Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nazdar.Kdy bude záznam pro naše phony? díky.
  • Je uz znamy cas kedy by mal zacat podcast?Klasika po 15:00?
    • Luke
      Ahoj - po 16:00 je reálný odhad.
  • DSemik
    Je možné, že na internetu má podcast 58 min., ale když si stáhnu mp3, tak je to jen 29 min.?
    • Nejspis se ti to spatne stahlo - ted jsem to zkousel stahnout a ma to skutecne hodinu.
      • DSemik
        Beru zpět, omluvám se, chyba je na mé straně - BS Player mi to z neznámého důvodu zkrátí na 29 min, tedy spíše vystřihne nějakou část uprostřed...
        • Safra, mám stejný problém - podcast jsem stahoval již třikrát, velikost souboru po stažení sedí, ale ať to otevřu jakýmkoliv programem, stále mi to udává délku 29 minut. Má někdo nějáké řešení? Předem díky
          • DSemik
            Zkusil jsem Windows Media Player a běží v pohodě, ale zajímalo by mne, co s tím je...
  • sleepless

Fight Club #85 začíná dříve!

Vážení, zítřejší přímý přenos FC začne už okolo 12:00, protože náš host Ondra Broukal prostě jinak nemá čas. Řešit se, krom jiného, bude Game Page a obecně téma herního pořadu na státní TV. Pokud máte k tématu (na Ondru) dotazy, pište je sem prosím. Díky a konec hlášení!
    • Mě zajímá, proč za celou tu dobu, kdy byl pořád vysílán, v soutěžích vždycky vylosovali někoho úplně jiného výherce než mě. *3*
    • MickeyMutant
      Ondřej Broukal: V nedávném rozhovoru jsi mimo jiné řekl, že se GP točil v sériích, 4 díly najednou a že scénáře musely být odevzdané minimálně měsíc před odvysíláním prvního dílu dané série. To ale ve výsledku znamená až dvouměsíční "zpoždění" oproti třeba aktualitám na netu. Pořad jako GP ale podle mého stojí a padá právě na aktuálnosti informací, a pokud vedení televize není schopné nebo ochotné tenhle neflexibilní systém měnit, má vůbec smysl pokračovat?

P.S. - Z rozhovoru vím, že jste se tohle pokoušeli napravit, to není jádro dotazu.

Asi těžká otázka pro člověka, pro kterého je celá kauza tak osobní.
    • Keyz
      To nebude Pavel Dobrovsky rád.To je zrovna oběd,že? :) Tuším,že v HPOD #300 se mluvilo o komediích okolo oběda...
    • Trol.diskuzni
      DOTAZ: Myslíte si, že má videoherní pořad Replay potenciální šanci na přežití? Máte pocit, že se tato relace dá hodnotit v pozitivním duchu, anebo je přesnější říci, že jen dále neochvějně prohlubuje eskalující krizi současné televizní produkce a měla by být tedy s okamžitou platností zrušena? Děkuji pekně za odpověď. Trol.diskuzni
      • Vzhledem k tomu že ho v TV sleduje přes 90 tisíc lidí + desítky tisíc lidí na YouTube, tak odpověď si určitě dokážeš domyslet sám..
        • Trol.diskuzni
          Tolik dvanáctiletých retardů? Žádný soudný člověk se na to nemůže vydržet dívat dýl než půl minuty, chlapče... *6*
          • Jako bys ty sam nebyl dvanactilety ret*rd .)
          • Jak bys zrovna ty mohl vědět, co soudný člověk může a co ne?
            • Někoho soudného se zeptáš a budeš doufat, že se nad tebou slituje a ukáže ti tobě nepřístupné pohledy na svět?
            • Trol.diskuzni
              Velmi jednoduše.
      • Ano ma.
    • Trol.diskuzni
      Začínejte si klidně ve tři hodiny ráno, hlavně si probůh sežeňte lepší baterii do kamery, nebo se vraťte ke starému osvědčenému modelu intenzivních 40-timinutových podcastů. Bez stříhání prosím.
  • hurda

Doufám že jsme vyhrál to wii

Už se těšim až si to poslechnu, jetsli jsem vyhrál to Wii... (nebo jestli ho ztopil Dan Vávra)
  • Co zkusit u toho Beware demo pozvat tvůrce?
  • hurda

Tak co kdy už to bude?
    • Wirelessni.veverka
      Teda, takove dlouhe nestoudne cekani *1*
  • RakeW

Soutez

Nechci být drz, ale mužů se zeptat, jestli už jste posílali ten The Cartel z podcastí soutěže?Jesli to nakonec nevyhrál nějakej můj jmenovec :).

EDIT: Beru zpět, dneska to přišlo. Dík.
    • A je to fakt takova sragora?

(+ gratulace k vyhre :)
      • RakeW
        Dík. No, celkem jo, ale zatím jsem hrál jen tři úrovně. Hlavně je to hrozně zastaralý. Včera jsem si doma střihl na PC příjezd do Mexika v podání Bound in Blood a i když je to taky tupá střílečka, tak to má úplně jinou šťávu.
  • Cahir
    Když jsem tehdá přišel do exotických končin games.cz poprvé, byl jsem v podstatě diskuzní panic... To znamená lehce vyprovokovatelný a hlavně naivně věřící, že budu-li se pokoušet argumentovat donekonečna, nakonec všechny obrátím na tu jedinou možnou pravou víru. *1* Inu, uběhla nějaká doba a já se do obsáhlých diskuzí pouštím opravdu jen tehdy, nabudu-li dojmu, že mám proti sobě rozumného člověka (a ano, i náš místní maskot trol má chvilky, kdy překoná zastydlou pubertu a projeví se jako hloubavý diskutér), že z mojí teze a jeho antiteze vznikne nějaká syntéza, tudíž nejen závěr, ale i nějaký posun. Prostě něco jako když se na konci rodinného amerického filmu všichni naučíme nějaké důležité poselství o životě. *1* Jo a taky se ozvu, když je někdo fanboy, případně hater, páč jsem rtuťovitý mužík a rychle se naštvu... ale učím se s tím vyrovnat.

PS: Nelíbí, že mě škatulkuješ jenom do oblasti Bioware, snad mám i nějaký přesah jinam, ne?! Na BW se to často stočí, protože mnou nenávidění trolové a hateři do nich v poslední době hodně jeb*u, ale není to můj záměr. Ale jak říkám, už jsem velkej kluk a učím se to ovládat. *3*

PPS: O BW ví trolík prd, vždyť hraje jenom FIFU a Gothica.

EDIT: Sh*t! To patřilo Doctorovi...
    • Keyz
      To škatulkování je strašná záležitost.

Pak často lidi ani pořádně nečtou co kdo napsal a řeknou si "To je ten co..." a hotovo.
  • Běda Běta v podcastu opět moc nebědovala, nečekaně... No pánové a dámy, běda jestli se tam ještě někdy ukáže! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit