Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To sockování o prachy ja fakt zoufalost... *11* *11* *11*
    • Co je špatného na tom říct si o peníze, když evidentně mají dobrou vizi, co s nimi? Romu se neříká sockování, ale investice ;-)
      • Tohle ale není nějaký nadšenecký fun web pár lidí co maj vizi. Nedělaj to žádný stdenti ve volném čase. Tohle je web poměrně dost velké společnosti. Pokud se nedokáže uživit tak ať zkrachuje, když nedokáže ufinancovat provoz standardními prostředky a nabídnout produkt za který jsou lidi ochotni platit. No nic ovce tak cálujte nikdo vždyť vám to nebere.

Mimochodem reklamu vypínat nemusíte. Používám adblock.
        • blixa
          Ok, jeste jednou pls. "Platis" nas navstevnosti a pouzivas adblocker. Divis se, ze jsme tak drzi a ubohy, ze si rekneme o podporu ctenaru a rikas, ze nejsme schopny nabidnout produkt, za ktery jsou lidi ochotny platit. Rikas at zavedeme nejaky bonusovy clenstvi a nabizime k tomu hru a bonusovy clenstvi a souteze jsou malo.

OK, respektuju to. Nic ti nebereme, nikdo te dokonce ani o nic neprosi, prestoze nam to podsouvas. Pouzivej nebo nepouzivej si Games dal jak je ti libo. Ano, i takhle prosty to muze bejt...
          • Mě prostě tahle forma nesedí. Fajn je to můj názor. Dle patolízalů asi špatnej. (mimochodem koukám že se po letech zase objevují fanatiký války mezi různejma webama ala Level vs. Score) Naopak akceptuju obchodní model placeného obsahu. Deset let jsem kupoval každý měsíc Level. Už dva roky nekupuju a plně mi ho nahrazuje váš web. Řekněte si o dvě kila na měsíc a já do toho půjdu. Jinak sorry ale internet je holt zadarmo což asi víte a vy jste zaměstnaný u tiscali media. Je jen na vás co si prosadíte a zda to chcete dělat. Možná tohle není fér, chápu že tvůrčí práce je trochu jinej model než dělat ve šroubárně, ale tohle je holt realita. Osobně pochybuju že vám tahle akce něco vydělá, ale to už je druhá věc. A konečně nevím proč bych se měl cítit provinile že používám adblock? Je to legální plugin a bez něj se nedá na žádnou stránku už ani koukat. Je to snad moje vina?
            • Nikdo neví všechno.

A to zda tomu věříš nebo ne je mi úplně jedno.
            • Ellendway
              Hloupá výmluva, že jsi o tom nevěděl.
            • Ja vím že si o adbloku nic takového neříikal. To že blokace reklamy má tenhle dopad jsem netušil. Myslel jsem že se reklamy prostě jen nenatáhnou. Ok v tom případě vás přpravuju o příjmy. Asi zkousnu si pro váš web udělat vyjímku.

Jinak chápu že to není o výdělku. Blbě jsem se vyjádřil. Chápu že za to nepojedete na kanáry ale vrazíte to do webu. Mě prostě tahle forma sponzoringu od čtenářů sedí víc k nějakýmu komunitnímu webu nebo lidem co to dělaj ve svym volnym čase. Holt se to asi dneska považuje za legitmní i na profesionálních webech. Je tedy ale dost smutný že vás tiscali nedokáže financovat tak aby to šlo i bez toho.

Howg
            • blixa
              Ja jsem ani naznakem nerek, ze adblock je nelegalni.. Jen uplne nechapu, na cem bychom meli podle tebe vydelat, kdyz je internet zadarmo a hlavni prijmy obsahovejch webu jsou z reklamy, tzn. kdyz si ji blokujes, nema provozovatel webu z tvy pritomnosti na nem vubec nic.

Placenej obsah by znamenal, ze zamknes neco z toho co je nyni zadarmo pro vsechny co nezaplatej, a to si vubec nedokazu predstavit.. Proto jsme taky zvolili tenhle dobrovolnej model. Taky od toho necekame, ze na tom vydelame - znovu rikam, ze tady nejde o vydelek, ale o moznost zaridit veci na web, ktery bychom normalne zaridit nemohli.

Rikas ze sis kupoval deset let Level. Ja jsem tam nejakej osm let delal - driv si cet clanky nekterych z nas v Levelu, dneska je tady mas zadarmo, dokonce u toho diky adbloku nekoukas ani na reklamy, ktery by to mely platit. Prave proto nechapu, proc si myslis ze je tahle moznost a forma podpory nejak podradna tomu, ze si jednou za cas koupis treba casopis (ve kterym mas reklamy taky..)..
        • smejki
          tady někdo tvrdí, že se nedokážou uživit? kdyby to nedokázali, tak už jsou dávno v loji.
          • No asi ne. Jestli tedy z bídou přežívaj a nemaj na investice tak na tom asi moc dobře nebudou. Chápu že doba není jednoduchá ale tenhle způsob sockování je trapný. Minimlně měli zvolit trochu jinou marketingovou strategii. Například bonusové členství, stažitelnou hru bez DRM. Prostě něco. A ne žebrat o jakoukoliv částku, "prosíme aspoň pět korun třeba... No tak ještě koruna by tam nebyla..?" A odměny? Jako že vypnou reklamu? Že vylosujou jednoho člověka měsíčně a daj mu originálku..? Ale no tak...
    • To víš krize no
    • smejki
      je to stejné jako dýžko v restauraci. Jen s tím rozdílem, že tady za jídlo neplatíš.
      Restauratéři jsou asi zoufalci...
      • 13_11
        Smejki, ten příměr je přesný. Je tu ale bohužel jeden zásadní problém, kvůli kterému tvou větu spousta zdejších nikdy nepochopí, a to ten, že takové české pohostinství je diametrálně odlišné od toho francouzského, německého nebo italského. Lidé jako homeless pod námi (nemějme mu to ale vůbec za zlé), který se tak nejspíš stravuje v levnějších českých podnicích, kde dávají za málo hodně a obsluha na hosty zírá jako stará vražda (takových je u nás bohužel stále dost), pak logicky nějaké ‚jídlo‘ či ‚dýško‘ nemůže ani docenit, natož pochopit. Placení webu ‚návštěvou‘ je pak stejně scestné, jako kdyby říkal, že každý, kdo navštíví hospodu, v ní denně utratí přes pět set korun. Je to pochopitelně nesmysl a ačkoli se pravidelnou ‚návštěvou‘ zvyšuje pravděpodobnost placené reklamy, není to nic automatického ani jasného. Proto do budoucna: platí se vždy penězi a ty peníze jdou z něčí kapsy.

Podporu Games přes systém PayPal vidím jako skvělou věc, díky níž mohou čtenáři redaktorům dát onen pomyslný tuzér. A záleží pouze na vás, jak moc dobře se cítíte redaktory ‚obslouženi‘ a jak moc velký ten tuzér bude. Kdo chce, dá, kdo nechce – prostě nedá. A že je to zoufalost? Rock, Paper, Shotgun a jiné zahraniční weby si to nemyslí.
        • Klasika. označit druhého ideálně za socku (to je zrovna v dnešní době kór populární), přidat trochu světáctví a "inteligentního" názoru.

Internet holt nějak funguje. A pokud si založím firmu (tiscali media) a svobodně se rozhodnu podnikat překvapivě tímto krokem tento obchodní medel akceptuju. Tohle není fun stránka.

Už vidim jak vy všichni chápaví platíte za všechny stránky na který denně čučíte. To by bylo hned keců o svobodném přístupu k informacím. BTW: Kolik si poslal ty?

Mě jde o formu. O nic jinýho.
      • Viděls Gaunery? To je můj názor na dýžko.

A kupodivu ten web platím. Ne penězi, ale návštěvností.
        • ales.smutny
          Platba rovná se výdej vlastních financí výměnou za službu či zboží. Vy nám žádné finance nedáváte a proto nás ani neplatíte.
          • Takže říkáš že web s nízkou návštěvností je pro inzerenty stejně zajímavý jako ten s vysokou náavštěvností? Reklamní prostor je zadarmo?

Já tenhle obchodní model nenastavoval. A dokud je vaše firma schopná platit lidi a elektriku tak evidentně funguje. Jinak pokud vám nevyhovuje tak si dejte pod každý článek cenovku a třeba to bude sypat víc. Jak by řekl ten šašek na hradě: "Rozhodne neviditelná ruka trhu"
            • ales.smutny
              Ne, já říkám, že platba je ekonomický styk, v němž jedna strana předává své vlastní finance jiné straně. A to se tu opravdu neděje.

Samozřejmě, že zdrojem financí je inzerce. Ale tu platí inzerenti...
  • fight club

bude dneska ficht club nebo až zitra ?
    • montatatana
      Zitra a s Rohlíkem :)
      • Inquisitor
        Ty budou asi vypadat :)
        • Black_Hand
          rohlik a pivo. co bys chtel vic?
      • ll

tak toje bida
        :D
  • janchor
    Hlášení: tenhle týden točíme z provozních důvodů až ve čtvrtek.
    • Vávra!

Pozvěte již konečně toho Vávru,dokud je jeste Skyrim aktuální,je to jeden z mála( jediný?) lidí jež mají tu odvahu tu hru kritizovat...
      • Trol.diskuzni
        Také si přeji pana Vávru, aby zjednal pořádek v tématu jménem Skyrim. *5*
        • grinderman
          Já si tedy naopak Vávru v podcastu na téma Skyrim nepřeju. Ten člověk je očividně mimo už jen proto, že svou kritiku staví mimo jiné na špatné grafice, kterou dokládá rozmazanými fotkami z mobilu. No a když si pak člověk vyscrolluje jeho twitter feed o pár řádků nahoru, a dočte se, že Lidice jsou nejlepší porevoluční film, protože "se to tak stalo", je mu jasné, že Vávrovi definitivně přeskočilo.
          Prostě - http://starcasm.net/wp-content/uploads/2011/01/Haters_Gonna_Hate.gif
        • Vidím, že ten Skyrim a Daniel Vávra budou zdejší redakci asi ještě dlouho strašit. Lidi uspokojí buď Danova recenze nebo výstup a vyslovení názoru v podcastu. Zatím to vypadá, že většina by si jeho názor radši poslechla a chce jeho účast v dalším Fight Clubu, z něhož by se klidně mohl stát další Skyrim speciál, ale tentokrát trochu jiný.
          • Je fakt že epická hádka Vávra kontra Janchor na téma kvality Skyrimu by vošla do dejín a zaradila by sa do učebníc histórie rovno medzi súperenie Stalina a Trockého , Applu a Microsoftu , Bieleho špióna a čierneho špióna alebo dobra a zla ako takého !!!
            • Trol.diskuzni
              Clash of the Titans: The Deadly Dialogue! *5*
            • janchor
              Co jsem četl Danovy výtky vůči Skyrimu, tak to bohužel na nějakou hádku, alespoň z mý strany, určitě nebude. Proti gustu, jak známo, žádnej dišputát..
            • Cosi
              V Americe by to bylo známo jako Vávra vs. celý svět.
      • janchor
        Dan tu má dveře otevřený, až bude mít čas, tak se zastaví.

ALE dost si vyprošuju ten kec o "odvaze". Dan je jeden z mála lidí, kterým se ta hra (zjevně dost ostře) nelíbí. Nic víc, nic míň.
        • Pevně věřím že zrovna tobě se ta hra na tu 10-ku asi opravdu líbila,už kvuli tomu že jsi patrně velkým fanouškem TES serie,ale mě se ty absolutní hodnocení které hra dostává takřka na všech českých i zahraničních serverech již trošičku zajídají,Skyrim mě baví ale 10 - ková hra to podle mne není a je mi podivné že na internetu není k nalezení jediná byt jen trošičku negativní recenze(na metacritice je nejnižší udělené hodnocení tuším 90 %).Jak moc je Danův názor na hru negativní mohu zatím usuzovat pouze z těch několika krátkých komentářů které Dan postoval na twitteru,i proto bych si rád Dana poslechl na vlastní uši a konečně si vychutnal i trošičku kritičtější pohled na hru.
          Jinak jsem pevně přesvědčen že kdyby hra neměla v názvu "the elder scrolls" ale jmenovala by se třebas Dragonborn a vyvíjelo by ji nějaké studio například z východní evropy tak by její hodnocení v herních mediích bylo výrazně nižší....
          • A to mne by se s jinym nazvem zase libila asi jeste trochu vic. Neresil bych, co tam oproti minulymu dilu chybi/prebyva/otravnyho zustava.
            Neprijde vam treba, ze je ta hra oproti oblivionu (o falloutech ani nemluve) zoufale malo ukecana? Rozumnyho pomeru kecu se clovek docka snad jen v tech hlavnejsich questovejch linkach, ale jinak treba behem putovani krajinou (ale i usedlostma, nebo koneckoncu i mestama) nekoho, kdo si normalne pokeca... ...to je tam svatek. O nejakym hutnejsim prokecani pozadi vetsiny questu taky nemuze byt moc rec, nedejboze o vic zpusobech ustniho reseni. Celkove jsou zkratka rozhovory HROZNE osekany. A nezda se mi to! : D
            Pak treba opakujici se ksichty, interiery, hlasy, atd. Ty hlasy a jejich prupovidky snad jeste v horsi mire nez v oblivionu. Otravny.

Ale... Ta hra proste funguje perfektne.
            Ja bych tomu z tehle i dalsich duvodu desitku urcite nedal, ale ber to takhle: ktery open-world RPG je lepsi, vic toho nabizi, je odladenejsi, apod.?
            Gothicti fanboyove na to maji jiste vlastni nazor, ale ten asi nebude moc strizlivej.
            Dovedu si predstavit hru lepsi v urcitejch aspektech. Ale celkove?
            Pokud ta desitka znamena krale zanru, tak je preci zaslouzena.
    • Je oním provozním důvodem Dan Vávra? *3*
  • Keyz
    Dnes v 16:00?
    • ales.smutny
      16:30 plus mínus kosinus
      • Cosi
        Volal mě tu někdo?
  • Zdravím redakci! Trol.diskuzni přechodně ukončil činnost, aby si mohl užívat zaslouženého odpočinku a umožnil zdejším přemoudřelým žvanilům publikovat své desetistránkové elaboráty stvrzující jejich nezpochybnitelnou pravdu (smejki, robotron, cahir a další) bez jakékoliv distrakce. *5*

Akorát se teda dívám, že je to teď na těch diskuzích docela nuda... Už ani ten Jindřich, který ten Skyrim zjevně konečně dohrál, nemá ideální formu. *13*

P.S.: Gratuluji Amylee.Anderson k výhře! *4*
    • Nič si z toho nerob každý troll raz dostane šípom do kolena.....
    • Ty mluvis o premoudrelosti?
      Ty mluvis o desetistrankovych elaboratech a nezpochybnitelne pravde?

Ale jo - po ty pauze to zase trochu pobavilo *1*

Uzivej si, uzivej, tady ti to snad za to nestoji. Doufam!
    • Amylee.Anderson
      Děkuji ti, dobrý člověče. Už i redakce se po tobě sháněla :D
  • Dospěl jsem po přečtení zdejší diskuze k jedinému závěru, nač dělat v podcastu inteligentí humor (ano jde to velice těžce) když většině z Vás ke štěstí stačí trojitá p*del pana Drdy.
    Abych nepřeháněl když pozvete kvalitního hosta tak si se zájmem podcast poslechnu.
    • Bohužel, tento podcast mě hodně zklamal... Na prvních 30-40 dílů naprosto nedám dopustit a dodnes jsem u Fight Clubu vydržel, neboť má u nás zdaleka nejvyšší úroveň. Ale jestli hodláte zvát pana Drdu častěji, tak svůj názor budu muset přehodnotit.
      • Robotron3
        Tak to je ta nejlepší výhružka, kterou jsem kdy slyšel. Přehodnoť si názor prosím. *1*
        • To nebyla žádná výhružka, pouze jsem konstatoval svůj postoj k věci.
          • Robotron3
            Ty vždycky jenom konstatuješ postoj k věci, to si všímám. :) Ostatní 30-40 Fight Clubů se ti líbilo, a nedáš na ně dopustit, ale jakmile se ti jeden nelíbí, tak hned konstatuješ svůj postoj k věci asi 20x :) Předtím jsi se tu oháněl infantilností. Není trochu infantilní zatracovat něco, a ohrazovat se proti tomu, co se ti doposud líbilo, jen kvůli jedinému (nebo dvěma) dílům?
            • Já jsem Fight Club neodsoudil, píši to tady už podruhé za sebou. A vyjadřuji se k nebezpečnému trendu, které by v rámci tohoto podcastu mohl nastat... Je vidět, že většina diskutujících je navýsost spokojená s tím, jak současný díl proběhl a přála by si nejenom podobný průběh už v každém díle. Dokonce jsou zde takoví, kteří by panu Drdovi zřídili pořad na ČT1 a nechali českou populaci, ať "se učí od mistra".

Co mi vadí na tomto díle? Alkohol, fekální humor, nevhodné způsoby a vyluzování všelijakých zvuků, off-topic debaty o beta verzi velmi přínosné aplikace, která nemá s hrami pranic společného...
            • Robotron3
              Ty se ale nevyjadřuješ k razantní změně Fight Clubu, ten je pořád stejný, pokud ho moderuje Lukáš. Ty se vyjadřuješ k hostovi. Pokud se díváš na diskusní pořad v TV, který se ti líbí a pak najednou tam přijde host, který ti vadí, tak odsoudíš celý pořad a biješ na poplach? Tobě vadí Drda, že mluví sprostě. U každého Fight Clubu máš napsáno, co je tam za hosty, takže s Drdou poslouchat nebudeš a je spokojenost ne? Vyřešeno? :)
            • Rozhodně je infantilní se neustále vyjadřovat k uživateli, jehož příspěvky ani pořádně nečtu...

Napsal jsem, že pokud by se situace ze současného dílu měla opakovat, tak bych PAK byl nucen svůj názor přehodnotit... A ne, nepřijde mi infantilní se ohradit proti razantní změně kurzu špatným směrem poté a to především v případě tohoto podcastu, který byl dosud až nečekaně konstantní a kvalitní.
      • Tak svůj názor přehodnotíš a co se stane? ...Nic o jednoho posluchače méně to je podle mě nějak moc nevytrhne a většině lidí se Drda líbil takže si myslím že zvát ho jednou za čas může jedině prospět.
        • Pokud to bude jeden posluchač, pak se rozhodně nestane nic zásadního.
          • voodoochild
            Ale dvaja už by ich nepochybne položili na kolená ! *3*
            • Netuším, co jsi tím chtěl přesně naznačit. Samozřejmě, že pár nespokojených jednotlivců těžko něco změní, můžou se však ozvat a dát najevo, že tady ten negativní postoj k danému průběhu existuje...

K argumentaci, že tady píšu stále dokola to samé - bohužel mi nic jiného nezbývá, protože protiargumentuji těm, kteří se mnou nesouhlasí a nejsou ochotní respektovat, že někdo může mít jiný názor a chce, aby zde zazněl. Přestaňte psát dokola ty samé argumenty na mojí adresu, a já se přestanu bránit těmi svými, které se logicky v rámci mého názory těžko můžou měnit.
  • Corvus

Flashky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat (tedy jestli nejde o přísně tajnou informaci), kolik stála výroba flashak s logem Games.cz a případně kde jste si je nechali vyrábět? Docela rád bych nechal udělat sérii s motivem jedněch mých stránek a dával je do soutěží. Díky za info. Pokud to nechcete hlásat veřejně, prosím o info na interní mail. Díky moc.

(Málem bych zapomněl - pro Ynteligenty - minusy do mě, jak jinak, borci ;)
    • Záleží jakou flashku bys chtěl. A taky kde si to necháš dělat. Co jsem kdysi viděl, tak taková otočná s potiskem dle výběru stála asi 130 za kus. A myslím, že games.cz to dostali zdarma aby nahnali návštěvníky tomu webu
      • Ale ono tam je vlastně nějaká množstevní sleva, takže nad 100ks bys už šel pod kilo za jednu s cenou. A potisk stojí myslím kačku na kus všude
  • hurda

UEFA - fantasy league

Jaký je přístupový kód do ligy?

gamescz ani games.cz mi nejde - díky
    • Black_Hand
      172008-27398
  • Tvl..hodinu.Může mě někdo říct,jak dlouho trval přímý přenos? nějak zkracujete ne? s Drdou by to mělo trvat minimálně hodiny dvě.
    • Asi 1:46. Celý záznam je ke shlédnutí zde:

[url]http://www.own3d.tv/Gamescz/video/816952[/url]

Jsou tam ale prostoje atd...
  • drzim vam palce

chalani a je to nazivo? ked hej tak zakricte mier celemu svetu ! .)
    • Pri vysilani stihame monitorovat jen chat na Ustream, zdejsi diskuzi ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit