-
pod pojmem mizerný zvuk si teda představuju něco daleko horšího, tady jsem si téměř ničeho nevšiml
-
A bude tedy dneska stream ??:)
-
-
Chápu, že je to asi provokace, ale pro pořádek - dneska stream nebude. Bude až v sobotu odpoledne.
-
-
a Martine, bude stream zítra?
-
-
Ne, Stream bude v sobotu.. :) Clanek s nim bude normalne tady na Games. Sestrihana verze pak vyjde nejspis v pondeli.
-
-
A v sobotu kdy? Někdy ráno? Nebo až třeba později? A kterou sobotu?
-
-
http://games.tiscali.cz/oznameni/prijdte-na-nataceni-fight-clubu-100-60894
-
-
-
-
Tak bych se tedy skromně zeptal a to bude v sobotu sestříhaná verze? :)
-
Odkaz na stream v sobotu bude zde na games?
Snad se tam nebude bavit o aktuálních hrách jako v běžném FC.Přece je to 100 díl.
Čekal bych různé zajímavosti a historky z natáčení. :)
-
-
-
pocuvam podacst pri hrani UTcka a musel som ho prerusit lebo... ako moze niekto povedat ze sa mu nepacil max payne lebo bol moc akcny, s umelou temnou atmosferou a prehnanym vtipom ? ved on bol prave o tom. severska temna atmosfera, ten humor bol taky aky sa snazili pouzit vyvojari v novom duke ale sa mi to nepodarilo, akcne sceny a bullet time boli revolucne v tej dobe. ja som tu hru tiez vyhral asi 10x, rovnako som bol vtedy v takom veku ;) a s odstupom casu je jasne ze to je kultova hra. dvojka bola rovnako dobra, bola ina ako jednatka ale nie zla.
tato nova trojka vyzera hrozne a bojim sa jej, iny dabing, z maxa spravili uplneho tlsteho dementa, zasadili to do strasneho prostredia a grafika je rovnako stylom otrasna. nejak este dufam ze to bude chytene za spravny koniec, ale ked som videl ako to ponali nemam velke nadeje. -
-
Mně tedy Max nepřijde jako tlustý "dement". Hovoří celkem souvisle, neslyším poruchy syntaxe, samomluvou trpěl už v jedničce a diagnostikovali mu jí jako žánr a co se týče postavy, až budu na prahu padesátky mít jen bříško a jinak budu vesele poskakovat za zločinci, nebudu si stěžovat...;)
-
Jednak nemám pocit, že by někdo Maxovi vyčítal "akčnost", jednak jsem nenadávali na jedničku, ale na dvojku, no a pak nám holt v tý době nebylo zrovna deset :)
-
-
no ja som tiez nemal desat, staci argument netreba urazat. hovorili ste aj o jednotke, mozno som bol nepozorny. inak ty si kto z redakcie pls ? neviem to nikde najist kto ma aky nick.
-
-
Popel na hlavu - špatně jsem si přečetl tu tvou narážku ohledně 10ti dohrání a nějak si to spojil s věkem. To se omlouvám.
Na jedničku každopádně vzpomínám v dobrým, možná to v diskuzi nezaznělo dostatečně jasně. -
-
v pohode nic sa nedeje. tesim sa na dalsie podcasty.
-
-
tiscali podporuje profily. staci si kliknout na nick :).
-
-
-
-
Chválím za plánovaný obsah na prázdniny. Na článek o válečných rts se těším(asi můj nejoblíbenější žánr) a na indie žánr ještě víc, poněvadž vím, kolik je tam výborných kusů, ale nechce se mi je hledat mezi těmi horšími. Takhle je dostanu hezky na tácu(viz. Solar 2, zkouším demo a hraje se to luxusně).
-
Natáčení GDS přednášek zaplatí z peněz od lidí a ještě si budou pomalu stěžovat, co se lidi opovážej ty přednášky chtít dřív než za půl roku... Od koupě Levelu to jde s Games do kytek.
-
-
ty ses asi dobrej pacient...
-
-
Souhlasím s poměrným přirovnáním Rallye : Formule a Orientační běh : Fotbal, jakožto Král/královna sportu : popcornová zábava pro lidové vrstvy :-)
-
-
ty si musel vidieť šport akurát z vrtuľníku, keď trepeš také blbé prirovnania
-
-
To jsem nevytrepal já.
Šport z vrtulníku? No je pravda, že už neběhám tolik co dřív, ale i tak myslim, že víc jak ty. Každopádně to nesouvisí s podcastem, takže považuju dikuzi za ukončenou.
-
-
Navíc ve fotbale máš i komediální prvky *3*
-
-
Offtopic dotaz
Sorry za offtopic téma, ale nemáte někdo tušení jak probíhá Hpod na Hrej.cz? Podcast je jen ze záznamu v pátek ke stažení? Nebo vysílají on-line? To víte, zvykl jsem si na luxusní on-line podcasty Games... Díky za info. -
-
Pokud vim, tak to je jen v patek ze zaznamu.
-
-
Děkuji za info.
-
-
-
intro je koukam nejake lo-fi v tomto FC.
-
iTunes
Kdy se objevi podcast na iTunes? Koukam ze Fight Club uz tam je ale je prazdny... -
-
Sakris, melo by to byt poresene, ale mrknem na to hned.
-
-
Uz to funguje
-
-
Nápodobně
Stejný problém, stejný dotaz :)
-
-
Macoň nikdy nesklame....fajnový podcast....ešte viac sa teším na ďalší...môj naj naj hosť Bulíř. Super, že ste sa vrátili k starému formátu, je to oveľa lepšie...i tie lets playe sú fasa...mňa napr. na hrej vôbec nebavia, tu si sem tam pozriem....len tak ďalej, krikľúny budú furt.