Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechce někdo kód ke hře Red Orchestra?Myslím tu která je přiložená k nejnovějšímu Levelu .Multiplayer není můj šálek čaje.Takže chci někomu udělat radost.
    • měl bych o něj zájem, pokud nabídka ještě platí
      • kontakt

steamcommunity.com/id/grohan/
    • zdeeneek
      Muzu taky poskytnout, pokud by mel zajem jeste nekdo jiny. Fpska taky moc nehraju, takze se kodu klidne vzdam.

Kontakt pro pripadny zajemce: zdeeneek@seznam.cz
  • jesusek

FC

Tak v kolik dnes? *4*
    • na Facebooku píší: "Dneska pojedeme zhruba od půl čtvrtý, opět s Pavlem".
      • Už je čtvrt na devět a podcast stále nikde.
        • posila
          EDIT: Lukas me predbehl :)
          • Aha. Tak díky za info. Jinak mě napadlo jedna věc: Vyšel někdy podcast včas? Vůbec nechci, aby to znělo rejpavě, nebo tak nějak, ale jen by mě zajímalo, jestli byl podcast někdy v termínu, jakej je uveden tady navrchu diskuze. Jen z čiré statistické zvědavosti.
            • janchor
              Pokud myslíš to "dopoledne", tak ze začátku jo, ale brzo se to srovnalo do současnýho rytmu, kdy se dopoledne teprve stříhá a odpoledne (občas večer / v noci) je novej díl venku.
            • ze začatku pořad. Sem tam bylo sice zpoždění ale to se tak stava u všeho.

Až si poslechneš tak pochopiš proč bylo zpoždění. Tento tyden se toho stejně moc nestalo kromě AC a o tom se ani nemluví :)
        • janchor
          Natáčeli jsme až dnes (viz upozornění níže), střižená verze bude zítra.
  • stare hry

v dnesni dobe me nejvic s.re to ze vsichni moc zaciklene koukaji na grafiku. hral jsem uz v dobach kdy prvni lara croft byla slozena asi z 20 kostek a 2 jehlanu a bylo to super. nerikam ze se mi super grafika nelib,i ale na ukor hratelnosti? napr crysis 2 grafika je mozna horsi nez u jednicky ale hrala se mi daleko lepe nez jednicka a pozor nejsem zadne casual hrac. jo jo zlaty diablo a duke *3*
    • Muzu te ujistit, ze v drivejsich dobach byla fascinace grafikou na mnohem vyssi urovni nez je dnes, protoze driv se taky delaly v grafice vetsi a rychlejsi pokroky...
      • Black_Hand
        no je pravda, ze lidi fakt koukali, kdyz vysly takovy hry jako unreal, half life, quake 3 atp.
  • Já mám dotaz co se týče odpovědi na soutěž, proč je zrovna taková, jaká je (myslím ta odpověď)? *4*
    • Black_Hand
      starecke vrtochy?? :PPP i kdyz je pravda, ze se to na me taky podepsalo na mym detstvi. dokonce jsem hral i hru na motivy. (doufam, ze todle je tak zmateny prispevek, ze nikdo kdo chce soutezit ho nepochopi :P).
  • úvod...

hehe, ta Chewbacca se povedla *1*
  • Black_Hand
    je opravdu rozumne vypinat reklamy lidem, co chteji podporit tiscali a i tak je nemaji blokovane? nemyslim si, ze by to byl primarni duvod proc by takovi lide platili. ta druha pulka nabidky je samozrejme zajimavejsi, ale aktualne hrozne mlhava :).
  • MoravaGeorge

jedno velé PLS

PLS uploudněte někdo někam 14. díl a hoďte link... bez nároku na honorář, za to s mou nezkonalou vděčností a to se vyplatí.
    Díky
    • Drom
      tady to mas
      (Fightclub 14)
      http://rapidshare.com/files/449528536/4d5d2054e3dc3.mp3
  • Další hodnocení Skyrimu

No ty vole, to je zase něco. Dnes mi došlo nové Score 214 a Skyrim tam od Honzy Vrobela dostal 91 %. Hry od Bethesdy jakoby nemohli dostat od kohokoliv z té redakce nízké hodnocení a spravedlivou recenzi. Mimochodem, hry Battlefield 3 a MW3 tam dostali 85 a 82 %.

Doufám, že recenze od Daniela Vávry je už na cestě a nebo že se bude účastnit příštího podcastu.
    Nevíte, jestli u nás v repubulice dal někdo TES5 menší číslo a napsal do recenze i nějakou tu kritiku?
    • smejki
      někdo by měl kamžitě o Miss ČR objektivně napsat, že je hnusná a tlustá!
      • Nic není černobílé. U velké většiny miss najdeš podobných slečen na ulici spousty, a to i lepších.
        • smejki
          u missed the point, bro
          • nope, u missed the point, sis
            • ano, "anonym", kdo to asi byl, ze... *1*

To, ze se tomu nekdo zdraha dat 10 a podivuje se nad prehnanym nadseni, tak to neznamena, ze tomu da automaticky 0, jak je zvykem premyslet na mistnich diskuzich. Pripadne kdyz da nekdo 7-8 hre, o ktere si nekdo mysli, ze to je "minimalne" 10, tak se ten nekdo chova, jako by tomu dal 0. To, ze na marketingove vyhypovanou hru miri stovky reflektoru a zde dominuje, jeste neznamena, ze mimo zare reflektoru neexistuji hry zpracovane s obdobnou kvalitou a s hodnocenimi o uroven nize.
            • smejki
              nope, u came up with another one unrelated to the original topic, thus u missed the point
            • Je nam lito, krabe, mimo jsi ty. Zkus se soustredit na smejkiho pouziti slova 'objektivne'.
    • janchor
      Obávám se že míň než 9 (respektive 90) nedostala skoro nikde na světě. Zjevně na týhle hře od Bethesdy něco je. A nevím jak ve Score, ale v naší desítkový recenzi jsou ty negativní věci, který ve hře vnímám, jasně zmíněný.

Dan nicméně nenapsal recenzi, ale tematickej článek. Číslo si k němu samozřejmě každej může, pro svý klidný spaní, doplnit jakýkoliv.
      • a ten tématickej článek vyšel kde?
        • janchor
          Vyjde v dohledný době tady na Games.
    • Zatím mám asi 70 hodiny a rozhodně s hrou nekončím = těch 91% mi přijde zasloužených, ta hra je podle mě dost kvalitní.
      Ale na Danovu recenzi se taky těším, už jen proto, že umí psát a všímá si věcí, které jiným uniknou.
      • grinderman
        Doufám, že tu recenzi doplní fotkama z mobilu.
    • bobsh
      Myslíš že i těch 91% je moc? Chápu, že někdo prská u 10, ale těch 91, potažmo 9/10 mi přijde adekvátní s ohledem na technický nedostatky.
    • Tak je snad jasná, že když BF 3 a MW3 dostali po 85 a 82 tak skyrim nemuže dostat pod 85.
      Betheseda nemuže za to, že delá dobrý hry.
      Kritiku použil každý kdo hru recenzoval, takže nevim proč tu brečíš.
      A klidne si počkej na recenzi od Vávry, kde dostane 3/10 a budes moci konečně klidne spát :D
  • týdeník

fakt paráda jsem rád ze je neco takovýho novýho
    jen skoda ze to vychazi az zas za tyden *9* (ale tím nemyslím ze vás chci hnát tak to nejak neberte *4* )
    jo a rád bych kdybyste se treba zmínili o Assassins Creed Brotherhood (ikdyz je asi jeste brzo)
    díky je to skvelá vec
  • janchor
    Tak dneska prý od tří.
    • Nechapu proc rovnou nenapisete jestli se s Danem pocitá nebo ne, ale vždy se musi někdo zeptat a cekat na odpoved :)
      • janchor
        Protože jsme minule hlásili, že s Danem se počítá. A že nedorazí jsme se dozvěděli na poslední chvíli.
      • Core
        Bude Farid.
        • Big fail... We want Mr. Vavra! *13* *13* *13*
          • keigi
            Začínáš mi bejt sympatickej, připomínáš mi moji babičku. Takovej vztah jako máš k Vávrovi měla ona k panence Marii.
    • s Vávrou..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit