Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor

záznam #119

Tak skluz se natahuje a bohužel netuším, jak moc se ještě natáhne, ani to nemám jak ovlivnit. Pardon.
    • filias
      Už jsem se chtěl zeptat jde je. Tak alespoň díky že se na tom pracuje *2*
    • Vyšlem vůbec někdy podcast včas? Od té doby, co jste to přesunuli na úterý, tak jsem to ve středu snad ještě nikdy neposlouchal.
    • Mart9
      Stejně jsem zvyklý čekat vždy až do soboty na video, takže mi tohle vůbec nevadí. Vadí mi ale, že ty video záznamy bývají právě až v sobotu, strašně pozdě to je.
    • Jsem uplne nadseny, jak nadherne neaktualni podcayt zase bude.
      • zdeeneek
        Jestli je tvoji prioritou c.1 aktualnost, tak musis poslouchat live nataceni - to je podcast nejaktualnejsi ;)
        Jinak nevim, proc je tu zase tolik negativnich reakci - nekde se vyskytl problem, je tady napsana i omluva za skluz - takze bych to bral s klidem, urcite to neni schvalne.
        • Mart9
          v podcastu přece neříkají dnešní zprávy, aby to za tři dny bylo neaktuální *1*
          Spíš je škoda, že tam každý týden prosedí dvě hodiny, obětují tomu čas a pak ten díl "zabijí" tím, že záznam přijde až za několik dní. Alespoň u mě platí, že čím déle se objeví videozáznam, tím menší chuť mám si ho pustit.
          • zdeeneek
            Vsak ja taky nikde netvrdim, ze tam rikaji aktualni zpravy - to by musel podcast byt kazdy den. Reagoval jsem mASera, kterej si stezoval na neaktualnost - ze se podcast toci v utery a vyjde az o par dni pozdeji. Nejde teda o neaktualnost zprav, ale o casovej rozptyl mezi live verzi podcastu a zaznamem.
            A mimochodem - ja si na ten rozptyl nestezuju. Jednou za tyden si proste podcast stahnu a poslechnu si ho stejne vetsinou az o vikendu kdy na to mam cas.
            • Mart9
              nechtěl jsem reagovat na tebe, ale právě na mAsera, sorry...
      • Keyz
        Alespoň si připomeneš co se kdysi stalo *3*
    • v poho... nevadi..
      • O,o

Beztak je to jen proot, že nám to dáváte sežrat, protože se většině v diskuzi pod podcastem nelíbíl ten Afro-rapper.
        • Black_Hand
          tobe fakt slo o to, ze to je rapper? kdyby slo o to, ze nema o hrach co rict (a proste je jen rad hraje od detstvi a rappuje o nich) a byla to proste jenom jeho profilovka, tak to chapu. ale to s tim ze je rapper nebo ne nema co delat.
      • Skluz

Mě jo, ale co nadělám, *13*
        • smejki
          Oblečeš si koženou zbroj +5 Patience a papuče +2 Good manners
        • janchor
          +1
          • Mart9
            Podle těch mínusů se z Lukáše stal hlavní nepřítel games.cz komunity *1*
            • 13_11
              Je dobře, že je na roztrhání.
  • Zdarec kucí.Díky za fightclub.Sic výpadky,ale p.Drda byl supr host.
    • Amylee.Anderson
      Neee on byl Drda *13*
      • Cosi
        Celou dobu byl klidný a pak najednou až nechutně agresivní na Dreamfall. A vypadával. O nic jsi nepřišla.
        • Amylee.Anderson
          Ale dlouho jsem ho neviděla, Káju :D
    • Mart9
      Ty výpadky byly vždycky, když někdo chtěl říct něco zajímavého *1* , takže jsem to vypnul a zahájil jsem nekonečné čekání na videozáznam
      • janchor
        Záznam jsme zkontrolovali hned po natáčení a tváří se zaznamenaně, takže je to na dobrý cestě.
        • Mart9
          super, teď by to ještě chtělo usnout a probudit se až v sobotu, aby to co nejrychleji uteklo *1*
  • leckie

Svátek

Rváči přeci nemají svátek nikdy! *1*
  • Malleth

Questy v GW2

I když se Karel snažil, přijde mi se mu úplně nepodařilo vystihnout v čem jsou třeba questy v GW2 skvělý. Nejen že nemusíte backtrackovat za zadavatelem abyste dostali odměnu a že můžete díky level scalingu plnit i ty co jsou na nižší úrovni a stejně z toho mít užitek, ale questy hlavně jsou hodně variabilní a plný zajímavých nápadů.
    V jednom questu vytahuješ ryby z klece a krmíš s nima medvíďata, zkopáváš špiony ze stromů, v jiným trénuješ s milicí, v některým se necháš proměnit na enta a léčíš zdejší les, nebo chodíš po dolech a bičuješ dělníky aby rychlejc dolovali.
    Člověk prostě nikdy neví na co narazí....
    • Keyz
      Stejně ale časem potřebuješ organizovanější partu aby si porazil obtížné protivníky.Nebo jde hrál styl náhodná pata/sólo jak psal Karel?
      • Malleth
        Všechny příběhový questy i standartní questy jdou plnit komplet sólo. Stejně tak i většina dynamických eventů. Je tam ale i několik eventů který jsou dělaný na groupu.
        Pak jsou ještě dungeony, který se zpřístupněj od 30.levelu. Ty jsem zatim neměl možnost moc vyzkoušet ale vim že jsou taky dělaný na partu. Takže jo. GW2 jde hrát v pohodě sólo, ale je tam i obsah pro party.
    • jnsCZ
      Přesně tohle jsem se z něj snažil v podcastu vytáhnout a on ten syčák furt uhejbal :)
  • To ste ho nemuseli ani zvát na těch deset minut proboha
    • janchor
      Myslíš těch šestatřicet minut?
      • Dobrý, tak sis to změřil, seš frajer.... mně šlo spíš o to proč tam s váma nezůstal do konce
        • smejki
          mysteries!!
        • janchor
          Protože před natáčením konstatoval, že k dalším tématům ze scénáře nemá co říct.
          • Viktor_H
            Vrátí se Jar a omluví se za své neurvalé chování, nebo nikoliv??
            • Corvus
              Jihoafrická republika se pravděpodobně nevrátí... Typické.
            • Mart9
              Jelikož to byl silák - anonym, tak se s tímto nickem nevrátí už nikdy bych řekl :)
      • zdeeneek
        Na troly se nereaguje ;)
  • Pls udelejte výc potkastů Skiiirimu,
    Skiirim je nejlepší,,,, pld skirimi.
    • Říkáš to špatně, je to Skhajrhyme - a nééé Skíííírim... Hermiona by tě za to neměla ráda! *5*
    • Kdyby sis alespoň změnil ikonu, blbečku. *15*
      • Trol.diskuzni
        Absolutně nechápu, proč se tady někdo diví, že se pořád mluví o Skyrimu ( = lidé mluví o Skyrimu = někteří uživatelé zdejšího webu mluví o Skyrimu)...

První fáze: Bethesda vydala hru, hrdinové lítají na měsíc...
        Druhá fáze: Bethesda vydala patch, draci lítají pozpátku...

A proč? Prostě novodobá sugestivní reklama, to je zřejmé... Na youtube se to teď hemží názory, že jsou tyhlety fíčury best a určitě by se neměly opravovat, ostatní uživatelé se tomu zasmějí a Skyrim se tím dostává do povědomí, čímž se zvyšuje šance, že si hru pořídí více lidí a zároveň to pomáhá Bethesdě připravit si půdu pro budoucí DLCčka (o jejich obsahu se raději neodvažuji spekulovat).

Takhle hluboko nekleslo ani CODko... *6*
        • Já bych vydal první jako DLC prostě to, že draci začnou lítat normálně.

Pak si lidi uvědomí, že to není vtipný a začnou jim chybět draci létající pozpátku. A tak je Bethesda vydá jako druhé DLC.

A penízky se jen pohrnou. Pak dále nějaká ta výstroj pro koně a nějaký vázy a závěsy do domů a je to.
          • Trol.diskuzni
            A pan Grygar po diskuzi s odbory Dračí aliance na téma správné trajektorie letu opět přehodnotí svůj verdikt ze 4/10 na opětovných 10/10 pro ve všech ohledech dokonalou hru bez chyb (viz podcast), načež jej intelektuálně odrovnají zmiňované vázy antického původu, z čehož si odvodí nějaké spektakulární spiknutí, při kterém půjde o osud této planety, a bude to tedy za 12/10 (odvozuji z recenze na Deus Ex)... To vždycky zabere. *5*
        • smejki
          taky čuju, že to není náhoda
      • Pokaždé když jsem psal jako falešný fanoušek Skyrimu, tak jsem si ikonu nechal.

Pochop, že chci aby lidi věděli, že jsem to já.

Tak prosím nedělej chytrýho ty Jindro bez ikony.
  • Samariel

Dan Vávra

Pozvete v brzké době do podcastu Dana Vávru?
    • Corvus
      Těžko, je E3 a s tím je kotel práce.
  • Ellendway
    No nevím pánové. Mikrofony nejsou úplně nejlepší dle mého názoru. Kdo ví, zda by nebylo lepší místo drahého pultíku koupit raději pár obyčejných mikrofonů a kvalitní zvukovou kartu do PC.
  • blixa

Fight Club 30

FC 30 je online. Jen vám dlužím omluvu za horší kvalitu zvuku, střihu a moderování - jak jsem během připravy aktuálního podcastu zjistil, některými věcmi bych se prostě neuživil ;)

A nezapomeňte, že zítra večer vyjde ještě jeden podcast, tentokrát od kluků z LA (a se zajímavými hosty..)...
    • Black_Hand
      z martina bacha asi nebude druhy bach pokud jde o zvuk :). ale tim spis to asi bude heroicky vykon, takze gj *5* .
    • Ještě by jsi to moh hodit na itunes ať si to můžou stáhnout i jablíčkáři snadněji :) Dík :)
  • Tento týden nebude Klub Rváčů??? *8*
    • Ještě pro doplnění - podcast budeme nakonec natáčet v sobotu na akci Gamer Pie v Brně - nebude ale vysílaný živě, vydáme jej jen jako offline záznam a bude celý tak trochu "speciální".
      • ringmancz
        budete nalití slivovicou?
    • Vetsina z nas je na statni svatek mimo Prahu. Takze jsme se rozhodli tento tyden vynechat.
    • Jack1947
      Za všechny ty týdny co byl si myslím zasloží mít alespo den volna ne? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit