-
Já nejím jen rohlíky!! Vávra a Matějka na hrad.Díky za hPod fight club
-
Prosil bych pana Grygara, aby v pořadu o hrách neprezentoval své zvrácené politické názory a neoznačoval diskutující za idioty, v kterých přežívají stereotypy o arabském světe, muslimech atd. Nejdřív se totiž budou muset muslimové zbavit svého totalitního vidění světa v podobě nerovnosti žen, křesťanů, homosexuálů atd. k tomu, aby zmizely stereotypy. Ale chápu že užiteční idioté v službách SZ tohle asi nikdy nepochopí...
-
-
Taky jsem nějak nevěděl o kom to mluví ... teď už vím, děkuji. *6*
-
Přesně... Povíme si za dvě/tři dekády, až se budou i páni redaktoři děsit toho, v co se Evropa nenávratně proměňuje. Jediný spokojený bude nejspíš pan Smutný, který jak vidno podle velmi zainteresovaného článku a příspěvků v diskuzi pod ním je vyloženě islámofil.
Edit: Pro lehký populárně-naučný náhled: http://www.youtube.com/watch?v=1SmApIneAw4 -
-
Škoda, že ta čísla jsou vymyšlená...už jsem to psal asi stokrát...:) Stačí si najít poslední demografické tabulky z OSN nebo EU (to se hledá hůř...) Je to spíš takový populárně - smyšlený náhled...:)
Ale jinak jsme samozřejmě uvědomělá islamistická redakce, která zcela nepochopitelně a hloupě odmítá vnímat svět jen jako složený z palcových bulvárních titulků...jen nevím, zda se polepšíme...:) -
-
tabulky z OSN nebo EU, tedy organizací, které ovládají neomarxisté přímo zodpovědní za islamizaci Evropy, opravdu kvalitní zdroj, pobavil *7*
je vidět, že nepřítomnost Dan Vávry vážně poškozuje zdraví, respektivé myšlení *1*
nejdřív Skyrim a teď tohle, už aby přišel do podcastu a vysvětlil vám jak se věci mají *5* -
-
No počkej, pan Smutný má přece dva nebo snad i více vysokoškolských titulů a valí FPSka, takže jeho názory musí být automaticky ty echt pravé! *5*
-
-
To, že je to "mé" video mylné, tady tvrdíte vy... Já jsem pouze řekl, že se jedná o "lehký populárně-naučný náhled", nic víc, nic míň.
A máte pravdu - můj názor nemáte šanci změnit. *3* -
FPS? Ani moc ne... jen ta opravdu dobrá. A není důležité množství titulů (ony nejsou ani tak důležité ty tituly jako informovanost), jako obor...a řekněme, že v tomto směru mám před vámi "pár" let náskoku, proto se v tom angažuji. A určitě nemusí být pravé, nikdo nemá automatickou pravdu. Ale jsou něčím podložené. Ty vaše? Jedním prolhaným videem a palcovými titulky hysterických bulvárů, které ta hysterie prodává?
Problém je v tom, že vy ani nejste schopen nějak argumentovat, jen opakovat to samé a když vám někdo vaše chatrné zdroje vyvrátí, je to vlastně jedno :)
-
-
-
Čísla nečísla, to, že o muslimy budeme zakopávat stále časteji (taková Francie by vyloženě mohla vyprávět - rád bych si popovídal s občanem Marseille například), asi nezpochybníte, že? A o tom, že by se snad integrovali a přijali jiné kulturní zvyklosti za své, asi také nemůže být řeč...
No, doufám, že si mě nějaký můj hater zde (např. Amaroun) najde a zastřelí dřív, než ta invaze propukne naplno, nechci se tohohle dožít. -
-
S tebou bych teda chtěl mít dvoudomek *7* ...
... nicméně ten návrh na konci není zas tak od věci. Pošli adresu, nějak se dohodnem. I kdyby Amaroun neměl čas, on to vezme někdo za něj. Já bych si vzal na starost tu organizační stránku věci třeba. Udělal bych seznam zájemců, připravil rozpis, udělal itinerář a tak ... -
-
Až budu připraven, ozvu se ti tady s adresou, platí? Tak to pls čekuj v příštích 30 letech nebo tak, dikes bro. *5*
-
-
Já o lidi nějak nezakopávám...
A je milé, když tedy předložíte blábolivé video a vlastně na něm nezáleží, když se ukáže, že je smyšlené...:) Ukazuje to, jak moc vlastně o tom palčivém problému víte...ale jsem hodný a udělal jsem vám bleskovou rešerši, tentokrát zadarmo... zkuste třeba tohle
http://www.pewforum.org/future-of-the-global-muslim-population-regional-europe.aspx
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/more_or_less/8189434.stm
A nemyslím si, že budete někomu stát za tu námahu s hledáním, střílením..., spíš bych řekl, že to bude pár mínusek a zapomenutí o pět minut později...;)
Hezký vzdělávací večer -
-
Nerozumím vaší obsesi mojí osobou. *3* Opakuji to pokaždé a učiním tak znova - je mi úplně jedno, co si o mně místní anonymní uživatelé, se kterými nikdy v životě nebudu mít nic společného, myslí...
Nepíši zde své příspěvky proto, abych někoho zaujal/naštval/vypěnil/uchvátil, ale proto, že mě to prostě baví - až mě to přestane bavit, tak budu dělat něco jiného. Nic z toho, co mi tady napíšete, nemá nejmenší šanci jakkoliv změnit mé příspěvky (a ani skutečné názory), ovlivnit mé chování nebo mi změnit dokonce celý život.
Smiřte se s tím, že jediné, čeho docílíte, je to, že z vás budu mít legraci... Pokud ji chcete mít i vy ze mě, jen do toho, nebráním vám v tom. *3* -
No jo, jenže jakou jinou potvorou se mám zabavit? Od tý doby co mám papoušky v páru si mě nevšímaj, psovi je deset, ten už hodně spí a s rybičkama si člověk nepokecá ... *13*
-
Ať to radši nezkouší vůbec...občas dokáže být pěkně otravný..!
-
Tak tohle už bylo vysloveně slabé, pane Trol, velmi slabé ... zkuste to zítra *6*
-
Je zvláštní, jak hrozně jste šlechetný k uživateli, který je pro vás evidentně pod úroveň. *3* Ale to jste si mohl nechat od cesty - pro mě názor islámofila nemá žádnou váhu... Hezký večer i Vám, pane Smutný. *4*
-
-
-
-
-
-
Dan a jeho anglický bulteriér....nehladkaj ho, lebo ti ukúsne ruku, bolo epické :-D
-
-
Btw jak je ten pes asi starý? Vypadal dost neaktivně jako kdyby byl v psím důchodu :)
-
-
netuším, ja mám tiež stafbulla a sú to psy, čo radi spia a vedia byť poslušné keď chcú, takže vekom to nemusí byť....
-
-
Aha, já to znám pouze od německého ovčáka, který tedy ve věku dost zleniví. Co jsem viděl.
-
-
-
-
Jen mě teda trochu mrzí, že když už jste měli v podcastu Tukana, že měl celkem málo prostoru na to jak jste hlasali, že tam bude významná osobnost. Ale je velká škoda, že se ani krátce nevyjádřil k tomu co se tady děje u replay diskusí.
-
-
I tak to bylo moc.
-
a co myslis, ze by tak o te "diskuzi" mohl rict? snad jen, ze je to smutne
-
-
Právě proto mě to zajímá, abych se mohl pobavit. Ale jak jsem říkal předtím, tak na to jakou dělali tomuhle dílu reklamu na hosta, měl zoufale málo času. Můj názor.
-
-
-
hmmm, zatim to s dark souls vypada relativne dobre. je zatim 6. na steamu v nejprodavanejsich. tedy pokud to neni podvod :P.
-
-
Demon's souls a Dark souls - moje 2 nocni mury na ps3. Tezky jako pr*se. Ale zabavny ;)
-
-
Na Dark Souls na PC jsem zvědav.Ten drsný název Dark Souls: Prepare To Die Edition toho zatím moc neříká.
-V čem je to obtížné?Je kladen důraz především na dovednost hráče anebo to je počtem/silou nepřátel.Případně záleží moc na dovednostech který si vyberu.
-Jestli je důležitá dovednost/postřeh hráče tak snad bude ovládaní normálně provedené tak aby si to mohl každý nastavit jak chce. -
-
no ja bych si to koupil uz jenom kvuli tomu soundtracku. todle je presne muj salek (cerne) kavy.
-
Stejně jako v každým RPG tu hrajou staty svojí roli, ale Dark Souls klade oproti ostatním právě velkej důraz na tvou zručnost a opatrnost. Jednotlivý souboje tu nejsou extra těžký (až na pár bossů). Obtížnost spočívá hlavně v tom že pokud si nedáš pozor, je opravdu jednoduchý zemřít i v souboji s běžným minionem (nebo skočit do propasti). No a pak je tu způsob jakým je řešená smrt. Obživneš u posledního bonfiru, stejně jako tvý nepřátelé a nasbíraný duše a humanita zůstanou na místě kde si zemřel a pokud na cestě k nim opět skonáš, přijdeš o ně úplně.
Může to znít strašidelně, ale funguje to velice dobře. -
-
To zní dobře.Snad udělají ovládání na PC v pořádku.
-
-
Zle jazyky tvrdi, ze to "Prepare to Die" je tam hlavne pro ty, kteri to budou hrat na klavesnici, coz je sice podporovana varianta, ale nijak neoptimalizovana.
Uz se na ten hate ohledne ovladani na klavesnici tesim... Je to tutovka! :) -
-
*15*
To bude sranda.
- I když ten kult který to má na konzolích,kde se to lidí snaží různě dohrát,jako Diablo na HC tak tam to ovládaní je důležité.Jestli nechtějí na PC udělat podobný úspěch pak je jedno jak se to bude ovládat.
-Stejně nechápu co je na tom tak složitého udělat normální ovládaní u portů.Stačí abych šla namapovat většina kláves na klávesnici a bylo to bez nějaké odezvy a hotovo :)
I když Diablo 1,2 vs Dark Souls... *5* -
-
Pravda.
Pokud neslo o klavesy typu SHIFT, tak jsem s tim problem nemel, ale pojnt tejkn... -
Problém bývá s tím, že klávesnice nejsou na stisk mnoha tlačítek najednou stavěny a některé kombinace prostě nefungují, má to své hardwarové důvody (způsob "adresování" kláves).
-
To i ja, jakozto zastance PC gamepadismu, musim poznamenat, ze tech pet klaves dam preci spis s mysi, ne?
Na gamepadu je palec jak na rozhlizeni, tak dalsi ctyri veledulezity klavesy (to samy druha strana), kdezto s mysi+klavesnici muzu mackat jak je ctena libost...
Ale gamepad je stejne lepsi, o tom nikdo nepochybuje : P -
"Stejně nechápu co je na tom tak složitého udělat normální ovládaní u portů."
Nevšiml jsem si, že by u komba myš+klávesnice:
- by analogový vstup (viz ovládání volantu na šipkách u závodních her)
- šlo komfortně zmáčknout třeba pět kláves při zachování schopnosti se rozhlížet myší
-
-
-
-
-
-
Diskusie
Otazka na redakciu: Bol by velky problem urobit v diskusiach taku featuru,ze prispevky ktore by boli hrozne 'vyminuskovane' by sa skryvali? aspon opticky by tie diskusie nevyzerali tak hrozne,sem tam by to sice mohol schytat aj nejaky normalny nazor ale tych najvacsich trollov by tam aspon nebolo vidiet. -
-
Někdo udělal aplikaci do Chromu (bohužel si nevzpomenu kdo) na skrytí příspěvků (a vláken) od trolla.diskusního a ještě někoho. Funguje perfektně, tak dobře, že ano nevím jestli sem troll ještě chodí *1* Chtělo by to modifikovanou verzi, kam se jen napíše nick uživatele *1*
-
-
minuska nevypovidaji nic o kvalite prispevku...
-
Tam je blbé, že se to dá asi nějak obejít aby šlo dávat - několikrát.
Taky jak poznáš co je moc - ? Podle toho kolik je - v diskusi anebo pevné číslo třeba 20?
Podle mně je jednoduché dávat ban a třeba na delší dobu. -
-
Preed má na mysli tuhle žumpu.
-
-
Aké sú tie Pavlove "dôvody" z FC77? Celkom by ma to zaujímalo a nejak si nespomínam z minulých dielov.
-
Námět k diskuzi
Asi to není úplně vhodné pro dotaz, ale pár minut v podcastu by se tomu věnovat mohlo: Koukal jsem na možnosti předobjenán Legend of Grimrock na www.grimrock.net/buy a pozastavil jsem se u položky Standalone installer & Steam key. Možná by nebylo na škodu vysvětlit principy prodeje her přes internet, co to vlastně znamená koupit si nějaký klíč a kde všude se nedá použít a proč. Jestli se dá v budoucnu hrát nezávisle koupená hra bez steamu, ale se steamem spárovaná apod. Jaké jsou omezení dnešních DRM atd. atd. S nástupem Originu a možnými podobnými projekty XBox Live nebo Google Play v tom vzniká trochu chaos a začne se vyplácet zauvažovat za jakých podmínek co kde koupit. To samé platí ohledně cloudových služeb, např. pro uložení postupu ve hře. Téma by se dalo ještě rozšířit o narůstající počet použitelných herních platforem, potažmo počet nákupu stejné hry a jak se z toho dá do budoucna vybruslit - jestli třeba mohou vznikat multiplatformní licence. -
ach ty deti
Koukam, ze mistni mladez resi dokola furt to samy. Chapu, ze mate h*vno prachy a z kapesnyho rodicu si konzole nekoupite, tak zustavate u svych pc na kterych si snadno zpiratite hru jakou chcete. To, ze mate chromy ruce, jeste neznamena, ze konzole stojej za prd. Naopak, na pc uz nevznikla originalni hra asi 15 let (nepocitam indie scenu) a pritom na takovy PS2 jich je tolik, ze se vam o tom ani nesnilo. Vas problem je, ze jako herni mlicnaci potrebujete super rozliseni, bump mapy, shadery, normal mapy a ja nevim co jeste vsechno (ikdyz pochybuju, ze vetsina z vas vi "vo co go") -
-
not sure if troll or just retarded...
-
Na svoje 10 narodeniny si dostal PS2 a teraz tu šaškuješ....
-
To, že si hrál PC hry naposledy před 15 lety neznamená, že na PC už nevznikají originální tituly - stejnak nechápu, proč se pořád řeší PC vs. konzole, každý je na něco jinýho. Bych chtěl vidět, jak si na PS2 zahraješ takovýho Batmana, Assassin's Creed nebo Left 4 Dead (a tak bych mohl pokračovat)...
-
A podle me zase takovehle arogantni reakce jen pcckare utvrzuji v tom, ze konzole fakt nee *3* Mimochodem, neni to snad jedno? Proc se porad hraci snazi druheho presvedcit o tom, co jemu vyhovuje? Nevyhovuje snad kazdemu neco jineho? A neni to tak dobre?
-
Jejdamane, ty jsi ale tragéd... A to říkám já, trol diskuzní! *1*
-
-
Ještě jedna technická k videu - už je hotovo, jen mi až teď docvaklo, jakej objem budu uploadovat. Trochu jinej kalibr, než jsem zvyklej z videorecenzí, takže na YouTube to bude až v průběhu dnešní noci.
-
-
Tak já si dám mezitím rundu Skyrimu...
-