Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom

Stare hry

Kdyz je tady tak ziva diskuze o tech starych hrach, tak si taky zanadavam :)

Dost me mrzi, ze v dnesni dobe uz nevznikaji propracovane izometricke budovatelske/ekonomicke strategie. Do dnes hraju neprekonany Roller Coaster tycoon 1/2 a naprosto uzasny Open Transport tycoon v multiplayeru. Dneska tam vsichni akorad cpou neprehledne 3D enginy a propracovanost her je zalostne nizka.
  • jindra.veliky

Kktiny

Nesla by nejaka ukazka Vavrovych kktin z facebooku? *13*
  • Keyz

Gamescom

Kdy bude nějaké info z prezentace Zaklínače 3? Zatím to je vše ostatní.
    • blixa
      Prezentace Zaklinace na GC byla stejna jako na E3.. Takze zadne nove info.. :(
      • Keyz
        Škoda.
        Ale co jsem koukal, tak rozdávali hromadu věci a představili nějakou stolní hru.
        Máme se těšit na ceny do soutěže?

Navíc na fan stránce https://www.facebook.com/Zaklinac3
        Jsou informace ohledně které jste zde nepsali. (save pro konzole, AI, společník Geralda apod)
  • Preed

Dead Space 3

Recenzia toho Dead Spacu nebude nikdy? hru som dohral,len ma zaujmal Vas nazor,resp. recenzenta ale kym to vydate tak to aj vsetkych prestane zaujimat,niekedy Vam to trva fakt neskutocne dlho.
    • zdeeneek
      Dlouho? DS3 vyšel 8. Února, ne? To zase tak dlouho není, navíc recenze už tu je - http://games.tiscali.cz/recenze/dead-space-3-recenze-62065
  • Reakce - Kinect PC

To je k placi, kolik kravin dokazete rict o Kinectu na PC za 5 minut. Tak pro redaktory. Kinect na PC je v bete uz par mesicu. Oficialne na http://kinectforwindows.org - takze nic neni treba hackovat. Bylo tam jedine omezeni a to, ze to neslo pouzit pro komercni produkt.
  • Dobrý den. Mám Váš podcast na seznamu odebíraných v iTunes, ale když jsem si chtěl stáhnout nejnovější epizodu, tak mi to vyhodilo okno s chybou: Vyskytly se potíže se stahováním souboru Fight Club. Vyskytla se neznámá chyba. (301).
    Když jsem tedy dal odstranit odběr a dal znovu odebírat skrz odkaz na Vašich stránkách, tak už to nenačetlo ani ty starší díly.
    Mohli byste to opravit?
    Děkuji.
    • risa2000
      Je to rozbité. Nefunguje ani RSS feed z hlavní stránky. Počítám, že se na to někdo mrkne až příští týden.
      • blixa
        Tak už je to hotové, díky za upozornění!
        • risa2000
          Díky za opravu, tak rychle jsem to nečekal :).
      • blixa
        Opravíme to, snad to kluci zvládnou už zítra.
  • Proč nechce Lukáš zpívat...to chce něco vydat? pche když příště zapíváš tak si to klidně koupím...
  • Robotron3
    Teď když jsem si doposlechl celý záznam z Own3D, tak musim uplně obrátit, co jsem nedávno psal o Drdovi a pěkně se opřít do mluvy účastníků Fight Clubu. Drda byl host, dejme tomu, ale vždyť vy mluvíte jako prasata sami od sebe, Drda nedrda. To je samé ty vole a doprdele, skoro za každým třetím slovem. Kde to berete? V jakém prostředí se pohybujete? Dobře, pak se to třeba sestříhá, ale divim se tomu hodně. Já třeba takhle nemluvim, ani když jdu někam do hospody. Zamyslete se...
    • Black_Hand
      na druhou stranu pavluv "oficialnejsi" projev mi prijde trochu sroubeny.
    • Nemas to jedno? Aspon to nevyzera jak hlavne spravy...
    • namiesto toho "Zamyslete se.." si mal napisat "Amen."
  • Díky za včerejší fightclub.Byl suprovej.Host luxusní.
  • Buttonmashing

Ona je to totiz krecovka na konzolich. Odtud asi ty vytky vychazely. Na PC se to hraje fakt skoro stejne jak jednicka.
    No na konzolich vlastne asi taky - tam jsem jednicku nehral...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit