-
Výborný začátek :D
-
anebo to oznamit na predni strane az v okamziku kdy vite, ze to funguje?
-
Proč je Drda takový vyžraný prase?
-
-
Protože na to má!
-
po dvoch deťoch a herný recenzent (filmový a mobilný)?? Počkaj ako ty budeš vyzerať po 35ťke, ak budeš mať kancelársku robotu....
okrem toho som chcel akurát povedať, že sa mi zdá, že výrazne schudol. -
-
Nevim proč bych měl být po 35 koule. To je jako omluva? Jinak proti němu nic nemám, každý ať je jaký chce, já s tím nemám problém.
To není věkem, ale žrádlem. -
Po porodu člověk vždycky nějaký to kilo ztratí.
-
-
Tak to chce asi ještě pár dětí *2*
-
-
To není dobrý nápad - víc dětí znamená míň času na onlajnovky. Kdo to pak tady bude recenzovat? Ono by se mohlo zdát, že napsat "nejlepší onlajnovka ve vesmíru" může skoro každý, ale zapomíná se na druhou, směrodatnější fázi, kdy po dvou měsících uzná, že je to vlastně strašná hovadina. A proto potřebujeme Karla.
-
-
-
-
-
no ... ta gitara k tomu Rock Band ... http://bit.ly/ht0aMK ...
-
-
Hm když to tak vidim,rád bych to zkusil,abych zjistil jak moc je to realistický a jak moc mi pomůže to,že hraju na pravou kytaru.
-
-
Kdy bude podcast na iTunes???
-
-
Fight Club na Itunes je od zacatku - viz http://itunes.apple.com/bw/podcast/fight-club/id403581542
-
-
No na iPad iTunes mám zatim poslední Fight Club 11.
-
-
-
Neví někdo kdy a jestli vůbec bude video záznam Fight clubu 100?
-
-
Bude. Vlastně je. Ale ještě nemůže ven. Brzy ho vypustíme.
-
-
ok
-
-
-
live podcast byl super tesim se na dalsi *3*
-
Nuda?
Neviem prečo ale keď si spomeniem na FC 1-10 zo záznamu tak ma bavili o 100x viac ako FC 53 ešte aj na živo....Neviem či je to tým že ma dané témy nebavia alebo už je FC "odkukaný" ale na live streame si pozriem začiatok a potom to proste z nudy vypnem a po celú dobu live streamu to nezapnem.... -
-
Dán
To kvuli tomu že do podcastu už v takové míře nechodí Dan Vávra popřípadě Farid Starman,kteří pozvedávají kvalitu podcastu výrazně nahoru...
-
-
Dotaz na redakci
Je možné opět posílat na email audiodotazy?
btw. díky za Last.fm ;) -
-
Jasně. Audiodotazy buď na mail nebo telefonní záznamník (226 258 505).
-
-
jmeno souboru
fakt budete mit ty podcasty tak dementne pojmenovany? Ja myslel, ze to byl jen omyl toho prvniho, ale je to tu zas. -
-
To dementni pojmenovani je systemova vec, ktera ma sve padne duvody. Nicmene uz se pracuje na uprave, bude bud priste, nebo prespriste.
-