-
stačí refreshovat stránku...
-
Halo (#118)
Trošku neaktuálne, ale keďže moja predošlá prosba zostala bez odozvy a je dosť pravdepodobné, že vďaka výčitkám *2* kvôli problémom s podcastom a zvýšenemu pohybu v diskusii, bude tentokrát vypočutá *15* ..
Nenašla by sa tá štúdia o pokuse aplikovať Halo na trh? hocijaké bližšie info pomôže..ďakujem *4* -
-
Sorry, nemohl jsem to najit.. Je to tady: http://www.freshmarketing.cz/clanky/uspech-skrze-internetovou-komunitu
Kazdopadne, je to trochu min zajimavy nez si to pamatuju ;) -
-
Nejako sme zabudli poďakovať..veľká vďaka aj, keď takto oneskorene
-
-
Já bych se za postnutí té studie, co sliboval pan Bach taky přimlouval. Bylo by to určitě poučné. Jen se obávám, že zůstane pouze jen u slibů, jak je zvykem. *9*
-
-
kde kdy a proč
Kdepak je resp. kdy bude(estli bude) podcast? -
-
Tocil se az dneska primo z Kolina, kde ho prave ted zpracovavame a venku by mel bejt kolem pulnoci.
-
-
Ještě 30 minut vydržím.Pak to balím..
-
-
tak kde to vázne ??
-
-
klid, dejte si to zitra. s gamescomem to je asi makacka.
-
Na mistnich velespolehlivejch wi-fi sitich. Ale ctyricitka uz by mela cihat za rohem.
-
-
-
-
-
GDS
Kolik ještě bude přednášek z GDS? Nějak se to zasekalo na to, že bude pomalu únor. -
-
Pomalu únor? Ještě ani není půlka ledna :D Kucí to dávkujou podle potřeby. Nebál bych se :)
-
-
Ale tenhle víkend by mohli něco dát
-
-
-
dotaz na Petra
Mám dotaz, v posledním díle (č.113) Petr Poláček řekl, že pochází z vesnice 6km od Zastávky u Brna, odkud přesně? možná jsme byli sousedi *3* zdravím redakci, podcast je super. -
-
http://mapy.cz/#x=16.334528&y=49.152050&z=11&d=muni_5779_1&t=s&q=lukovany&qp=9.530309_47.195116_21.710295_52.117380_6
-
-
Jeste jednou a lepe.
http://mapy.cz/s/68zS
-
-
a pokud by ti to nikdo neřekl, myslím, že v některém z nedávných dílů to sám Petr prozradil... začínalo to asi na K, nevzpomenu si.
-
-
Kotěhůlky to asi nebudou, co? *1*
-
zatím bez odpovědi, asi je to tajné :) ale díky za radu.
-
-
nemusim bejt serlok abych vedel ze kdyz zastavka je vesnice u brna tak v okruhu sesti kilometru bude jedna maximalne dve dalsi vesnice a kdyz ti tady kolega rek ze zacina na k tak uz se pri pohledu na mapu nespletes.
-
-
:) Při pohledu na mapu jen jasně vidím , že minimálně 5 vesnic v okruhu 6Km od Zastávky začíná na "K" ... HELL DONE !
-
za to K bych ruku do ohně rozhodně nedal :)
Ale říkám, 2-4 díly zpět to myslím Petr sám říkal.
-
-
-
-
-
Baaang!
Záznam Booomu k dispozici zde: http://youtu.be/uIliqFFEQLs -
-
čas 43:50
Je to prostě borec!!! *1*
-
-
Jarda Falus...samozrjeme, ze jste si z jeho jmena tu srandu udelat museli :).
-
Netusil jsem, ze Michal Rybka je tak neznaly, co se stredoveku tyce...
-
-
To byla reakce na tu "vesnici mezi starověkem a novověkem"?
To mě taky zaujalo svojí prostoduchostí :)
Člověk nemusí být zrovna historik, nebo nějaký fanda (ani jedno nejsem), aby mu došlo, že středověk nerovná se Velká Morava v 9. století a starověk zase není synonymum pro město Řím za císařství.
Středověk jsou i Konstantinopol, Bagdád, Angkor nebo Čchang-an a jiné čínské megapole.
Že lokálně v jednom místě Středověk znamenal úpadek, neznamená, že globálně nepředstavoval kontiuitu a rozkvět. Včetně střední Evropy. Nebo si snad někdo myslí, že jsme lidi mezi Rýnem a Dunají ve starověku žili ve velkoměstech s obřími chrámy a lázněmi?
Chápu, že to byla "strašná legrace", ale i humor může být inteligentní a ne troškovský :)
-
-
ad NDA
Black_Hand: Jo, bylo to trochu napínavější, museli jsme se víc hlídat, ale napoprvý to dopadlo, tak uvidíme, jak to půjde dál. -
-
Prosba
Prosim o stahnutelnou verzi videopodcastu, vybec jsem netusil a kvuli praci ani nemel cas koukat na LIVE. Pokud mozno nesestrihanou :) Vsichni, kdo chcete download videopodcastu palec nahoru -
-
Video jsme nevysílali, běžel jen audio stream.
-
-
hm
Aha tak to je omyl na me strane. A s videem nepocitate, pocitam. Btw ty jsi jeste v rachote? -
-
Na volný noze je člověk v rachotě furt :) Ohledně videa si říkáme, že tam možná časem někam postavíme webkameru, aby si teda lidi mohli dle libosti ověřit, že čučet přes hodinu na pár mluvících týpků není moc velkej vodvaz..
-
-
-
-
drzim palce. je vam doufam jasny, ze vase rodiny muzou skoncit v otroctvi, vase organy na burze atd. :P.
-
-
Otázka priamo do Podcastu....Mohli by ste recenzovať aj tie amatérske hry?