Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oin.odin
    ako najvtipnejšie (pre man) bolo to že som tento FC počúval na iPhone a pritom hral angry birds a moment kedy ste ho začali "ohovárať" som tak nechutne d***l level že to nebolo možne

a hry na iOS môžem odporúčať ... paldu 2 (nostalgické " nééé do sklepa nééé ... nééé to je moje televize nééé" mam uložene a opčas si to pustím na zasmiatie) potom final fantasi 1, 2 a 3 (3 práve hrám a je to super zážitok je to totižto ta istá prerábka ako na ds ) chaos rings , gta chinatown wars, civilization revolution, crazy machines, dark nebula, plants vs zombies (ako odpočinkovka do šakini nemá chybu), bejeweled (na to iste ako PvZ), rayman 2,sway ,tiki towers ..... jednoducho je tam toho strašne veľa len je škoda že na iOS nevychádza viac veľkých hier
    +
    možno to znie kacírsky ale čim ďalej tím viac si všímam že môj iPhone sa stáva mojim hlavým herným zariadením a hrám na nom dlhšie ako na pc/mac/ps3 dohromady (i keď za to je zodpovedná FF3 kde človek naberie 30h ani nevie ako)
  • Cahir
    Názor, že vizuální složka a kamera (3rdperson, FPS, izo...) je konstitutivní pro vžití se do postavy, mi připadá dost mimo.
    • MickeyMutant
      Idea konstitutivnosti first person percepce pro imersivní feeling koresponduje s rurálním intelektem majority.
    • smejki
      dttto, spíš pro vnímání světa
  • Keyz
    Je možné,že záznam FC bude dnes někdy po půlnoci?
    • janchor
      Ne, bude až v průběhu zítřka.
      • Corvus
        Těším se na záznam, protože včera byl pro mě osobně host naprosto nezajímavý a rauch-pauza zařazená hned za něj mě dorazila úplně :) a pohár trpělivosti přetekl (když započítám ještě o 20 minut pozdní start). Tolik času zase nemám :) Nicméně na záznam se těším, protože Planescape: Torment je pro mě spolu s prvním System Shockem ('94) nejlepší hra. Jsem zvědavej, co se probíralo. Těším se na další, zajímavější, hosty, drobet více provázané s herní scénou. Pán v kšiltovce hrající hry je věc hezká, nicméně nějaký CZ vývojář nebo někdo, kdo třeba maká na hudbě pro hry apod. by mi lépe sednul (a asi nejen mě).
        • zdeeneek
          Ze porad nekdo resi kolik ma plusek a minusek ...
      • http://nooooooooooooooo.com/
  • Black_Hand
    kurna, skoda ze jsem prisel od reakce lukase macury na chatu na danovo hodnoceni inkvizitora. si dokazu predstavit jak se hned ozval, kdyz to slysel :).

a dan by samozrejme mohl zkusit freespace 2 a hawken. nejen mlhoviny dodavaji freespace 2 hodne silny pocit vesmiru, ale i hudba, to jak se to hraje a koneckoncu take je dost ocividne v mnoha ohledech nasledovnik WC. hawken ma dost meststkych boju....ale moc niceni baraku tam tedy neni.
    a indy neni tak hrozny, jak dan popisuje. mysi jde s levym a pravym tlacitkem udelat drtivou vetsinu veci, bez klikani na slovesa.
  • janchor

technická ke zvuku

Ten jeden zahuhňanej mikrofon, kterej mám chvíli já a pak Petr, příště nebude (a dostal naplácáno).
    • smejki
      Petr nebo mikrofon? *8*
      • janchor
        Oba.
    • Corvus
      Ehm... na holou?
  • blixa

poker

Někteří z posluchačů Fight Clubu projevili zájem dát si s námi partičku pokeru.. Pokud patříte mezi ně a ještě jste si to nerozmysleli, přihlaste se v Home Games na Pokerstars do skupiny číslo 551946 - invitation kod: fightclub - no, a uvidíme, co s tím uděláme :)
    • ezechiel25-17
      Bylo z toho teda něco?:) Nějak jsem to včera nezaregistroval neb jsem nic takového nečekal, ale kdyby z toho měl být nepravidelný občasník, tak se snad někdy přichytnu.
      • Black_Hand
        jeste jsme nehrali. jen se vytvorila grupa. ted ma alespon 16 lidi.
    • Black_Hand
      done...ale mam asi nejdementnejsi nick co jsem kdy v zivote mel :).
      • Amylee.Anderson
        sexyhottie91? :D
        • Black_Hand
          ten necham tobe :))). navic by k tobe sedel i rok ne? ja vetsinou pouzivam Black_Hand, kdyz to nejde tak Black_Handed, kdyz to taky ne tak Blacker, kdyz taky ne tak Blackerer....tentokrat jsem potreboval Blackererer o_O.
          • Amylee.Anderson
            Neseděl by ke mě jak nick, tak rok... :D To neni dementni nick, jenom se to hůř vyslovuje :D
            • Black_Hand
              erererererer, slecna je samozrejme mladsi :P.
  • Black_Hand
    ad watchdogs na E3. jste si jisti, ze to co jste videli bezelo opravdu na xboxu a ne na pccku? :)

a damnation od opeth je opravdu super.
    • Luke
      Pokud vim, tak to priznane bezelo na PC.
    • blixa
      Ja mam teda horsi pamet, ale myslim ze tam nikdo nerikal, ze to bezelo na Xboxu, ne? Kluci me jen opravili, ze ta hra byla na X360 a PS3 oznamena, coz ja jsem myslel, ze nebyla..
      • A kde to potvrdili? Na stránkách Ubisoftu je napsané jen PC.
      • Black_Hand
        nemyslim si, ze to nekdo rekl primo, ale mluvili jste v kontextu novych znacek a konzoli current-gen/next-gen a jak vypadaj hry na zacatku generace a na konci.

dle lidi co byli na E3, tak prakticky vsechno co vypadalo nejak k svetu bezelo na PC. meli jste taky takovy dojem?
        • posila
          Minimalne se o tom mluvilo po E3 ve Fight Clubu, ze snad vsechno tam bezelo na PC s pripichnutym controllerem. A podle treba tohoto clanku na Destructoidu CEO Ubisoftu potvrdil, ze demo Watch Dogs bezelo na PC.
  • Fightclub

Ahoj.Kdy dnes zvuk pro naše telefonky.Díky
    • janchor
      Dneska až v noci.
      • Dokážeš to specifikovat?bud do pulnoci nebo ve dvě v noci..
        • janchor
          Mezi druhou, třetí.
  • Steam opět pod palbou? nefunkční web snad hodinu.
  • Souhlasím s Martinem Bachem, co se týče Valve a jejich vzdušných zámků (čti Steam machine)... Petr Poláček by se měl hodit do seriozního módu a uvědomit si, že nikdo si nekoupí pcčko za dvacet+ klacků jen proto, že to bude mít na sobě nálepku tlusťocha Newella s palcem nahoru (jakože uber cool!). Ouya je oproti tomuhle cirkusu seriózní produkt s budoucností *2* Takže při tomto podcastu (154) obracím oči v sloup stejně jako když pan šéfredaktor začne občas hovořit o velké perspektivě PS Vita, přestože všichni ostatní kolem něj raději mlčí, aby mu nekazili radost. A ta periferie na tv hraní s PS Vita je naprostá ptákovina, jejíž existence má z lidí pouze vydojit další prachy - ostatně mu to v podcastu ostatní řádně vysvětlili, byť bez efektu, protože pan Poláček je očividně Sony fanboy.

Podotýkám, že jsem PC hráč a konzoli si nikdy nekoupím (to už raději přestanu hrát úplně).
    • konzole pudou s cenou dolu velice pozvolna, kdezto konkurence na trhu s pc steambox nedovoli to nijak prepalit (urcite ne, dokud to nebude mit ranec lidi, a i potom leda preucenym konzolistum, ty zaplati vicemene cokoliv, staci je to naucit)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit