-
moderni hry
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C4yIxUOWrtw -
Tak se zdá, že jak nám Dan kroutil dráty, tak je krapet překroutil a audio záznam z mikrofonů budeme muset nejspíš vyhodit, protože v něm pekelně praská (jde o jinej problém, než ten, co nám tam skočil na začátku).
Zkusíme vytáhnout audio z kamery, snad to bude fungovat jako provizorní řešení. Kompletní stream každopádně visí na own3d a na YouTube se o víkendu dostane i sestřih, jen holt se zvukem z kamery.
Na každej pád se tím celej proces natahuje a střižená audio verze se opozdí.
UPDATE: Snad se mi to rušení podařilo chytit do noise filteru a půjde to nějak snesitelně utlumit. Jdu s tím válčit, poslední věta platí. -
-
88
Tvl..ten Petr do toho fakt funí přímo nosem.Má pech no..:D -
To je zajímavé, a při sledování přes Own3d žádné praskání slyšet nebylo.
-
-
Teď na to koukám, evidentně je to průšvih na trase zvukovka - disk, do streamu to šlo OK.
-
-
-
Zaklinace uz mam :) V polsku stal neco malo pres 400 hned po vydani, takze sem si aktivoval piratskou verzi ktera byla anglicky ;)
Ale jina 71 minut kecu je super, zvlast kdyz sem v praci a musim se vizualne soustredit na jiny veci. -
FC
Bude aj stream? -
Laru úplně každou, nehledě na tom jestly je stará nebo nová :)
-
-
Jestli hlavně s měkkým i.
-
-
Mínuska by se měly zrušit, k ničemu to neni. Pluska nevadí :)
-
-
pluska jsou pro břídily
-
-
Pro populisty.
-
Mínuska jsou pro vopičáky, co závidí, že ostatní dokáží napsat rozumný příspěvek, tak ze závisti mínuskují. Nechápu, k čemu je tohle dobrý. Podpořit pluskama jo, ale mínuska jsou akorát pro zlost.
-
-
doporučuji učení čínského mnicha Ma'am Fpichi, mínuska tě už nebudou trápit.
-
-
Smejki rekrutuje do sekty.
-
Toho neznám, ani internet o něm nic neví. Jinak mě mínuska osobně nevadí, většinou jsem výrazně v plus, kromě teď, ale jde o princip ;)
-
-
Zkus si to jméno přečíst ještě jednou a pomaleji *1*
-
-
-
-
-
Jo a čim víc mínusek tenhle příspěvek dostane, tim víc potvrdí to co říká :)
-
-
Bylo jasné, že je to past *4*
-
-
-
jen tak by mě zajímalo kde bydlí petr poláček ??
-
hodte to zas na warez a opravte si to FTP, tohle je sileny, kam se na vas hrabe PSN *2* *1*
-
No nevim, nemůžete srovnávat krádež Crysis 2 BETA s autem? Když už, tak aspoň s autem, který je skoro dokončený a zatáčí jenom občas *1*
btw: když bych našel peněženku s penězi, tak bych si je asi jako 99% národa, včetně vás redaktorů, taky sebral. Maximálně bych vzal peníze a peněženku s kreditkou a občankou hodil do schránky :D -
-
Tak to si peknej zlodej, a jeste k tomu zbabelej. Ty v podstate rikas jenom to, ze krades jen pokud je to pro tebe snadny, jako ze nevratit penize je snadny. To ze lide maji urcite moralni zasady a ohledy k druhym ti nic nerika? Neposuzuj vsak ostatni podle sebe...
-
No, budeš se divit, ale já bych ji vrátil, stejně tak, jako když mi někdo omylem vrátí na dvě stovky litr, tak mu to řeknu atd.
-
-
napodobne, "aaa" je divnej. zrovna si ted vybavuju jak jsem asi pred pul rokem v metru jednu nasel a ani me nenapadlo ji vybrakovat. spis jsem se jeste chvili rozhlizel, jestli ji nekdo nehleda, nez jsem ji zacal otvirat, pac jsem nechtel narusovat soukromi toho cloveka. ten se nastesti po par sekundach objevil a po rychle verifikaci bylo vsechno ok.
-
-
Taky bych byl nerad aby me nekdo hazel do jednoho pytle k tem, kteri stahujou z netu hlava nehlava a nevraci penezenky ... jsou i hraci, kteri si hry kupuji a neni jich zase tak malo jak by se mohlo pri procitani internetovych diskuzi zdat. Akorat narozdil od piratu, kteri se tim, ze nelegalne stahuji jeste na diskuzich chlubi, tak poctivy hraci neciti potrebu davat na odiv to, ze si hru legalne koupi. A proc tomu tak je ? Protoze nam to pripada normalni si hru koupit ...
-
Pokud by sis nechal prachy a peněženku s kreditkou, tak bys byl na rozdíl od pirátů opravdový zloděj.
-
Čéče, mluv za sebe. Někteří z nás už peněženky osobně vraceli. A s těma procentama národ taky dost podceňuješ.
-
-
Přesně tak, já jsem čestný a sportovní, já bych peněženku vrátil a ještě bych tam nějaké peníze přidal
-
-
-
Musim to napsat... sorry. Fight Club 87. Hodne uznavam Vase nazory, ale ten nazor na OUYA....Hlavne Martina Bacha je dost zavistivy a fakt nefer! Skoda, fakt Vas beru jako profiky a ne ze se utopite v necem co je jakoby ''OUKEJ'' hlavni nazor nenavisti vuci necemu co je nadejne. Oni maj teda (minimalne) u Cechu ted smulu, protoze se nestidi a delaji to verejne. Musi si prozit vsechny porodni bolesti verejne.....Mrrte firem si to resi interne a chrani si to. Oni nemely to stesti. Tak jim jeste nalozte! (Martin Bach: Taky jsem slysel o nejakym projektu deskovy hry, na kterou lidi taky prispely, no a ta holka co to vymejsli je nejak prej psichicky naruena, takze to vzivote nedokonci....).....
-
-
Proč proboha závist?! Jinak dle selského rozumu... proniknout na současný trh se zbrusu novou konzolí, bez kapitálu, zázemí a zkušeností a vyžít jen díky podpoře fanoušků na kickstarteru, je podle mého názoru naprosto nemožné... Možná to dotáhnou do 1/3 cesty, ale dál bych si troufnul tvrdit, že ne. Fakt nechápu, co by konkrétně měl Martin, potažmo redakce, závidět...
-
to je nějakej renonc, ne? *15*
-
Závistivý? Proč by měl být proboha závistivý? Je kritický a je celkem podložený, ostatně, věnoval problémům s OUYA i článek.
http://games.tiscali.cz/tema/jak-skonci-cesky-sen-jmenem-ouya-60085
Já si myslím, že je důležité poukazovat na možné problémy a současné nedostatky, protože to může sloužit jako slušný protipól momentální pozitivní hysterii o spasiteli herní scény, v níž mnozí (ne)úmyslně přivírají očko či obě. A hlavně se zapomíná na jednu věc - je to pořád byznys, cílem není udělat všem radost za jakoukoliv cenu, cílem je vydělat a snad u toho udělat radost (protože to vydělává).
Na poukazování na problémy není nic závistivého, ani nefér. -
-
rekl bych, ze stejne tak dulezity je pripravit se na to, ze jeden z velkych projektu na kickstarteru selze. zatim se nic takovyho nestalo, ale je proste nutny, aby lidi na to byli pripraveny a nakonec nezatracovali cely kickstarter, kdyz se to stane. proste a jendoduse, ze to neni svaty gral ani cerna dira.
-
-