-
Všade samé reči, aký je Gamescom tohto roku nudný a pritom najvačšie prekvapenie - Remember me od Capcomu zatiaľ nestál celej výprave ani za slovo ... *7*
-
-
Capcom bohužel Remember Me na výstavě nemá.
-
-
Což je velká škoda... Z toho, o čem jsme prozatím z gc slyšeli, je Remember Me zatím nejzajímavějším lákadlem... Jak se mýlím, tak mi hoďte mínusko + napište lákavější titul... *4*
-
-
Třeba ji osobně ještě neviděli, a o její prezentaci tady už článek je.
-
-
Co to, že není syrový záznam na own3d?
-
-
Pardon za dablovaný post.
-
-
Soundsystem
Nechci vám kazit radost, ale připadá mi, že s tím starým mikrofonem měl ten podcast takovej čistší zvuk. Sice tam byla slyšet ozvěna, ale u těch novejch mikrofonu mi připadá, že máte takovej lehce zastřenej hlas. A taky tam občas je dost slyšet takový jako... no připadá mi, že se někomu ten mikrofon pořád dotýká a "dře" o oblečení.
Nedalo by se to ještě nějak vychytat? -
-
Určitě dalo, detaily ještě budeme ladit.
-
-
O,o
Taky přidám názor: Nový systém určitě super, už jen kvůli tomu, že se všichni nemusíte mačkat na 1 m. Zvuk mi přišel super. Chce to jen rváče pořádně edukovat, aby se s připnutým mikrofonem v klopě moc nevrtěli a hlavně na ně nechmatali a bude vše OK. -
Stařešina
Ta ozvěna s tím starým mikrofonem byla otřesná.Teď máte zvuk krásnej.
Jinak sem to poslouchal a vůbec mě to nebavilo.Takový nemastný neslaný.
-
-
-
Fable 3
Když jsem slyšel debatu o Fabel 3 vzpoměl jsem si , jak jsem se rozhodl , že tu hru testnu vzhledem k tomu , že jsem na PC hral 1 a ta mě celkem bavila , ale 3 bych dal ta 2/10 a to za tu odvahu , že takovou hovadinu vůbec vydali z hraní jsem měl pocit , že tu hru vymyslel nějakej blázen. -
Ty vole! Vávra spanilá jízda. Pissálci se zmohli jen na "nooo, eeee, mmm" v lepším případě na mlčení.
-
indian
Ahoj, jen návrh na hosta, když už jste se ve FC tak pěkně vyjádřili na adresu Indiana, nechtěli byste pozvat Fiolu, Indian se totiž vrací zpět na TV a to sice na TV Pohoda .... *3* -
-
Určitě Fiolu pozveme.
-
nic proti němu, ale když neodříkává naučenej text, tak neumí mluvit
-
-
Ja ho slysel jako hosta v konkurencnim hpodu a pripadal mi v pohode.
-
-
Já ho viděl v Indiánovi a přišel mi taky úplně v klidu, žádnej arogantní pozér, prostě normální kluk..
-
-
taky s ním nemám problém, dělá to jinak a dělá to dobře, a docela se mu povedla jedna akce na startovači, projekt na nové studio aby mohli více rozjet pořad Indian, podcast a showtime, chtěl 20 000 a dostal je za pár hodin, také jsem přispěl, teď už tam má dvojnásobek *3*
-
-
neříkám, že je namyšlenej, nebo něco takovýho, ale v několika podcastech, přenosech a tak říkal věci, co nejsou pravda, věty co nedávají smysl nebo nedoříkal věty apod. třeba na sobě od té doby zapracoval
-
-
-
-
-
Nic proti Indianovi, ale Fiola a ten druhej mi prostě nesedli. Radši tuhle partu "veteránů". Fiolu až přestane dělat humor pro prcky.
-
-
vidím to podobně jako ty a právě proto bych ho rád viděl v "dospělém" pořadu o hrách s "dospěláky" pro "dospělé" *1* ... třeba tě a další příjemně překvapí
-
-
Prosím, Fiolu ne!
-
-
Díky za dnešní fight.Bylo to super povídání.
-
-
Bylo fajn vidět po dlouhé době klasickou sestavu. Dobrej díl!
-
Já to budu moct ohodnotit až v sobotu *2*
-
-
hodinove omezeny trialy plnejch her jsou na PS3 bezna vec
-
Stihnete to nahrát do 22 hodiny? není mne dobře a ráno stávám ve 4.Díky
-
-
Už se sype, ale nasypáno bude až chvíli po desátý.
-
-
Už!! ho mám v mobilu.Díky. :D
-
-
-
Jak to je na E3 s menšími firmami které nebyli na těch konferencích které se zde přenášeli?Ty taky v nějaký čas mají vlastní konferenci a pak tam mají nějaký stánek? :)
Třeba ARMA III a pod. -
-
Konferenci ne, stánek ano.
-