-
Zklamání roku (Rage).
Naprosto souhlasim s pohledem Dana Vávry na hru Rage.Pro mě obrovský zklamání a nulová motivace a chuť tu hru hrát. -
prej první hra co sem dojela Sands Of Time (2003).. To elitisti musej málo frfňat. Bětka je koukám takový herní miminko ještě:)
-
ja hraju za zenskou v ME. ma to jeste jednu vyhodu. Jennifer Hale, ktera jako vzdy odvadi spickovy vykon.
napada me jeste jedna teorie, proc lidi hrajou za zensky...mno ale ta je trochu uchylna :).
btw kapitanka janewayova je psychopat.... -
-
Jennifer Hale je prostě boží a ve zlato promění na co šáhne. Na ksichty pro Femshep je na netu databáze http://www.masseffect2faces.com/ Každý si může vybrat podle svého gusty :-)
Ano, Janewayova je psychopat. -
dnešní poselství podcastu - poprvé je to vždycky lepší s chlapem *1*
-
-
Nafoukaný Tuleň
To je název knihy nebo co? :)
Bylo by dobré dávat do Levelu dávat nadpisy které v jedné sekci (zde kultura) mají stejný význam. Tedy název díla. Vypadá to divně když 4 z 5 to to mají ale Nafoukaný Tuleň vyčuhuje. Anebo to je český překlad díla? :)
- Jinak děkuji, za trochu delší článek o Shadowrun *3* -
-
ja jsem ve stavu rozectenosti shadowrunu. zatim fajn :). i kdyz misty trochu redeny, ale nastesti je takovych mist jen par.
-
-
Je možné dať Fight Club aj na Market? (Android)
-
Zdarec palec.V kolik dnes záznam?dík
-
ze on Lukas s tim doopravdy prastil a predal to Danovi.... a ten misto nataceni sel na pizzu :)
-
Klikání myši v Podcastu 2
Ahoj chlapi, prosím neklikejte při tom nahrávání podcastu myší tak blízko mikrofonu.. díky .) -
-
tak 2. podcast uz byl opravdu na 100% :) jen jeste trosku vylepsit ten zvuk
-
Sorry za to, Lukas uz me dal za usi :) Ale tak ...pracovat se musi za kazdych okolnosti
-
-
FC 142
https://www.youtube.com/watch?v=a6AvOaUr-0Y
Proč to nejde přehrát když video se nahrálo? -
-
Odhaduju ze se cekalo na to az si to youtube prekoduje do nizsich rozliseni. Pokud jsi vcera prepnul do HD jelo to i bez dalsich kouzel. Dneska uz jedou vsechny rozliseni jak maj.
-
Mě to jde, právě na to koukám.
-
-
Divný, mně to pokaždé skočí na začátek a mám tam namísto play pouze tlačítko opakovat.
-
-
Tohle je nějaký bug. Mně se to stává i u jiných videí, používám Chrome...
-
Zkus to posunout na 0:10, ještě před tím jak se to načte.
-
-
Hele to je sranda nebo co? :)
Nemám takovou dovednost abych to tak rychle trefil. Video se mi načte ihned.
Tam jsem si vzpomněl jak jsem hrál nedávno Shadow Warrior a využil ten zvýšeny postřeh a trefil jsem. A jede to.
Dík. -
haluz ale dobra haluz funguje to.
-
-
mně taky...
-
-
-
-
Hry s přítelkyní
To doma s přítelkyní nejraději hrajem Little Big Planet, Monster madness a v podlední době jsme hodně hráli New Super Mario Bros Wii a Dead Nation.