Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osviceny

Karel Drda Znovu perlí !!!!

Při poslechu minulého podcastu s Drdou jsem se zařekl, že když bude hostem, tak si ho v žádném případě neposlechnu.Bohužel podcasty o Gamesconu mě zajímají, hlavně z důvodu, že nemám momentálně příliš času na prolézání webů, takže si stáhnu MP3 a pouštím při tréninku na kole.... Podcast jsem si nakonec stáhl, poslechl, ovšem Drda se zase nezapřel a urážel ostatní jak je jeho zvykem... Vypíchl bych především situaci, kdy vykládá o jeho zábavě focení , jak on říká "divných" lidí... přitom jestli by měl být focen někdo jako anomálie, měl by to být on http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRMGKhhg6weIZKY7C6-I5mx18Sb7TsjcJrzrvYP-ZmNtcBLX49H .Člověk s podou pra*ete se opravdu jen tak nevidí, nevím jak on si sám sebe představuje, ale kdybych se snížil na jeho úroveň a fotil divné lidi, tak on by mi zabral celou 32gb kartu ve foťáku... Ostatní kluci se jako vždy snažili, to oceňuji, ale prosím Drdu, aby se nechoval jako hulvát, ale jako člověk. I ten Vávra, s kterým v ničem nesouhlasím, nenávidím a má dle mě zcestné názory není hulvát jako DRDa...
    • Jan

Ze ty jsi ten posahany cyklista?
    • Bohemund
      Já mám Drdu rád, pravidelně navštěvuji jeho twitter a bavím se jeho nadáváním na ČR atd... beru to jako styl humoru a postoji k světu, v Americe mají tamější stand up komici s tímto humorem velké úspěchy, je to prostě o chuti.
    • michelangelo
      Prehanis a urazenim se mu blizis, ale ja ho taky nemam rad. A s jeho ucasti ve Fight Clubu nemam problem, paklize se mu prestane davat mikrofon .)
    • Co jsem mohl poznat, tak Karel Drda si dokáže udělat srandu i sám ze sebe.
      Moc to všechno hrotíš. A když ho považuješ za anomálii, tak doměle klesáš na jeho úroveň, která se ti nelíbí. Né že ne..
      • *domněle
    • MickeyMutant
      Neposlouchejte Osvíceného, není objektivní. Dostal od Karla plnou dávku z ostřikovače, když ho na svém velocipédu předjížděl v koloně.
    • Keyz
      Mně to nevadí, že si dělá srandu. Lepší než parta vážných lidí a jeho humor ve FC mně taky nevadí.
      Dokonce ho rád slyším. Často věci vtipně okomentuje a je jedno jestli tam je sprosté slovo nebo ne. Nejsem ve veřejné TV v USA.

Focení bych se divil kdyby nenechal vyfotit sebe. To se nestalo tak není co řešit. To by měli řešit lidi co tam jsou na fotce.
    • Amylee.Anderson
      https://pbs.twimg.com/media/BSLvrFgCAAEvm6S.jpg:large On se taky nechává fotit, tak co chceš víc :D
      • To nic není. Co teprve tohle:

http://tinyurl.com/kkg7ouj
        • Mart9
          Jak si ho pyšně drží *1* *1*
    • Docela rád bych viděl argumentační, slušnou diskuzi Vávra vs. oponent, který s ním v ničem nesouhlasí. Aby se oba argumentačně snažili někam dopracovat. Nechcete někdy udělat fightclub v tomto duchu? *1* ...myslím to vážně
  • Paul_cz
    Jak se plánujete dopravit do Kolína na gamescom - autem?
    Jsem koukal na vlak, odsud (Teplice) by to bylo skoro 11 hodin...WTF. Proč to už nemůže být v Lipsku, sakra..
    • protoze jestli si tam byl tak vis ze ten areal je malej na nejvetsi herni vystavu :)
      • sleepless
        Naopak, areál v Lipsku je mnohem lepší a přehlednější, protože má jen pár velkých hal se snadnou orientací, výstaviště v Kolíně je mnohem členitější. Problém je s městem samotným. Lipsko nemá letiště, takže všichni museli letět letadlem na nejbližší letiště, a pak vlakem, což není moc pohodlné. Lipsko je navíc menší a nemělo tolik ubytovacích kapacit, jako má Kolín. Jinak jsem měl Lipsko rád, protože to bylo blízko a ...bylo to tak nějak příjemnější. Ale to je život :)
        • Paul_cz
          Do Lipska za 2 hodiny, do Kolína za 10..to je rozdíl. No a jak se tam vy dopravujete? :)
  • slepota

sorry ale nikde nevidim clanok na dnesny podcast... moze niekto poslat linku?
    • začíná se v 5 *4*
      • haha všichni čumí na Hrej GTA letsplay, kdyby pustili FC simultánně, tak by koukal jen Black Hend :D
        • Mart9
          Jediné, co jsem na tom Letsplay u Hrej viděl, bylo to, jak se jim to nehorázně trhalo, to bych nemohl hrát. A to každý nadával, jak bylo GTA4 na PC špatně optimalizované, ale takhle se mi to netrhalo nikdy.
          • zdeeneek
            Trhani bylo zpusobeny tim, ze to streamovali - coz rikali. Dnes jsem zacal hrat na x360 a zadny trhani jsem nezaznamenal. Obcas by neskodilo si ten hate vuci konzolim odpustit a zjistit si fakta.
            • spoock
              hra je na obou konzolích v pohodě, PCčkáři nehrajou a jen prudí
            • Mart9
              Projdi si ty diskuse u GTA, nenapsal jsem tam ani slovo, jen tady napíšu, že se jim to trhalo a hned jsem hater *1* *1* *1*
          • Osviceny
            Myslím, že to vyřeši brzké patche, podle mě je stejně zajímave, že tuto hru rozhejbe hardware, který v sobě mají konzole
      • ok dik *3*
  • videorecenze Call of Duty: Black Ops 2

Zřejmě nějaká chyba v Matrixu: komentáře 236/238 nových. Čím to?
    http://www.freeimagehosting.net/newuploads/2jblg.png
  • Drom
    takze jako kazdy tyden. Jak jste na tom?
    • janchor
      Stříháme.
      • Drom
        ok ok, tak to uz nebudu cekat a pustim si vas zitra *4*
  • janchor

Audio je online.
  • Nemelo byt dneska nejake zive vysilani se zavodnima autama? Jsem zmatenej?
    • blixa
      Melo byt, ale museli jsme to kvuli jedne neocekavane udalosti na posledni chvili zrusit.
  • risa2000

levné steam klíče

Jedna poznámka k tomu, kde se berou levné steam klíče (na kterou v podcastu odpovídal Petr).

Ty klíče nejsou levné proto, že by se dostaly do Česka (nebo Polska, Německa, Francie, atd.) šedým dovozem, ale proto, že jsou to klíče, které Steam normálně prodává vydavatelům pro krabicové verze. Tj. pokud krabicová hra stojí totéž (nebo někdy ještě méně) než na Steamu, ale aktivuje se steamovým klíčem, tak je vlastní cena klíče o dost nižší, protože vydavatel musí ještě (na rozdíl od čistého downloadu) zaplatit navíc výrobu krabičky, disku, reklamu a distribuci do kamenných obchodů. Pokud ale někdo koupí od Steamu klíče, které mají přijít do krabic, ale pak je prodává online bez žádných dalších nákladů, je jasné, že cena může být mnohem nižší.

Protože to je defakto černá konkurence pro Steam jako takový, je na Valve, jestli je bude blokovat, nebo ne.
  • A jeje, Lukas nam usnul u pocitace pri strihani. Tak vstavat, vstavat :)
  • Keyz
    Někdo si v chatu stěžoval, že mu chybí pravidelná týdenní dávka feminismu.
    Tak zde je video, kde lze výkon dané ženy právem obdivovat: http://sports.yahoo.com/blogs/the-turnstile/gymnast-dominates-american-ninja-course-that-would-break-you-in-two-134956430.html

Jestli to video nejde tak zadejte "american ninja warrior Kacy Catanzaro" na
    www.youtube.com
    www.dailymotion.com

YT to maže a není to tam HD, druhý odkaz je lepší. Soutěž má několik částí a proto asi uvidíte několik videí kde budou různé disciplíny.

Btw takto se prosazují schopní lidé. Nepotřebují kvóty a kupu zastánců co kecají jak to má být s nohou přes nohu... Prostě tam dorazí a navzdory nepříznivému prostředí a vlivům všem nakopou pr*el. *3*
    • Q...

kdo chce kam dostane se tam. jenže to co dělá g r y g a r je psycho ústřel. raněný slepotou a na konci novinářské kariéry ještě okolo sebe bude plivat.

hraní her je zábava stejně tak jako produkt. mlže tě to donutit zapřemýšlet jako mně například The Last of Us.

jedná myšlenka vyrvaná z umělcova pojetí znamená nezmařený čas. co se asi stane když umělec natrefí na hysterické chujíčky co mu nedají pokoj? pustí tvorbu z hlavy?

to co tvrdí g r y g a r a jemu podobní je bohapustá lež. umělec má jediný právo říct co chce.

dívky nejsou jako muži a o hry pro chlapce vesměs nejeví zájem
      jestli je g r y g a r zlý? nevím. rozhodně však není soudný
    • A to znamena, ze je v poradku nepriznive prostredi udrzovat? Ze uspet maji jen vyjimecne zeny a ty obycejne at si trhnou, zatimco obycejni chlapi maji klidecek? Premyslej trochu...
      • Keyz
        Přemýšlím... Tím, že uspěješ dané prostředí rychle pozměníš a více lidem budeš za vzor.

Lepší, rychlejší a přirozenější cesta, než se odvolávat na kecy a vytvářet nové normy hlídat jejich dodržování. Právo by mělo být základ a ne řešit vše na 100%.

A ano. V historii hlavně úspěšní lidé něco dokázali. Chápu, že se ti to nemusí líbit a pro neschopného člověka je lepší mít garanci na papíře. Schopný člověk to vyřeší a vlastním odhodláním to napraví. Jak by to dopadlo, kdyby každý čekal na garance, pouze kecal? Nikdo by se neodhodlal prorazit navzdory všemu. Spíše, by jsi měl obdivovat daný výkon, než řešit proč tam nejsou navíc lidé kteří na to neměli...
        • To neni o schopnych nebo neschopnych, ale o tom, ze nekdo musi byt vyjimecny jen proto, ze je zena. Muz ve stejne situaci uspeje i bez vyjimecnosti. Dvoji metr, vis?
          • tyhle ulevy a pozitivni diskriminace dopadnou spatne jako ti dis-, za myho mladi tak byl diagnostikovanej nekdo jen vyjimecne, a protoze to byl (a stale je) handicap, tak ty lidi nakonec byly casto houzevnatejsi a lepsi (ve skole a pak i v praci) nez ti vice "stastni"

dneska na to ma papir kazdej blb, protoze to s sebou nese ulevy

to bude asi typicky zenska vlastnost, chtit se dostat nekam bez pile (napr. pres kvoty, brek nebo pres postel, to se chlapum jaksi tezko podari)
            • MickeyMutant
              Dostat se někam přes kecy nebo bez píle, jak píšeš, vůbec není typicky ženská vlastnost. Zažil jsem spoustu mužskejch, kteří při prvních komplikacích hledali problém všude okolo, jen ne u sebe. A mnoho ženskejch, které zatlnuly zuby, zapracovaly na sobě a uspěly.
          • A to, že jsou v některých profesích zase upřednostňovány ženy, to nevíš? V některém prostředí dokonce stačí být holka a máš mnohem větší šanci se prosadit. Opravdu mě nebaví tyhle řeči, že jsou ženy diskriminovány. Jsou prostě jenom jiné než muži, logicky se proto hodí na odlišná povolání. Nejsme a od přírody NIKDY nebudeme stejní a se stejnými schopnostmi.
            • Taky si to volební právo a další věci musely tvrdě vydupat, protože proti nim bylo stádo tupců s kecama, jaký tu provozujete dneska vy.
            • To samozrejme vim. Jde o to potlacit diskriminaci tam, kde se drzi umele. Je super, ze te neco nebavi. Ale to co pises je stara vymluva, proc zenam nedavat volebni pravo, vzdelani, proc je nenechat slouzit v armade... Samozrejme, ze jsou tu odlisnosti, ale tykaji se jen zlomku toho, kde se diskriminuje. Vetsina rozdilu prameni z historickeho potlacovani zenskych prav. Neni nic spatneho si to uvedomit a driv muzske obory zenam otevirat. Nevymlouvat se na odlisnosti tam, kde zadne nejsou nebo nehraji roli. Howgh.
              • Reakce na příspěvek:

Ale ženy mají volební právo, vzdělání a můžou sloužit v armádě. Ony můžou cokoliv chtějí! Nikdo jim nic nebere. Ale pokud bych měl uvést příklad: proč raději firmy vezmou muže než ženu, když oba vykazují podobné nebo stejné schopnosti? Bývá to často o tom, že v ženě tříma mateřský pud a potencionální zaměstnavatel správně očekává, že se za dva tři roky žena odebere na mateřskou. Proto raději vezme muže, u kterého nic takového nehrozí. Je to snad špatně? Když máme tedy tu demokracii, proč zaměstnavateli diktovat, že musí pohlaví porovnávat stejně? Vždyť je přece jasné, že žena na mateřské nevykazuje stejnou výkonnost v povolání, jako mladý ambiciózní muž. V mých očích je tohle šikanování firem, které jsou celé podělané, aby se náhodou neozvala nějáká slepice, kterou nevzali do svých řad ze zřejmých důvodů. Ženy prostě nejsou stejné jako muži a proro se více hodí do soudnictví, školství a administrativy, kdežto muži zastanou dělníky, kteři staví cesty a budovy (v očích žen často podadné povolání) až po vrcholové manažery. Žena má bohužel mnoho hendikepů a je nesmysl je zastírat vyhláškami a křikem o rovnoprávnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit