-
Teda ted posloucham fight club 73 a Vávra těžký zklamání, zrovna mluví o kickstartru a jak se do toho zamotal to je masakr, působí to až primitivně a nemá to hlavu ani patu co chtěl vlastně říct, uznávam ho, ale neměl by dělat za každou cenu že se vyzná ve všem, Rybka jasnej král:-)
-
-
No, né že by to říkal zrovna nějak obratně, ale já jsem teda to sdělení pochopil. Bohužel, bublina ještě nesplaskla a všichni jsou z Kickstarteru stále hotoví, takže v tom byl sám. Rybka do diskuze přispěl dost poskrovnu. Ono imho 80 % času mlčet a pak nějakou mentorskou poznámkou udělat stěr je o dost jednodušší, než vyjádřit názor. Ale tím se nechci Rybky dotknout, přes Vávru se mluví těžko...
P.S. Jinak to sdělení je v zásadě totožné s tím, co psal do Levelu, akorát to na tom papíře je zeditované a tudíž zřetelnější... -
-
Jop. A nejde zdaleka jen o hry. Podobný donate systém pronikl i do hudebního byznysu. Tak např. Timo Tolkki (ex-kytarista finských Stratovarius) se nechal slyšet, že se vrátí s novou sólovou deskou, pokud mu jí zasponzorují fans... Celá akce se bude konat přes Pledgemusic.com, kam můžete přispět částkou od $10. Čili neviděl bych to jako bublinu, ale naopak tvrdě se rozjetej/rozjíždějící se byznys.
-
-
Byznys i bublina to může být zároveň. Já osobně proti tomu žádnej hejt nevedu, ale souhlasím s Vávrou v tom, že Kickstarter prakticky zcela změnil svůj smysl. Místo nastartování novejch talentů je to tam teď zaplácané vysloužilejma vývojářema, kteří se snaží vysát peníze, dokud lidi dávají. Pamětníků starých časů a věčných nostalgiků je stále dost, a proto se to daří. Začínající vývojář už tam ale teď asi nemusí prakticky ani zkoušet nic dávat, je bez šance.
Ale všechno je to na dobrovolné bázi, takže s tím nemám problém, jen nesouhlasím s tím směřováním a ztrátou původního smyslu služby.
P.S. A bublina to je proto, že až vyjdou první hry, které nebudou dobré (což je pravděpodobné, všechny se asi nepovedou), tak to splaskne a nebudou tam přispívat i ti, kteří se jen teď vezou na mediální vlně a normálně by ani halíř nedali... -
-
Rozlišoval bych vysávání typu Lowe a vysávání typu Fargo. Vždycky půjde o to, co dotyční za ty peníze zvládnou. Kádrovat jen na základě toho, jestli jde o dostatečně neznámý jméno, je přece ptákovina. Nehledě na fakt, že boom kolem Schafera nalil spoustu peněz právě menším projektům. A i kdyby nakrásno ne, původní smysl služby (pomoct projektům odpíchnout se od země) omezenej počet těch mediálně hlasitějších opravdu nevykolejí a iniciativa Kicking it Forward ho naopak může posílit.
-
-
v tom podcastu taky nepadla dulezita vec a to, ze castka o kterou si na projekty rikaji lide na kickstarteru je minimalni, nikoli idealni. znam i lidi co rikaji, ze se DFA melo zastavit na zhruba 1,5mil, pac uz ten projekt byl prefinancovany.
-
-
Já s tebou naprosto souhlasím. V tomhle má Dan podle mého názoru pravdu... Stejně jako v případě Tolkkiho. Nemyslím si, že je to zrovna typ člověka, který by si měl nechat platit desku fanouškama...
-
-
-
-
Jestli je Rybka král, pak je Vávra ředitel zeměkoule!
-
-
no to je většinou urážka takže máš pravdu:-D
-
-
V tom případě bych si tu "urážku" chtěl dát před jméno. *5*
-
-
A ne spíš žlutým textem za nick?
-
-
Co bych dělal na srazu gej(m)nerdů? *8*
-
Tož musíš přijít do redakce na stáž.
Samozřejmě radši anonymně. Tedy bez sebeodhalení jako Troll.Diskuzní. *3*
Nebo můžeš zkusit Petra Poláčka překecat na tom srazu... pokud pojedeš. *1* -
Ten mi prý nedají, dokud se nestanu redaktorem...
-
-
Myslím si, že klidně můžeš. Určitě s tim všude kam přijdeš uděláš dojem:-)
-
-
Jestli to na někoho udělá dojem nebo ne, je mi tak nějak fuk - hlavně, že to potěší mě. *3*
-
-
-
-
-
-
Stopáž
Můžu se zeptat proč mi zase BSplayer bere délku podcastu jen 28:01 minut?
EDIT: Úprava stopáže. -
-
Nemám tušení. U nás je na libovolným přehrávači stopáž v pořádku.
-
-
FC
Prosil bych jeden Fight Club! -
Pomíchané ceny?
Zdravím. Nějakým nedopatřením se stalo, že mi omylem došla špatná výhra. Místo flashky Star Wars 1313 z FightClubu 83 mi právě dorazila ta k Medal of Honor ve tvaru nábojnice + odznak. Je sice pěkná a má i vyšší kapacitu, ale rád bych provedl výměnu. Může se dotyčný co dostal tu SW flasku ozvat na můj mail? malleth@centrum.cz -
mohl bych se prosim jen rychle zeptat, proc http://games.tiscali.cz/redakce neni updatovany? chybi tam spousta lidi a nekteri prebyvaji.
-
Gamesplay Elite: Dangerous s Petrem Poláčkem asi nikdy nebude. Když říkal, že se nestihl připravit na změny s novým updatem... Mezitím hra vyšla = další update a protože to je MMO = další updaty.
Tedy snad za 5 let kdy se to ustálí. Případně v retru za 20 let. -
-
zahraj si to sám boha a neotravuj.. pořád někoho prosit aby si něco zahrál a ty ses na to mohl dívat, nepřipadáš si hloupě?
-
-
Zabudli ste #
-
Takže nového Wolfenstein rovnou vynecháváte?
-
cirkus dneska nebude?
-
-
Fight Club (FC) sa nahráva v stredu a ofic. vychádza vo štvrtok...
-
Jestli cirkusem myslíš FC, tak ten tuším vychází ve čtvrtek. Pokud máš na mysli cokoli jiného, tak jsem vedle jak ta jedle a omlouvám se za bezcenný příspěvek.
-
-
Mozna si spletl web a ma na mysli Cirkus Eden ten maji zde www.slavia.cz
*1* -
-
http://www.youtube.com/watch?v=oMSzsRjFcRk *3*
a dnes ten cirkus teda bude, jo? *1* -
Jo je super, že se v tom cirkuse zajímají o těžce nemocné děti. Dík za odkaz.
-
-
-
-
Do kdy posilat otazky do zitrejsiho FC.
Ma este smysl posilat na pristi podcast otazky? Resp stihnete je zodpovedet? -
-
Má, sesumírujeme je zítra.
-