Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fight club 106

Tak kucí.Dnes jsem sledoval přímý přenos naposled.Horší a horší.Pavel bez mikrofonu,fopá se zvukem na začátku..atd.Celou dobu zvuk na bodu mrazu.
    • Thorleif_cz
      Technické výpadky pominu, ty skutečně zamrzely... Ale jinak jsem dost potěšenej dnešním dílem. Nevadí mi koukat se na to, jak se lidi uvolněně baví, aniž by mi bezustání pumpovali do hlavy pod tlakem novinky. Nebo osobní dohady, protože ono se toho za ten týden zas až tak moc nestane, že?

Škoda byla z mého pohledu jen dvou věcí a to, že dvojka z Dreadlocks byla nějak nervózní (můj pohled) a zaskočená otázkami, na které odpovídali neurčitými, zasekanými větami... A také že v druhé části toho slečna Eva moc neřekla, škoda - sympatická holčina...
    • Souhlasim, baba je ve studiu a hosi jsou z toho nesvy jak kdyz nepotkali zenskou po mesice. Co se prejmenovat na Flirt Club? *1* chtel jsem si poslechnout povidani o hrach a misto toho postuchovani boxerkama jako maly, porad nejaky prerusovani chichotanim a trapnymi vtipky nebo predvadenim se pred damou.

Taky dost selhani rezie. Nevratite se do staryho studia? Dneska nejslabsi FC za hodne dlouho.
      • Ať jsou třeba na hradě.NECHÁPU doslovo NEPOCHOPÍM PROČ, PROČ je host jen s moderátorem sám!! co to má za smysl,do piczi.Zvuk v prde li snad od přestěhování.Samý výpadky a ukázky her k hov nu.Žádný servisní okna,web potřebuje fejslift"jak prase drbání a spoustu jiných věcí,na co si lidi stěžují.Někdy skutečně mluvíte o něčem o ničem.Jak tam není Vávra nebo Drda tak..no děs.
      • zdeeneek
        Ja stihnul jen poslednich cca 10 minut a myslel jsem, ze to byla uz jen takova uvolnena dojezdova atmosfera. A ono to takhle vypadalo uz od zacatku? To bych se asi divat nevydrzel ...
  • Dotaz

Jakým stylem obvykle hrajete hru, kde se vašim rozhodnutím může stát něco "špatného"? Např. si ve Falloutu naštevete nějakou důležitou postavu pro quest a tím pádem jej nemůžete dokončit. Nahráváte předchozí save a nebo nesete následky svého špatného rozhodnutí?
    • alladjex
      Jak kdy. Například u Mass Effect 2 si pamatuju, že jsem dohrál konec hry, pak si nahrál save a podle návodu na internetu to prošel znova. Nechtěl jsem aby mi někdo chcípnul. Dragon Age 1 (myslím, že se to jmenuje Origin) jsem kvůli tomu přestal hrát. Byl tam nějakej problém mezi čarodějnicí a její dcerou. Dcera chtěla, abych matku kuchnul a matka zas řikala, že to, co řiká ta mladá čarodějnice, není pravda. Přišlo mi divný se rozhodovat o tom, jestli někoho kuchnu podle krátkýho rozhovoru bez širšího kontextu. Nebyl to jediný důvod proč jsem přestal hrát. Prostě mě to nějak nebavilo. Ale byl to i jeden z důvodů. V XCOM taky spíš nahrávám. Neumím hrát z jedný vody načisto ... kromě Dark Souls ;] tam to nejde *3*
    • Mart9
      Vždycky to hrát na první pokus. Od porážek ve finále Ligy mistrů ve FIFĚ přes Life is Strange až po vybourání se v Rally Dirt. Restartování čehokoliv je sráčství.
  • Amylee.Anderson
    Koukam, že už napravujete svou nečinnost na Twitteru :D :)
  • Dnešní podcast byl po tématické stránce neskutečně nudný, po obsahové pak nestoudně primitivní a sprostý. Na to, že působíte jako veřejné médium, které má propagovat dobré jméno hrám, jste se teda ukázali v tom "nejlepším" světle... *7*
    • smejki
      ne, nemá *2*
      • To je docela smutné... Na jednu stranu si tady hrajete na uplakánky ohledně zrušení Game Page a spíláte "krutému vedení ČT, které nemá zájem propagovat tak utlačovanou a nedoceněnou formu kultury, kterou videohry nepochybně formují", na stranu druhou se sama komunita v očích veřejnosti sráží kamsi na samotné dno oblasti zábavy a forem trávení volného času.
        • smejki
          stejně jako ty můžem na tom veřejném prostoru ze sebe s klidem dělat čuráky (pardon za ten vulgarismus, ale jinak to nešlo).
          • To Kedaro - Podle mě je nepřípustné se opíjet ve veřejně vysílaném zájmovém pořadu pod záštitou profesionálního (herního) webu.
            • Wyder
              Nemeni, to byla jen poznamka pro upresneni. Jinak myslim, ze Martin se tak neprezentuje, ale casto se v TV i ruznych clancich pise: "za Asociaci herniho prumyslu Martin Bach", a pak vznikaj tyhle zazity omyly.

Vasi debatu v tomhle vlakne jsem ale jinak ani necetl, nejak mam lepsi veci na praci :).
            • V podcastu se o něm několikrát bavili jako o předsedovi, takže jsem to tak bral. Je jejich pochybení, že uvádějí posluchače v omyl. Mimochodem - mění informace z tvého odkazu něco v souvislosti s mým příspěvkem?
            • Wyder
              Trol.diskuzni: http://www.herniasociace.cz/hlavni-stranka/o-asociaci/predstavitele/
            • Jedním z autorů webu Games.cz je předseda Asociace herního průmyslu, která má za primární cíl zvýšit povědomí o hrách ve veřejnosti... Pokud toleruje excesy, které se v dnešním podcastu objevily, pak jde silně proti svému cíli = dosáhnutí toho, že někdo bude brát hry jako plnohodnotnou oblast kultury.

Reklamy jsou zde jen proto, aby dopomohly vydělat. Games.cz jde však o víc - jsou kulturním médiem a tedy by se podle toho mělo chovat.
            • A podla mna je nepripustne klamat v reklamach...
          • Můžete ze sebe dělat cokoliv, samozřejmě. Pak ale nerozumím té komedii s Game Page, existenci Asociace herního průmyslu, srdceryvného nářku mnoha uživatelů zdejšího webu na to, že hry jsou příliš underground... Lidé jako ty či pan Grygar si hrajou na velké intelektuály, a pak se zvesela baví primitivním způsobům pana Drdy v podcastu. Interesting.
            • to víš, chlast udělá z člověka úplně něco jiného, kdybys ho pil tak bys to věděl a nedivil se nad jejich chováním
            • Já nikoho nemoralizuji. Jen se pozastavuji nad paradoxním chování autorů Games.cz a nemalé části "hardcore" herní komunity... Na rozdíl od vás ze sebe nic "velkého" nedělám, takže si to dovolit rozhodně můžu.
            • Preed
              A ty sa nemozes spravat niekedy ako uplne najvacsi kkt/troll a potom vsetkych moralizovat,ze sa smeju na Drdovi,tak to nefunguje a okrem toho,sem tam nezaskodi aj trosku stupidnejsi humor a zrejme to nebude novy kurz podcastu games.cz,so why so serious?
            • smejki
              ale rozumíš, nedělej Dášu *2*
            • Ty jsi ale k*kot.
    • Erien
      Už by vám v léčebně měli konečně omezit ten internet.
      • Tenhle trapný humor, který jsi teď předvedl, se dnes používá maximálně na prvním stupni základní školy...
        • "Tak byl vytrvalej, že se mohl stát ministrem!" Jinak mi tyhle tvoje prudké výbuchy spravedlivého moralizujícího rozhořčení připomínají postavu Mila Minderbindera z románu Hlava XXII.
        • Erien
          To nebyl humor, já to myslel vážně. Za to na tvoje kázání tady není nikdo zvědavej. *3*
          • Pak přeji mnoho štěstí při budoucí progresi v oboru jasnovidectví. Co se mého "kázání" týče, absolutně mě nezajímá, jestli na něj někdo je či není zvědavý... Vyjádřil jsem svůj názor, nic víc, nic míň.
            • Erien
              Nikdy jsem nikomu nic špatného nepřál, ale tobě z celýho srdce přeju abys přišel o prsty a už tady nikdy nic nenapsal. Ale když vidím tvůj zápal pro to, dělat všechno co je v tvých silách abys nasral všechny zdejší uživatele. Tak by to asi k ničemu nevedlo, protože by ses naučil psát nohama. No nic je to škoda času s tebou vůbec psát. Pozdravuj primáře ráno na vizitě. Ahoj
    • P.S.: Při pohledu na chat, kde se ti největší herní "mudrcové" jako Black_hand a další (a že vás bylo požehnaně) nezřízeně chechtali nad každou nadávkou či zvukem, který ten primitiv Drda ze sebe vyloudil, mne docela polil pot a donutilo se zamyslet nad úrovní české herní scény...
      To, co se dělo po konci oficiálního streamu, snad ani nebudu komentovat - měli byste se, páni redaktoři, zamyslet nad tím, kdo doopravdy by tady potřeboval dospět. S alkoholem a fekálním humorem to hry v České Republice skutečně nikdy nikam nedotáhnout a zůstane při "zábavě pro kryply".
      • Mimochodem,proč si do té diskuze nepřispěl svým nějakým velmi inteligentním (pro ostatní retardovaným) příspěvkem když si viděl co se tam "děje hrozného"? :D *3*
      • MickeyMutant
        "... donutilo se zamyslet nad úrovní české herní scény..."

Jestli tě to opravdu donutilo k zamyšlení a není to jen další slovní obrat signalizující znechucení, tak by mě zajímalo, k čemu jsi dospěl. Podcast se nezmění a jestli ano, tak rozhodně ne ve smyslu tvých pozměňovacích návrhů. Nezmění se Lukáš Grygar píšící svým stylem recenze na Skyrim a DX Human Revolution, nezmění se Petr Poláček, pro něhož je asi tvoje banování nepříjemná a skoro pravidelná rutina a v dohledné době se výrazně nezmění ani složení návštěvníků na diskuzích a chatu těchhle stránek.

Co s tím? Nebylo by lepší, když má člověk nulovou šanci změnit prostředí, které mu nevyhovuje, přesunout se někam, kde je útulněji?
        • zdeeneek
          Kam by se ale presunul, kdyz uz je na ostatnich webech zabanovanej *1*
        • Určitě bylo.
          • Cahir
            Ale když ono tě to tak baví, viď *14*
      • Bighead

Ty jseš dobrej,s prominutím,k*etén. Nikdo tě na to čumět nenutí a už vůbec né,když to skončí. Co si asi očekával,běž si pustit ten tvůj s oblibou nazývaný RIPFAIL někde na internetu a koukej se na ,podle tvého názvosloví,ušatou a zubatýho,které máš tak v lásce. Drda byl dneska skvělej a nejlepší byl právě ten závěr,kdy skončilo nahrávání.Krásně jsem se dneska nasmál.
        • Očekával jsem podcast hodný úrovně profesionálního herního webu, ne ožralecké pouťové vyvolávání.
          • Bighead

Já mám radši tyto volnější podcasty než přilepené moderátory z komerční televize,kde nesmí padnout ani jeden vulgarismus atp. Nechápu,proč když se ti to nelíbilo jsi to jednoduše nezavřel a musíš tu otravovat všechny na diskuzích tvýma dementníma komentářema. Se divím,že v psych. ústavu můžete chodit na internet prudit *6*
            • Projevil jsem svůj názor a následně jen reaguji na odpovědi ostatních... Vhodně a občasně použité vulgarismy nevadí, ale tenhleten naprosto nepřípustný fekální humor a umělé používání nadávek napříč celé délky podcastu mi na profesionální herní web přinejmenším nesedí.
      • co by to byl za život bez hoven a chlastu, taky bys to měl zkusit
        • Nemám zájem.
  • Keyz
    Byl dnes FC?
    • Inquisitor
      koukni o pár příspěvků níž.
  • Nestihl už někdo uploudnout plný záznam? Děkuji.
    • holec89
      na own3d.tv se da shlednout: http://www.own3d.tv/Gamescz/video/736854
  • Corvus
    V kolik dnes cca startujete?
    • zdeeneek
      Armenie - CR. Jen blazen by sel proti takove atraktivni podivane;)
      • Keyz
        Atraktivní. To tedy nevím. *3*
    • Nema to byt tenhle tyden vyjmecne az ve stredu?
      • Keyz
        mělo?
  • Diky za hosta, bylo to velice zajimave a poucne, i kdyz me trochu zklamalo, ze nemuze odpovedet na mou otazku, ponevadz ani hry nehraje, ale i tak palec nahoru. Vic takovych hosti :)
  • Objevuje se tu zaznam, nebo jsem o pulku nenavratne prisel??
    • Slotermeyer
      On byl mute, vůl! *15*

http://www1.zippyshare.com/v/3228875/file.html

Video bude zítra, jakmile Lukáš zveřejní ofiko sestřih.
  • Help

Prosim vas dohraly jste nekdo Darksiders?? potrebuju pomoct vubec nevim jak dal sekl jsem se u takovych vagonu?? dekuju za pomoc ICQ 360074611
    • http://guides.ign.com/guides/818225/

I když pochybuju že budeš umět anglicky. Bohužel to už je tvůj problém
      • Dík aspon neco :D, to bych mel zvladnout
        • Musím říct, že jsi mě mile překvapil. Čekal jsem klasickýho troglodyta. *1*
    • 13_11
      Poradí mu tady nějaká slečna?
      • Nikdo neporadi to jsou dneska lidi :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit