Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beowafle
    pod pojmem mizerný zvuk si teda představuju něco daleko horšího, tady jsem si téměř ničeho nevšiml
  • A bude tedy dneska stream ??:)
    • blixa
      Chápu, že je to asi provokace, ale pro pořádek - dneska stream nebude. Bude až v sobotu odpoledne.
      • a Martine, bude stream zítra?
        • blixa
          Ne, Stream bude v sobotu.. :) Clanek s nim bude normalne tady na Games. Sestrihana verze pak vyjde nejspis v pondeli.
          • A v sobotu kdy? Někdy ráno? Nebo až třeba později? A kterou sobotu?
            • janchor
              http://games.tiscali.cz/oznameni/prijdte-na-nataceni-fight-clubu-100-60894
      • Tak bych se tedy skromně zeptal a to bude v sobotu sestříhaná verze? :)
      • Keyz
        Odkaz na stream v sobotu bude zde na games?

Snad se tam nebude bavit o aktuálních hrách jako v běžném FC.Přece je to 100 díl.
        Čekal bych různé zajímavosti a historky z natáčení. :)
  • pocuvam podacst pri hrani UTcka a musel som ho prerusit lebo... ako moze niekto povedat ze sa mu nepacil max payne lebo bol moc akcny, s umelou temnou atmosferou a prehnanym vtipom ? ved on bol prave o tom. severska temna atmosfera, ten humor bol taky aky sa snazili pouzit vyvojari v novom duke ale sa mi to nepodarilo, akcne sceny a bullet time boli revolucne v tej dobe. ja som tu hru tiez vyhral asi 10x, rovnako som bol vtedy v takom veku ;) a s odstupom casu je jasne ze to je kultova hra. dvojka bola rovnako dobra, bola ina ako jednatka ale nie zla.
    tato nova trojka vyzera hrozne a bojim sa jej, iny dabing, z maxa spravili uplneho tlsteho dementa, zasadili to do strasneho prostredia a grafika je rovnako stylom otrasna. nejak este dufam ze to bude chytene za spravny koniec, ale ked som videl ako to ponali nemam velke nadeje.
    • ales.smutny
      Mně tedy Max nepřijde jako tlustý "dement". Hovoří celkem souvisle, neslyším poruchy syntaxe, samomluvou trpěl už v jedničce a diagnostikovali mu jí jako žánr a co se týče postavy, až budu na prahu padesátky mít jen bříško a jinak budu vesele poskakovat za zločinci, nebudu si stěžovat...;)
    • janchor
      Jednak nemám pocit, že by někdo Maxovi vyčítal "akčnost", jednak jsem nenadávali na jedničku, ale na dvojku, no a pak nám holt v tý době nebylo zrovna deset :)
      • no ja som tiez nemal desat, staci argument netreba urazat. hovorili ste aj o jednotke, mozno som bol nepozorny. inak ty si kto z redakcie pls ? neviem to nikde najist kto ma aky nick.
        • janchor
          Popel na hlavu - špatně jsem si přečetl tu tvou narážku ohledně 10ti dohrání a nějak si to spojil s věkem. To se omlouvám.

Na jedničku každopádně vzpomínám v dobrým, možná to v diskuzi nezaznělo dostatečně jasně.
          • v pohode nic sa nedeje. tesim sa na dalsie podcasty.
        • Black_Hand
          tiscali podporuje profily. staci si kliknout na nick :).
  • Chválím za plánovaný obsah na prázdniny. Na článek o válečných rts se těším(asi můj nejoblíbenější žánr) a na indie žánr ještě víc, poněvadž vím, kolik je tam výborných kusů, ale nechce se mi je hledat mezi těmi horšími. Takhle je dostanu hezky na tácu(viz. Solar 2, zkouším demo a hraje se to luxusně).
  • Natáčení GDS přednášek zaplatí z peněz od lidí a ještě si budou pomalu stěžovat, co se lidi opovážej ty přednášky chtít dřív než za půl roku... Od koupě Levelu to jde s Games do kytek.
    • up_er
      ty ses asi dobrej pacient...
  • Souhlasím s poměrným přirovnáním Rallye : Formule a Orientační běh : Fotbal, jakožto Král/královna sportu : popcornová zábava pro lidové vrstvy :-)
    • ty si musel vidieť šport akurát z vrtuľníku, keď trepeš také blbé prirovnania
      • To jsem nevytrepal já.
        Šport z vrtulníku? No je pravda, že už neběhám tolik co dřív, ale i tak myslim, že víc jak ty. Každopádně to nesouvisí s podcastem, takže považuju dikuzi za ukončenou.
    • Keyz
      Navíc ve fotbale máš i komediální prvky *3*
  • Offtopic dotaz

Sorry za offtopic téma, ale nemáte někdo tušení jak probíhá Hpod na Hrej.cz? Podcast je jen ze záznamu v pátek ke stažení? Nebo vysílají on-line? To víte, zvykl jsem si na luxusní on-line podcasty Games... Díky za info.
    • zdeeneek
      Pokud vim, tak to je jen v patek ze zaznamu.
      • Děkuji za info.
  • Black_Hand
    intro je koukam nejake lo-fi v tomto FC.
  • iTunes

Kdy se objevi podcast na iTunes? Koukam ze Fight Club uz tam je ale je prazdny...
    • sleepless
      Sakris, melo by to byt poresene, ale mrknem na to hned.
      • Uz to funguje
    • Nápodobně

Stejný problém, stejný dotaz :)
  • Hnisavec
    Macoň nikdy nesklame....fajnový podcast....ešte viac sa teším na ďalší...môj naj naj hosť Bulíř. Super, že ste sa vrátili k starému formátu, je to oveľa lepšie...i tie lets playe sú fasa...mňa napr. na hrej vôbec nebavia, tu si sem tam pozriem....len tak ďalej, krikľúny budú furt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit