Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej pýčo! a baník pyčo je světlý pivko. *16*
  • Tommybull

Kde sledovat přímý přenos?

Ahoj, zatím jsem vždy pooslouchal jen hotovou sestříhanou verzi, dnes mám ale vyjímečně čas mrknout na celé natáčení...jen nevím kde:) Poradťe prosím neznalému fandovi:)
    • zdeeneek
      http://www.ustream.tv/channel/fcpod
      • Tommybull
        Děkuji:)
  • GAMESCOM

Nějaký vtipný zážitek z GamesComu?
  • Amylee.Anderson
    Nic proti Alžběte, ale už jí tam nezvěte. Není pak na chatu možné provozovat nějakou slušnou diskuzi na úrovni :-/
    • ales.smutny
      "Jaký si to uděláš, takový to máš"...myslím, že nic líp nevypovídá o téhle situaci. My za diskutující nezodpovídáme (na Ustreamu tuplem nejde chat moderovat) a nezvat kvůli tomu Alžbětu, která se mi při poslechu zdála jako dobré oživení, kvůli omezenosti některých přispěvovatelů by bylo kontraproduktivní, ne?

To je stejná situace, když nám bylo psáno "nepište už o téhle hře, lidi se tam vždycky pohádají"...

Tohle je prostě problém čtenářů, my kvůli tomu nemůžeme dělat výběr "vhodných" hostů potažmo článků.
      • smejki
        Pozvěte tam noname popeláře z ulice, vrátnýho z vyskoškolských kolejí, sami mlčte a bude klid! Totální *1*
      • helgi
        Však klidně zvěte Alžbětu i dál, osobně si myslím, že už musí být alespoň trochu zvyklá na podobné výlevy internetových "super-baličů koček". Je teda pravda, že jsem po shlédnutí diskuze radši jen hodil Ustream na pozadí a věnoval se věcem do školy, ale ono bych stejně jen koukal na zívajícího Martina, tak jsem za o tolik nepřišel *4* Spíš by mě zajímalo, kdy se FC dostavíte vy, pane sugestivní psychokomunisto? *3*
        • ales.smutny
          Já jsem na "mateřský" se štěnětem, tak nemám čas rajzovat po Fight Clubech ;) Ale časem se snad...určitě vyskytnu :)
        • Black_Hand
          ales chodil do starsich, jestli si pamatuju. ale ted mi prijde jako draken :). ten ale aspon semtam vpadne do podcastu. kdyz mu to pak dojde tak hned vezme nohy na ramena :).
    • Trol.diskuzni
      "Slušnou diskuzi na úrovni" jsem na chatu u live streamu podcastu games.cz teda ještě neviděl, sorry... *7*
      • Black_Hand
        malo tam chodis. je tam par lidi co umi diskutovat.
        • Amylee.Anderson
          Asi tak :) Třeba ty.... Jako, ono to neni bůhví jaký. Ale takhle když tam píše milion dalších lidí o prsou, tak je ta kvalita toho povídání podstaně horší.
          • Black_Hand
            no ja mluvil treba o magovi mickovi nebo lukasi macurovi (ten ale vetsinu casu mlci :P), ale dik za kompliment :). obcas se ale taky necham strhnout :P.
    • Hank90
      ale veď to nejde nikdy
  • Ajchlus

LF Fight Club #73 video zaznam

Kdy prosim bude zaznam 73. dilu, nestacil jsem dokoukat zive vysilani.
    • http://www.own3d.tv/Gamescz#/watch/558320

ps:neni to uplne od zaciatku :/ (niekto to zabudol zapnut :D)
      • Ajchlus
        Dekuji moc, prvnich 30 minut jsem videl
  • Ahoj.V kolik dnes fichtl club pro naše telefonky? dík
    • Ježiš sry.To vydáváte ve čtvrtek *1* no z toho horka už blbnu.
  • Black_Hand
    ad wadjet: http://www.wadjeteyegames.com/blackwell-deception.html

tedy BUDOU mit novou hru :).
    • janchor
      To ale není přímo ten kluk, to je jejich vlastní série. Gemini Rue "jen" zafinancovali a vydali.
      • Black_Hand
        ok, dik za info. ale kdyz se na to clovek koukne tak hned vidi podobnost.
        • 13_11
          Proto Lukáš píše ‚jen‘ – Joshua byl s Wadjet Eye Games v kontaktu, když společně ladili finální podobu hry. Joshuovi do ní nicméně zasahovali minimálně, poněvadž přesně odpovídala tomu, co si představovali, že by chtěli vydat. Právě proto Gemini Rue vyšla tam, kde vyšla; vrána k vránám prostě sedá.
  • MickTheMage

ad kniha o historii

Tristan Donovan - REPLAY: The history of video games - je jedna (a hodne kvalitna) kniha, celosvetovo zamerana, vratane EU a pocitacov, trochu ina perspektiva na vec ako v druhej menovanej...

The Ultimate History of Video Games - historia skor z pohladu americkeho trhu, zamerana hlavne na konzole.

Imho je dobre si precitat obidve (teda ak sa clovek o historiu hier zaujima, vsak :) ).
    • Kniha

Určitě mě to zajímá, samozřejmě jen tak rekreačně - ale když už, tak bych rád v knihovničce měl něco hutného a třeba i z hlediska tohoto oboru zásadního, než nějakou rychlokvašku. Podcast jsem sice ještě neslyšel, ale zdá se, že se na můj dotaz dostalo, takže moc děkuju za reakce!
  • spoock
    né každý má tu možnost, třeba jako já, v práci poslouchat stream, mp3 záznam se hodí
  • Amylee.Anderson
    Jů, nová ikonka :3 Teď na tý liště nebudu vědět, co je to černý G :D
    • Trol.diskuzni
      Zajímalo by mě, proč se ta nová ikonka nezobrazuje při prohlížení diskuzí (včetně této)...

Mimochodem, jak to dopadlo s přítelem, dočkal se Skyrimu? *3*
      • Amylee.Anderson
        Jo, nejsem megera, abych ho nepustila. Chtěla jsem mu to ukázat. Ale co to je za otázku? :D
        • Trol.diskuzni
          No to já jenom tak... Když už tady občas necháváš nahlédnout pod pokličku vašeho vztahu, tak se zajímám, nooo! *5*
          • Jděte s tím oba do hajzlu. *5*
            • Trol.diskuzni
              Jestli sis nevšiml, tak už před necelými dvěma dny šli. *2*
          • Amylee.Anderson
            A já, která by to, jak svělej vztah mam, nejradši vyřvala do světa a zapříčila tak sebevraždu forever alone lidí, se podělím :D
            • Amylee.Anderson
              To on si jenom četl návod a pak dělal chytrýho xD
            • Trol.diskuzni
              Podle toho, jak se v diskuzích ke každé Skyrim-novince doptával, jak řešit ten a ten quest, tak usuzuju, že hra jako taková nebyla tím největším problémem. *2*
            • Amylee.Anderson
              Je to dost možný. Jemu asi Skyrim nefunguje.
            • Trol.diskuzni
              No, když nad tím tak přemýšlím, Jindřich se od včerejší diskuze u Fight Clubu neozval... Že by to s ním nějak zamávalo? *9*
          • Njn, Kon.trol *5* musí být *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit