Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já taky nejsem odvařenej s chlapu kteří se válejí na gauči popíjejí a kecaj svoje historky, narozdíl od Vás. D.Troll to samozřejmě bere jak jinak než radikálně nikoliv však nesmyslně jako většina z Vás kteří mu nadávaji. Rozhodně jeho inteligence nebude na bodu mrazu od toho jsou tady jiní kteří ho posílají do ústavu..
    • MickeyMutant
      Ústavní léčba a úroveň inteligence spolu nutně nesouvisí*3*

Zajímalo by mě, jestli si někdo všiml, že Mr. Trol předtím, než mu v diskuzích lidi začali nadávat, tak stihl urazit prakticky všechny redaktory plus většinu externistů? Obvinění z korupce patřilo k těm mírnějším. Jenom v téhle diskuzi od něj například padnul jeden srdečný primitiv.

Teď brečí, že mu ošklivá redakce maže příspěvky. Víte, o čem bych jako redaktor uvažoval? O mazání jenom těch rozumných a netrolících příspěvků k věci. Všechny ty ostatní provokace, útoky a bláboly bych v diskuzích nechal, ať si diskutující užijí svobodu projevu. Vzhledem k procentuálnímu zastoupení v jeho tvorbě by s tím taky byla mnohem menší práce.
      • Tak pro tebe jinak. Z mého pohledu by potřebovali pročistit hlavu jiní jedinci.
        Asi jsem ten který se hned nerozvášní nad trollem když s něčím nesouhlasí jako většina.
      • Pokud mají redaktoři pocit, že jsem se provinil proti pravidlům slušné diskuze, tak zaBANují IP adresu, ze které jsem v daný moment příspíval a "spravedlnosti je učiněno zadost".

Bohužel, já jako diskutující nemám v rukou možnosti bránit se proti účelovému mazání mých korektních příspěvků / ponechávání primitivních vulgarit vyslaných mým směrem z klávesnic jiných uživatelů.
        • MickeyMutant
          Tím, že sám vysíláš urážky a vulgarity ztrácíš morální právo na ochranu.
          • MickeyMutant
            Trol: Námitky jsi vznesl zároveň s hezkým titulem "primitiv Drda". Buď rád, že tam ten tvůj příspěvek vůbec zůstal. Svobodná, rovná a nemoderovaná diskuze je skvělá věc, když se všichni chovají víceméně slušně. Nevidím nic špatného na mazání urážek.
            • Stejný argument bych mohl použít i já na tebe... I ty jsi, např., právě off-topic, neboť se bavíme na diskuzi k Fight Clubu na naprosto nesouvisející téma. *3*

Já nejsem v pozici někoho, kdo by měl někomu něco dokazovat nebo se ve vlastním zájmu něčím řídit - na rozdíl od redaktorů Games.cz, kteří chtějí čtenost, chtějí serióznost a chtějí větší respekt pro hry na poli kultury v ČR.
            • MickeyMutant
              Ještě jednou a snad naposled: Zameť si v první řadě před vlastním prahem. Pak můžeš vysvětlovat, jak by se podle tebe měli chovat ostatní.
            • Myslím, že rádi by měli být především ti, kteří mě v posledních měsících konstantně vulgárně urážejí a neustále jim to prochází bez jediného BANu.

Podle mého názoru by veřejná internetová diskuze měla být přinejmenším rovná (když ne rovnou svobodná a vždy přístupná všem), je to vizitka každého kvalitního webu. Bohužel ani to se zde zcela nedodržuje, byť je to nepochybně lepší než za vlády JDho...

Nevidím nic špatného na mazání urážek/off-topic/jinak nepatřičných příspěvků - ale spravedlivě, ne tak, aby v tom hrály roli sympatie a vyznělo to ve prospěch/neprospěch některých. To se zde děje častokrát.
          • Morální právo možná, ale zde se bavíme o pravidlech diskuze na internetovém webu, s čímž nějaká relativní věc jako morálka nemá nic společného... Můžeš si je zde sám přečíst a posoudit, zda-li jsem jediný, kdo je porušuje.

http://diskuse.tiscali.cz/img/pravidla.html
            • Samozřejmě, že redakce Games.cz má plné právo mě BANovat, kdykoliv se jí zachce. A je naprosto zřejmé, že mi nic vysvětlovat nemusí - viz pravidla diskuzí, na které jsem sám dával odkaz. Absolutně nechápu, proč hovoříš o něčem, co vůbec není předmětem diskuze.

Problém vidím v tom, že Games.cz je profesionální web, v podstatě mainstreamové médium v oblasti videoher, a ne nějaký osobník blog Franty z Horní Dolní. Proto účelové řízení diskuzí zabíjí svobodnou a především rovnou diskuzi, což je věc, kvůli které nemůže např. JDho vystát tolik lidí... Mně tohle (a další věci níže zmíněné) prostě a jednoduše vadí, takže se proti nim ohrazuji. Vzhledem k tomu, že jsem měl námitky k podcastu, vznesl jsem je v příslušné diskuzi a tím to hasne.
            • MickeyMutant
              Jakmile začneš nadávat, vážně osočovat z korupce bez důkazů, psát na pokračování slohy o Skyrimu k recenzi na My little pony apod., tak tě má administrátor plné právo banovat. A jestli udělí ban za totéž i někomu dalšímu, to je jen a jen na jeho libovůli. Je to jeho domácí hřiště a nechápu, proč by ti měl něco vysvětlovat.

Neřeš ostatní, začni u sebe a zkus psát třeba drsně, ale tak, abys nikomu nedával formální důvod k perzekuci.
            • "Až tak daleko k tomu není - i na zdejším webu se projevuje mazání kritiky na svoji autorskou činnost (pan Smutný), neférové posuzování korektnosti příspěvků mezi různými uživateli (pan Poláček) či potlačování volné diskuze (WOW, Re-play články)."

Já to beru tak, že se tady občas účelově moderuje ve prospěch/neprospěch některých a tím se potlačuje svobodná diskuze, kde jsou si všichni rovni a mají stejná práva.
            • MickeyMutant
              Určitě nejsi jediný, ale skoro polovinu z těch pravidel opakovaně porušuješ. Navíc se tam píše, že o všem rozhodují výhradně administrátoři, tak kde je problém?

Ber to tak, že jsi tu na návštěvě a domácí pán tě může jako otravného hosta kdykoliv vykopat z baráku.
            • Tak už to na světě chodí, že ten kdo na sebe nejvíce upozorňuje je v hledáčku jako první. To nezměníš:)
  • iTunes Podcast Cover

Zdravim, opravte si cestu na cover podcastu.. lebo v itunes sa ukazuju bez obrazku v xml podcastu je asi zla cesta odkazujuca na obrazok http://games.tiscali.cz/design/fight_club.jpg.. The requested URL /design/fight_club.jpg was not found on this server.
  • Nadpys

Kto si stryha nechty od 3/4 podcastu? Dost ma to irituje.
  • Black_Hand
    vubec bych se nezlobil, kdyby matejka dochazel casteji. je moc plodny. mozna je to ale taky tim, ze ho tam nemate jenom na to PR pro nadchazejici hru :).
  • Hoj.V kolik dnes ten sprostej podcast?. *1*
    • janchor
      Kolem osmý.
  • A je, tlustocha moc nemusim. Tak az 75 :)
    • jakoze 76...
      • Trol.diskuzni
        Podcast byl náhodou velmi povedenej, podle mě se minimálně vyrovnal tomu s Vávrou a Rybkou (ale je mi jasné, že se mnou nebudou všichni souhlasit).
        • MickeyMutant
          Vypadl jsi z role a nikdo to za tebe příště nenapíše, takže naposled:
          "VÁVRA NA HRAD!"*7*
  • Alex81

Lachtan

Lidi! Nedělejte zagorku a sežeňte už toho Martina Kalivodu na pokec.
  • Black_Hand
    je to youtube hrani tak mimo? ao treba takovy klasiky jako Phantasmagoria :). prehravani videi, kliknuti k presunuti se na dalsi :P.
  • Tak dlouha debata o Diablo 3 je ale na me moc. Jasne, je to aktualne in hra, lide to chteji, lide se po tom muzou umlatit, ale uprimne, kdyby to nebyl Blizzard, kdyby to nebyla znacka Diablo, tak by po tom ani pes nestekl. Druhorada hra, recenze, konec. Spis by me zajimala treba debata na tema, proc se vybranym hram dostava tak neuveritelne medialni pozornosti, a proc je jen par serii, ktere jsou tak moc viditelne pred ostatnimi hrami a lide na ne slysi, kdyz evidentne se vetsinou jedna o prumerne az podprumerne hry, viz serie Call of Duty. Cekal bych trochu kriticnosti prave toho podstrojovani a hypovani hracum velkymi firmami, ale opak je pravdou. Tohle obhajujete a jdete jim na ruku slovy jako, "ono to proste funguje" a dalsi uzasne pavdy. Aspon ze ten Pavel Dobrovsky ma trochu kritictejsi pohled a mysleni a nenaleti na kazdou tupou komercnarnu ;)
    • 13_11
      „Problém“ je, že v reálu se na žádný kdyby nehraje – Blizzard prostě je, značka Diablo jakbysmet. Nehledal bych v tom nic hlubokýho.
    • janchor
      Však o to se právě v té dlouhé debatě snažíme, rozklíčovat, čím se Diablo tak vymyká. A těch důvodů je víc, jen se sbíhají do celkovýho (jistě, banálního, ale v tomhle případě nejpřesnějšího) "prostě to funguje". Narozdíl třeba od posledních dílů Call of Duty, kde za tím kvadrilionem prodanejch kusů osobně vidím jenom sílu značky a marketingovou masírku - Diablo je oproti tomu i výborná hra.
      • Ringwraith
        Jo, Diablo se teda vymyká.

Sami jste to ukázali tím, jak jste dost nadávali na nutnost být online, která do singlu nic nepřidává a hru jen komplikuje a člověka to max. nasere. Ale stejně to většinově trpíte a miliony lidí taky.

Nebo jinak - v realitách se těžko prodávají domy, kde třeba proběhla vražda. Diablo 3 je, se vším kolem, barák, kde proběhlo stovky vražd a straší tam Hitlerův duch.

Ale stejně se prodává jak horký palačinky.

Fakt perfektní produkt, jak řekl Karel Drda.
    • Mě zase zaráží, že u Skyrimu to nikomu nevadilo... Přitom kdybych ve tvém textu dosadil "Skyrim" za "Diablo 3" a TES za "Diablo", horko těžko by se hledala lepší synergie slov a vět. *3*
      • Mozna jo, ale me osobne se Skyrim zrovna docela libil :) Ale ten mel navic za zadkem Dana Vavru, takze ten si na games.cz s hypem nemel co vycitat :))
        • Mně se zase velmi líbilo Diablo 2... Ale rozhodně si nemyslím, že by to byla hra, která by si zasloužila nějakou ohromnou publicitu. Ono asi takhle - já si to nemyslím ani o Gothic nebo Risen sérii, přestože je mám v podstatě nejradši.
  • Corvus

O,o

Kdy dnes vysíláte, plantážníci?
    • martyEF
      také bych rád věděl *3* budu na cestách tak estli stíhám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit