam více lidí než zde co tam psalo. To samé když něco kecnu v TV a pak to vydají na netu jako článek pro každého. I když jsem to řekl na placeném kanálu.
-
-
kúp si na aukre celú zbierku Levelov, oskenuj to a hoď v pdfku na torrenty, inak sa toho v živote nedočkáš
-
-
Toho jsem se obával. Škoda no.
-
-