Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Náhodou zvuk od Petra a Pavla byl slušný, protože co jsem si všiml, měli nějaký nový (bezdrátový?) mikroporty. Ale byly tak citlivé, že snímali i Lukáše a tu holku když mluvili a dělalo to zvláštní echo.
  • Witcher 3 - lektvary, velikost titulku ...

cauteee,

1.
    mam vybaveny dva lektvary pro rychly pouziti, konkretne vlastovku a hrom a byl jsem zvykly ze meditaci se mi automaticky doplnily, nyni ovsem se mi se mi jiz doplni jen zdravi a lektvary mam na nule... dnes jsem si precetl, ze lektvary spotrebovavaji alkohol, je to tedy jedina ingredience, ktera se pri meditacni vyrobe neustale spotrebovava ?

2.
    mam patch 1.06 a velikost titulku je na muj vkus porad mala, neexistuje nejaky amatersky patch ktery by dokazal zvetsit celkove interface hry ? tedy inventar, titulky ?
    • Thorleif_cz
      1. Ano, je to tak...:)
      2. Koukni se do nastavení --> Nastavení grafiky --> Nastavení rozhraní (zkontroluj, zda máš nastavenou největší velikost rozhraní)
      A ještě:
      Nastavení grafiky --> Velikost rozhraní
      Jinak zkus mod: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/892/?
      Nemám ho ověřenej...
  • janchor

FC 22

Hlášení: dneska skluz, ale vyjdeme v průběhu večera / noci.
    • Kde to vázne kluci?
    • Je ještě nějaká reálná šance že bude nový hpod vydán do pulnoci?
      • Ne, ale doufam ze behem noci se to tady objevi :)
      • Em...mam na mysli nový klub rváčů samozřejmě...
    • Drom
      no doufam, ze aspon nebude podcast jen 45 minut
      • SkillJam
        Mě by se nejvíce líbilo těch 45 min, ale třeba dvakrát do týdne :)
        • Jo

Jo, bylo by to fajn... Ale kdyby to pořád mělo tu samou hutnoust. Chtělo by to víc novinek a událostí půltýdne. *4* Zase na druhou stranu herní průmysl pořád tak nějak roste, tak se toho třeba jednou dočkáme.
      • Taky doufám. Plodná rváčská diskuze by si zasloužila aspoň tu hoďku.
      • Black_Hand
        ty hodinove mi sedi nejvic.
        • Na délce záleží

u klubu rváčů platí že čím delší tím lepší...
    • Doufám že se Dan vyjádří i na téma Vítek Bárta :))
      • Snad ne.Politika sem nepatří.
        Ende
    • SkillJam

Uff

Už jsem začínal být lehce nervózní *7*
      • Black_Hand
        ne, me je to jasny. dona vavru urcite museli pekne prostrihat, jinak by to nebylo dostatecne politicky korektni :P.
        • SkillJam
          lol *1*
  • Tak kdy..?

Tak kdy to teda dneska vypukne..??
    • Kolem treti.
  • Far Cry blood dragon únik..

Jsem trošku zklamaný že jste na v podcastu games takřka vůbec neprobírali prusvih týkající se úniku hotové verze Far Cry 3 blood dragoon na warez cca 2 měsíce před oficiálním vydáním(dokonce ve chvíly kdy ještě ani nebyly vydány žádné screenshoty,natož gameplay videa),když před 2 lety unikla beta verze Crysis 2 (tuším že asi měsíc před ofiko vydáním to bylo) tak to vyvolalo mnohem větší pozdvižení napříč všemi hrám věnovanými médii...
    • Resp. Ne že bych z toho byl až tak moc zklamaný, spíš mě minimum pozornosti této události věnované krapet překvapuje, mě osobně se tato událost zdá jako výrazně vyšší průs.. než byl ten mnou již zmiňovaný Leak Crysis 2...
  • almachtung

to: oin.odin

jednoznačně palec nahoru! ;)
  • v poslednim podcastu sem se dozvedel ze tam mate kameru ale ne a ne najit kde si to muzu pustit... poradi nekdo?
    • Streamovali to zive primo pri stredecnim nataceni. Casem to treba nekdo zacne nahravat a sdilet, ale do ty doby asi maji opozdilci smulu...
      Mno ja teda videl jen prvnich par minut, ale stejne se na to nedalo moc koukat. Resp. o nic neprachazis - hnusnej, sekanej, opozdenej obraz, spatnej zvuk, zaber do kteryho se vsichni nevejdou, ...
      Jako bonus hezky, ale asi nic u ceho bys musel byt ; )
  • Amylee.Anderson
    Pfff, prej, že to je upjatější. Nohy na stole bez bot, to je punk!
    • montatatana
      Nohy na stole v botach jsou punk. V ponozkach je to popík.
      • Amylee.Anderson
        Nesouhlasím. Nohy bez bot víc smrdí. Pokud smrdí.
        • smejki
          stačí pustit rádio a puch přehlušit
      • A nohy na stole bez zvyšku tela sú grindcore
        • Black_Hand
          neni. spis je to goregrind.
          • smejki
            a když v tom budou zapíchnutý vidle, bude to agrogore
      • janchor
        A bez ponožek freak folk!
        • Black_Hand
          a co je tak jeste obalit v cukrove vate? (kam az dotahneme tuto zvrhlost? :)
  • Preed
    Chlapci,seriozne,doplnte nejak tie Mka v Brlohu,poslite im balik triciek alebo co,chcel som si to kupit 100 rokov a dopadne to takto.
  • ales.smutny

Dnešní Fight Club z Gamescomu nebude...

Neseme smutné zprávy od kluků z Kolína, kteří trpí místním kolabujícím internetem.

Bohužel, ačkoliv kluci podcast v Kolíně natáčeli a natočili, při zpracování záznamu se ukázalo, že jeho technická kvalita je prostě extrémně špatná a fakticky se nedá publikovat. Tento týden tedy Fight Club nebude a kluci zevrubně proberou Gamescom příští týden při klasickém středečním Fight Clubu.

Omlouváme se, občas člověk míní a technika mění...
    • Blixa: "Tento tyden natocime special FC z Gamescomu, kterej nebude zive ..."

A v čem bude speciální? No, že nebude ty voe *1*
    • ringmancz
      nejde nic rozumět? že byste nám to hodili aspoň sem do diskuze
    • Mart9
      A přesto bych ho rád slyšel.
    • spoock
      jednoho nasere, když kecá o GC, aby pak zjistil, že je to zbytečné
    • Aha, kdyz se nekdo zleje jak dobytek, tak to jsou od ted technicke problemy...
      • Keyz
        Asi padlo moc Kölsch *3*

Tak stane se, když se to probere poté tak je to jedno. Lepší jak vožralej borec ve sněmovně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit