Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fightclub

Díky za fightclub.Byl to balzám na duši.Prvotřídní hosté.Dan Vávra je prostě kouzelnej.Dan Vávra na hrad.Praskání vem čert.Poslouchat Vávru je koncert.
  • Mohli byste pls dávat k popisu podcastu časy jednotlivých témat? Stejnak děláte mezi tématy zvukové předěli tak se to bude lehce hledat.
    • DSemik
      A k čemu to je krom usnadnění pro soutěž?
      • Každej nemusí chtít slyšet celej podcast ale jen nějaký téma.

Soutěž mě např nazajímá...
  • janchor

55 až zítra, záznam v pátek

Opět jen provozní důvody, pravidlo z toho nebude. Nejspíš kolem třetí odpoledne.
    • Trol.diskuzni
      Je tentokrát tím provozním důvodem už doopravdy pan Vávra? *4*
      • Core
        Pokud Ti jde o pana Vávru, tak (snad nebudu vyhoštěn) na jednom konkurenčním webu běží pořad (díl # 112), ve kterém dnes od 18 hod. bude... + recenze na Skyrim. Snad to není příliš mimo téma...
        • Mno jo ale jak dlouho tam bude?? 2 minuty??:D:p A jak to zname tak jim to stejne zase nepojede :D
        • Jeste nejakej hint? : )
          Ja bych se kouknul...
          • Amylee.Anderson
            Já zadala do googlu "podcast 112 Vávra" a našla jsem :D
            • Slotermeyer
              VaZbič: Zadej přesně to, co píše Amylee, bez toho "dan". Je to hned druhej odkaz, ale zatím není k dispozici záznam.
            • Kde?

O co se jedná (jednalo),já zadal do googlu "podcast 112 dan vávra" a nic jsem nenašel,jsem snad blbej (nebo jen navedenej)?
            • Podcast 112, jo? Tenhle teda musel litat hodne nizko, ze ho nemam na radaru...
              Stejne jsem to asi prosvihl, nebo co. Teda zivej stream nikde nevidim. Asi az zaznam ci jak...
            • Core
              Šikulka *1*
        • Trol.diskuzni
          Na konkurenční web se můžu vykašlat... *6*
          • Core
            Dle libosti. Já jen, že bys Danovi nejraději svěřil Klausův úřad, tak jsem myslel, že by tě to mohlo zajímat...
            • Trol.diskuzni
              Já jsem spokojený s games.cz. *3*
            • Asi bud verejne ponizeni Janchora pane Vavrou, Sleeplessova omluva v slzach, ze neco tak nestoudnyho nechal projit, apod., nebo nic, co? : D
            • Trol.diskuzni
              Jj, díky za info. Ale nezajímá... *3*
    • smejki
      to budu zrovna ve fitku, holoto!
    • Core

O,o

Nééééééé *9*
  • k tomu Fishovi, tak nakoniec pracuje na niečom exkluzívnom pre Playstation.....čiže odchod sa koná, ale asi iba z ostatných platforiem :-)
  • E3

Narážka na E3 nováčky pobavila *1*
    • Pochopil jsem správně, že šlo o EG? :-D
      • pokud odebiras na twitteru vrchního kašpárka z EG tak ty narážky jsou jasný :)
  • Bude dnes fightclub?
    • Black_Hand
      uz je nahozena udalost na youtube.
    • Tady se odpovědi nedočkáš *1*
  • smejki
    chyba...
  • Keyz
    Kde je aktuální 135? Je tam pouze / 2. část
    Kde je pak první část na youtube?

Již jsem to našel. Pes to celé zamotal *4*
  • 13_11

Dotazník pro čtenáře

Jaké odpovědi byste chtěli znát v souvislosti s vývojem hry Cardhalia 2?

Robotron3, díky. A pro ostatní zájemce: ptejte se do pátku 12. 10., pak už to bude passé.
    • Robotron3
      Cardhalia 1 se mi nelíbila. Nepěkná grafika. Nic, co by mě nutilo si zahrát tohle a ne třeba lepší originály z DOSu a Amigy. Proč by se mi měla líbit dvojka?

Jakože regulerní otázka. Doufám :)
  • Ta polská střílečka je...

Dragonblade: Cursed Lands Treasure --- recenze a videorecenze na Level 150.

Je tam i recenze a videorecenze na Resident Evil 4, kterou jsem nedávno potřeboval, tak jsem si přimoměl i tuto FPS pecku. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit