-
Teda poslouchat, jak si snad už třicetiletý? chlapi pořád libujou ve filmech, na kterejch ulítávali, když jim bylo 15? Robocopy, Hvězdný pěchoty... to už vypadá tak trochu divně. Já bych u těch nesmyslů už dneska nevydržel *3*
-
-
Spousta filmu z drivejsi doby mi prijde taky lepsi nez ze soucasne - Vetrelec, Vetrleci, Predator, Terminator 1 a 2 mezi ne urcite patri - tyhle filmy si 1-2 x do roka poustim na DVD.
-
Že ty bys nevydržel... v čem přesně je tvuj vkus určujícím faktorem při posuzování vkusu ostatních?
-
Guilty Pleasure ti nic neříká? Já na osemdesátkových bracích naprosto ulítávám. Navíc zrovna takový Verhoeven má ve svých filmech vždy i něaký podtext...
-
Inu, já ty svý filmy nepovažuju za nesmysly. Třeba RoboCop má do béčkovýho braku hodně daleko.
-
Sám seš divnej. Ty tvoje plky jsou opravdu hodny zaznamení na haj*lpapír.
-
-
A ještě srandovnější je, když se pak potrefené husy ozývají, jako bych jim pohaněl hračku.
-
-
No hlavně si pak ještě nezapomeň stěžovat, že ty tvoje "duchaplný" příspěvky dostávají moc mínusů. *2*
-
-
Nevím, proč bych si stěžoval. Počítám s tím. Kdybych chtěl u svých reakcí pluska, nebyl by žádný problém psát tak, abych jich měl dost. To by byla nuda. Psát co si myslim, je zajímavější.
-
-
-
-
wtf, špatná reakce
-
-
Vávra a taká nuda??? normálne som to skipol ešte pred koncom, to sa nedalo počúvať...
-
Tafrob? Dobrej vtip...
-
čím viac je ten podcast upätý a profesionálny, tým je paradoxne neprofesionálnejší a vkuse problémy...najviac ma nas*ralo nepustiť dokopy Macoňa a Drdu, keď už obaja boli pokope v štúdiu...to je neodpustiteľné, čoby sa predtým za Grygar vlády nestalo...
-
Tak to ja udelam indie hricku Dish-o-nord (o severanskem myci nadobi), kdyz uz to ma dopredu takovou publicitu.
Podcast byl supr. Nejakej ten host by byl fajn, ale vytky nekoho, koho vubec nezajima deus ex jsou naprosto irelevantni.
Ja bych byl pro nejakou rubriku nahrazujici (ze staryho H podcastu) "hru tydne" do kazdyho dilu (tady to bylo zaroven i "retro"). V takovymhle udesnym suchu dvojnasob.
Doted jsem neprenes pres srdce, ze jste nikdy neprobrali LA Noire a dalsi petardy... -
-
Tam je problém, že se málokdy v podcastu sejde víc lidí, co danou hru hráli. I u Deuse jsme si říkali, jestli do toho jít, když to pořádně hrál jen jeden z nás.
-
-
Už když jsem viděl trailer oznamující přítomnost Hotline Miami na Gamescomu, bylo mi jasné, že ty líný lemry z ČR se s handson dojmy nebudou vůbec obtěžovat. Je dobré mít v životě nějáké ty jistoty.
-
-
Dej si LIMBO po sté dokola.
-
A to je fakt takovej problém si jít na nějakej zahraniční web a neprudit, když ti český weby nejsou dobrý?
-
Tak když ti to bylo tak jasné,měl sis na GC zajet sám pro své vlastní dojmy,chytráku *7*
-
-
To je dobrý nápad. Mohl jsem tam tak ozkoušet i jiné hry, pak z jejich hraní sesmolit nějáký cancy a za to somrovat prachy. Možná příště.
-
-
Proč lžeš, ty lemro? Lukáš v podcastu říkal, že tam obtěžoval několikrát...
-
-
A hral to? Nehral, radši dělal psedohumory, takže se zase bude muset něco obšlehnout z rockpapershotgun...
-
-
Nehrál, protože hru předváděli ve veřejný hale, a i když jsem si dvakrát udělal čas a šel to přes půl výstaviště prubnout, v obou případech byla obsypaná lidma, takže jsem tam chvíli stepoval a pak to musel vzdát, protože celej den jsme na jednu hru fakt neměli.
Tolik k tomu "neobtěžovali".
-
-
-
-
SagvanToffife: Etika či "správné a špatné" není a nikdy podle mě nebude vědou. A to je ten problém, je neověřitelná. Pravda neleží nikde. Existují směry, které se o to pokouší (Kantovci), ale to je trochu něco jiného. Možné je jedině vypracovat systém, který přijmeme za platný. Proto smejki píše o rozhodování ze strany majitele prostoru a soudních znalců. Co jiného mu taky zbývá? Máš pravdu, je potřeba nazývat špatnost špatností, přestože to může být politicky nekorektní, může to urážet příslušníky rasy, kultury atd. Je tu hrozně tenká hranice a záleží na vyznění. Když jsem napsal: "Cokoliv, co uráží rasu, národ, kulturu...", myslel jsem tím generalizování, házení do jednoho pytle, černo-bílost. Když napíšeš: "Nesnáším ty jednotlivé muslimy, co se vyhazují do vzduchu a týrají své ženy", nemám s tím problém. Když napíšeš: "Nesnáším muslimy, protože se vyhazují do vzduchu a mlátí svoje ženy", pak s tím mám problém. Nic víc ta moje původní věta neříká.
Mám pocit, že se nám tu zbíhá více témat najednou a diskuze se rozmělňuje. Já tvrdím od začátku jen to, že je špatné zavrhovat celek, když neznám všechny části. V některých jiných aspektech s tebou i souhlasím.
Co jiného jsem z hlediska morálky já než soubor "zásad", které považuju za platné? Mluvíš o střetu zájmů. To, co nazývám rozumností není "selský rozum", ale zkušenost, charakter a z nich plynoucí správný odhad. Pevně věřím, že kdo tímhle oplývá, vždy najde nejlepší možnou cestu. "Zdravím nový sousede, žij si jak chceš, dokud budeš respektovat zákony našeho společenství." -
-
dobre, mozna nebudes mit objektivni moralku v tom smyslu, ze je proste pro tento svet do puntiku dana (k tomu ani bug nestaci), ale muzes treba pouzit podobny postup co sam harris. predstav si nejhorsi predstavitelny stav veci. naplnen je napr. utrpenim, takze minimalizovat utrpeni vede k lepsimu stavu veci a tam uz muzes byt objektivni. je komicky, ze vsichni se ohaneji slovem objektivni a pritom jsem jen malokdy slysel definovanou domenu ty objektivnosti :).
-
-
Není to jen převrácený utilitarismus? Co nejvíc dobra pro co největší počet lidí = Co nejméně utrpení pro co největší počet lidí... Nechci ti brát iluze, ale tahle hesla nejsou po chuti všem.
Např. Máme velmi trpící společenství dejme tomu o sto lidech. A na všechny ty chudáky připadá jeden doktor, který je léčí. Pan doktor a malá holčička spadnou do jezera a topí se. Můžeš zachránit buď jeho, nebo ji. Co je "objektivně" lepší? *4* -
-
Objektivne lepsi je neudelat nic (pokud definujes objektivnost jako absolutni nestrannost). Pokud ale objektivnost vztahujes na nestrannost k topicim se, pak je objektivne lepsi zachranit doktora (vzhledem k tomu, ze holcicka je neznama promenna), pripadne musis diky nekvantifikovatelnemu prinosu holcicky na skupinu uznat, ze je problem objektivne neresitelny.
-
-
Nejvýhodnějším, nejpřínosnějším a nejlogičtějším řešením pro skupinu je zachránit doktora - Gratulujeme, právě jste se stal robotem! Většina by se však pravděpodobně nejprve vrhla pro malé dítě. Neexistuje tu objektivita, jsou tu jen úhly pohledu, priority, diskurzivní myšlení, emoce... Zachránit doktora je nejužitečnější, ale rozhodně to není objektivní, jde jen o úhel pohledu.
-
-
Dokonale nestranny muzes byt pouze pokud se oprostis o city a podobne subjektivnosti (jak jsem psal) => zbyvaji pouze studena fakta. Je to jen o definici objektivnosti a k cemu/komu/na jaky problem tu objektivnost vztahujes (coz jsem se snazil naznacit tim prispevkem).
Ta vetsina, co by se vrhla pro male dite by jednala subjektivne.
-
-
-
pockej, pockej. snazit se shrnout celou myslenku do jedny vety se jak vidno nepovedlo. moje chyba. tak jak to rikas to tak uplne neni. a nemam chut tu psat elaboraty...
-
-
taky žádnej svéprávnej filosof by ti nikdy nic o "objektivnosti" nekec:)
-
-
-
Zdravím, mám takový dotaz ke staršímu FC. Lukáš tam mluvil o talentované české skupině/tvůrci, co má na svědomí i nějakou vtipnou "dechovku", kterou jste tam pouštěli. Ani za boha ji ale na internetech nemůžu najít, nevzpomínáte si někdo na název, prosím? :)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=P6PpXA187Y8
-
-
Děkuji mnohokrát! :)
-
-
-
Tiez sa Vam zda ze v tom podkaste(nateraz poslednom) c.76 si Pavel a Lukas lezu tazko do vlasov? :)) Kazdopadne ked sa budu "prát" tak ja sa postavim za Lukasa, bol tu skorej a proste je to Boh, co si budeme hovorit. Lukas si King! Nandej mu toooooo :)
Ale vazne, Petre ked sa Lukas vratil mal si podla mna vratit vsetko do povodneho stavu, takto to asi robi len zlu krv... -
-
A co teprve naše groomování!
-
-
:) Sympaticke, ze si odpisal :), necakal by som to :D...
Ja len dufam, ze som Ta nejako neurazil, nepoznam osobne ani jedneho z Vas, pre mna je Lukas proste len ten, kto ma vie rozosmiat a ma velmi podobne nazory ako ja - preto ho mam prirodzene velmi rad :). Nema podla mna v SK/CZ svete konkurenciu ako v recenziach, vyjadrovani, mudrosti... :D:D..
Ne fakt nejsem gay! :D...
Mne ide len o to, ze som mal pocit, ze sa hadate. Naviac ako moderator mi sedi viac on ako ty. Ale hovorim, nie je v tom nic osobne, tiez mi pridas ako pohodak. Len je to ako s nasim ucitelom na Internetove Protokoly, je to sympaticky clovek, vela sa usmieva a tak, ale o tom co uci toho vela nevie, a tak nejak sa na to proste nehodi. Cim nechcem povedat, ze o hrach nic nevies, to rozhodne nie, len hovorim svoj skromny nazor, ze ako moderator je (podla mna - pre mna) vhodnejsi Lukas.
Kazdopadne zase treba uznat, ze aj ty to mas velmi tazke. Nastupit po takom polobohovy v tele Lukasa :D, a este potom si musiet citat take troll komenty ako som dal ja... Musis mat vela sily :) , a ked to takto aj ostane, tak sa prosim aspon nehadajte :). Uvidis, Lukasa si proste nejde nezamilovat :D... -
-
hmm, tak pak nevim, proc toho ucitele vytahujes :). opravdu, pavel ma docela slusnou historii a neco takoveho by me ani nenapadlo rict.
-
Díky za hezky artikulovaný názor. Každému sedí něco jiného, každý to dělá jinak. To je normální a dobré. S Lukášem se navzájem respektujeme a nesoutěžíme, protože nemáme v čem - každý dělá jiné sporty ;) Jinak si samozřejmě uvědomuju silné stránky i slabiny formálnějšího přístupu, ale mám ho tak pevně pod kůží, že jakékoliv pokusy dělat to jinak by pohořely.
-
-
Osobne mám rád obe formy moderovania , preto by ma zaújmalo ako to vlastne teraz vlastne je , Lukáš bude moderovať len v prípade tvojej neprítomnosti ? Nebolo by lepšie keby sa proste striedate ? (tzn, jeden podcast ty druhý lukáš ) Nakolko Fight Club je skutočne úplne iný v závisloti na tom kto ho moderuje a oboje prístupy majú čo ponúknuť, preto by fajn keby sa obmienali *4*
-
-
Mám za to, že Pavlův "formálnější" přístup jde podcastu rozhodně víc k duhu, a přesně proto jsme se dohodli takhle a Petr to posvětil. Když bude Pavel pryč, vezmu to já, ale jinak je moderátorem on - ostatně má i mnohem bohatší zkušenosti z hPodu.
HappyHippo: Nějaká zlá krev v tom není ani omylem, s Pavlem jsme bratři v triku už nějakej ten pátek, a když se hádáme, jsou v tom z hlediska vesmíru mnohem zásadnější věci.
-
-
Tak urcite menit sa na "dopyt" je blbost, treba byt taky aky si a v com sa citis dobre, a ono si to svojich najde. Ano presne, je to v tom formalnom pristupe :).
Inac ono je to zvlastne, lebo v reale mam tych slusnych-formalnejsich ludi/pristup asi radcej, ale ked pridem na games pocuvat podkast tak mam nejak chut pocuvat "nadavky" :D obrazne povedane :D... Preto uplne najlepsia kombinacia pre podcast je este Dan Vavra s Lukasem :D To je potom pre mna 100% relax :)...
Ale dik za pokec :), milo si ma prekvapil, tak nech sa dari :).
-
-
-
-
-
Hra na Oculus
Sice jsem vlastní film neviděl, ale při snad závěrečné otázce mě napadle, jaký by to bylo "projít" si na živo Gravity ve virtuální realitě. Hru na pár hodin s velmi omezenou možností pohybu :-)