-
FC
FC 100 skvělí jen škoda těch technických problémů.
Osobně jsem očekávám naprosto speciální FC kde se bude vracet zpátky jak to již u výročí bývá.Nečekal jsem,že se budou probírat témata jako v běžném FC.Prostě něco jako u Hpodu kde se vraceli byli tam různé historky atd.
Přesto děkuji.
- Z čeho bylo logu na dortu?Vypadalo opravdu skvěle.Hádám marcipán. *3* -
-
cukrarska modelovaci hmota.
-
tohle by mohlo byt tema dalsiho specialu, treba u dvoustovky (pokud by se bralo jen zde)
-
-
Kdo to tam chrchle celou tu dobu vysílání? Bach?
-
vazne je FC dnes?
-
-
Ano!
-
-
Fajn!
-
-
-
Vynikajúci podcast! 100%. Mám rád Danove reči, i keď samozrejme s mnoha vecami nesúhlasím ( Skyrim mám za obľúbené RPG, i keď technicky sprasené).
Nepáčilo sa mi preto ako P. "Mr.Boring" Dobrovský zahováral akonáhle Danov názor nesúhlasíl s jeho. Lukáš sa vždy pekne spýtal prečo a bol zvedavý, ale Pavel ako čistý ignorant berie iba svoje hodnotenie hier ako smerodatnú a jedinú pravdu. Skákal mu do reči a nenechal ho povedať jeho názor.
btw. Dižhonor a AC3 tiež nepovažujem za príliš dobré hry...(Dižhonor slabý príbeh, príliš nereálne, tupá AI, extrémne jednoduché i na najťažsej obtiaznosti...taká pekná 7dmička a AC3 je už 5krát vydojená krava, kde je toho veľa, ale nič podstatné a zábavné ako v AC2. Nič z tzv. Assassin feelingu to už nemá). -
-
Nejak nechapu co porad mate s tim, ze je Pavel nudnej. Poslouchal jsem jen sestrihanou audio verzi a bavil jsem se dobre.
-
Takže Pavle, ode dneška "Mr. Boring"! *1*
Přispěji i svým skromným návrhem: Dan - "Mister Critic", Lukáš - "Mister Hipster"
Ne vážně. Nesouhlasím, řekl bych, že Pavel se většinou chová jako profesionál a zdárně tam tu divokou bandu kočíruje.
-
-
O,o
Najde se dobrodinec, který uploadne video ze včerejšího podcastu? Díky moc!
EDIT: Aha, tak už nic, našel jsem odkaz na fcb na Ustream. -
-
Proč je to zas jenom na fakelooku? To už doopravdy začíná platit "kdo nemá fejsbůk, nežije?" *11*
-
-
Nauč se používat internet:
https://www.facebook.com/feeds/page.php?id=149864235047656&format=rss20
https://www.facebook.com/feeds/page.php?id=185139551537855&format=rss20 -
-
Jak to mám říct jasněji... Facebook používat rozhodně nehodlám. Jelikož mám zájem o obsah související s webem Games.cz, připadá mi logické, že se za ním vydám na Games.cz, a ne na fejsko.
-
-
me to nevadi. na jejich profil dostanes bez registrace, je to publikacni kanal jako kazdy jiny. na druhou stranu, je pravda, ze to kluci pouzivaj spis jako twitter nez cokoli jineho :)
-
-
Pan Smutný, to je prostě veselá kopa od přírody :-)
Tento nick mám také velmi rád, proto si jej šetřím a používám jen občas... Ale pokud by mi pan Poláček umožnil si dát za nick také žlutý text, asi bych si tam dal tohle *1* -
to mas samozrejme pravdu, a ja take od facebooku jsem na mile daleko a ucet nemam, ani rozhodne nechci, ale pokud by byl pouzivany pro todle tak mi to rozhodne nevadi.
proc se vlastne tolik divis? soucasti redakce (ac treba externi) je sugestivni psychokomunista :P.
btw: tesi me tvuj novy nick :). -
Obludná sociální síť zřízená za účelem pseudosocializování lidí (a honění citlivých dat + peněz na švýcarské účty) je obrovský rozdíl oproti diskuzím na zájmovém webu, kde se dozvím informace o odvětví kultury, které mě zajímá, a třeba i narazím na názory jiných spoluobčanů, kteří mají na dané téma co říci, anebo mě alespoň pobaví.
-
Je vtipný, jak nenávidíš sociální sítě, přesto očividně trávíš značný množství času na diskuzích TG, což je sama o sobě taková menší sociální síť.
-
Já nemám rád sociální kanály jako celek... Takže je mi jedno, jestli to je twitter, google+ nebo facebook.
-
-
Obsah v RSS na platformě kterou vůbec nemusíš používat a přesto ty informace odebírat v libovolné čtečce a tobě to nestačí? Nevím kdo tu co nechápe.
-
-
Youtube není žádná sociální síť... Je to videokanál, který umožňuje nahrávat (či shlédnout) videa komerčního i nekomerčního rázu a pro různorodé účely. Každému může sloužit jinak, já se díky něj například seznámím se zajímavými hudebními skupinami či videohrami. Podobnost s twitterem nebo s facebookem tam moc nevidím...
V podstatě bys podle svého uvažování mohl za sociální síť prohlašovat i Games.cz, protože jsou zde uživatelské profily, dá se tady tvořit seznam oblíbených her a diskutovat s ostatními - a to už by zavánělo absurdností... IMHO -
Každý si tu svojí pravdu ohne podle svého a v zásadě ti nemám co vytknout, ale neodpustím si jeden poslední rýp - záznam se neobjevil nejdříve na Facebooku, ale na YouTube, což je, světe div se, také sociální síť :) Tobě jde o zveřejnění odkazu videa zde na stránkách, ale pokud autoři zvolí pro distribuci videa kanál, který posluchači oznámí nové video hned jak se nahraje, tak v tom nevidím problém. Proč nebrojíš proti tomu že to nahrávají tam a ne na nějaké tiscali video? Jen řečnická ... Ahoj
-
Neber to zle, ale pořád mám pocit, že jsi zcela nepochopil, jak jsem to myslel...
Nemám rád sociální kanály jako je facebook, google+, twitter (a tuna dalších, o kterých jsem ani neslyšel, že existují). Nechci je žádným způsobem podporovat, a proto se na ně nechci dostávat, ani z nich získávat informace jakéhokoliv druhu.
Ideální je pro mě přímý odkaz na stažení či na youtube (i ustream), umístěný kdekoliv na těchto stránkách (čili i zde v diskuzi, kde se objevil oficiálně až dnes). Vadilo mi, že byl odkaz k dispozici jen na facebooku, a tedy jej někdo z lidí musel překopírovat sem...
Zkrátka jsem nabyl dojmu, že už se zde odkaz neobjeví vůbec, ale naštěstí jsem se mýlil a moje nespokojenost je tedy pasé. *4* -
Upřednostňování publikačních platforem jako je Fb se mi také nelíbí, ale nemůžeš říct, že něco podstatného je na fb a přitom na games.cz chybí, záznam podcastu rozhodně není jádro webu, není to ani redakční záležitost - tiscali je za to dle jejich vlastních slov neplatí. S tímhle přístupem bys neměl koukat ani na ustream i když na ní někdo na webu odkazuje, nepřenáší se tím tvá zde vytvořená virtuální identita.
Můžeš to brát také z úplně jiného pohledu a nadhodit jak bys rád informace dostával, zatím jen plácáš bludy. Záznamy podcastu jsou věc nová a ještě není úplně zaběhlý systém publikování a ty už pičuješ zatímco odkazy na všechny dřívější díly se zde objevili jestli se nemýlím. -
Myslím, že to nechápeš ty. Pokud příjdu na web Games.cz a není tu jediný oficiálně postnutý odkaz na videoverzi podcastu serveru Games.cz, je to trošku divné.
Odmítám mít cokoliv společného s fb (včetně odebírání novinek přes RSS). Jelikož nesouhlasím s trendem dnešních dnů, kdy se veškeré aktuální dění kolem téměř každého veřejně známého subjektu (hudební skupiny, instituce, weby, politika) přesouvá na fejsko, je logické, že to nebudu ještě podporovat odebíráním informací z něj, ne?
-
-
-
-
Napíš do redakcie mail kde dáš adresu a každý štvrtok ti príde obálka s USB kľúčom kde bude podcast...
-
-
A já myslel, že když příjdu na web Games.cz, tak zde naleznu minimálně odkaz na vše, co se Games.cz nějakým způsobem týká...
-
-
Nedává se video do novinky s podcastem?
-
-
Dává, ale když jsem tu novinku hledal, nějak jsem ji nenašel (buď jsem byl slepý, anebo ten příspěvek po ukončení natáčení podcastu smazali, což se v minulosti běžně stávalo, pokud vím).
-
-
-
-
-
To uz to nekde je?
Podelis se? -
-
Link na 67 podcast - video
Jasne. Link: http://www.ustream.tv/recorded/20622135 -
-
Na stažení to nebude? Chtěl jsem si to hodit do iPodu jako video a mrknout na to ve vlaku :)
-
-
Přímý odkaz
http://red36.ustream.tv/pd6/0/1/20/20622/20622135/1_9132372_20622135.flv -
-
Díky!
-
-
Mně se neptej... Já nejsem autor, jen konzument. *3*
-
-
-
-
-
Dishonored
Budete se v novym podcastu věnovat Dishonored, případně uděláte specíál o této bomba hře? A bude u 100. podcastu Dan Vávra? -
-
Dan ma v sobotu svoje klasicky valceni, takze primo na nataceni nedorazi.. Ale snad prijde pozdeji, alespon pokecat ;)
-
-
Nechteli byste na games uverejnit nejaky clanky z toho jeho paintballovyho valceni - neco vyslo myslim nedavno v Levelu pri prilezitosti nejakyho larpu ala Stalker, na kterej byl Dan Levelem vyslanej.
Nevim jestli by mel Dan cas ted neco psat, kdyz vyviji hru, ale clanek by to mohl byt docela zajimavej. Cetl jsem neco na jeho strance a bylo to celkem poutavy cteni i pro me jako paintballovyho analfabeta - Dan kdyz nehudruje na celej svet, tak pise docela dobre ;) Spojeni paintball-fps hry k sobe daleko nema, takze by to nemuselo na hernim webu vadit ;)
-
-
Co se týče Dishonored, tak bych si VELICE přál udělat speciál... Určitě hlasuju pro.
-
-
To už spíš speciál na Thief-like hry. Jen Dishonored imho není úplně košer.
-
-
Proč? Když mohl mít speciál i Mass Effect, Diablo III? Kolik takových perel vzniklo? Ať už vizuálních, po stránce designu či po stránce volnosti, možností a způsobu kreativního hraní? Právem patří mezi speciály.
"Dishonored se totiž stalo nejprodávanější novou herní značkou v tomto roce (hra tak překonala Sleeping Dogs, kteří drželi toto prvenství doteď), ale v celkovém žebříčku prodejnosti pořád titul nedosáhl na FIFA 13. Další novinka z minulého týdne, kritikou i fanoušky velice vřele přijatý XCOM: Enemy Unknown, skončil na sedmém místě." -
-
Speciály si dokážeme představit k velkýmu množství příležitostí, ale všechno je omezený našim časem - příprava speciálu a následně jeho sestříhání je záležitost na několik dní, alespoň v případě Mass Effectu a Mafie jsem to tak měl. Nejde tim pádem o nějaký jasně daný pravidla a kritéria k čemu speciál bude a k čemu ne... Spíš je o tom, co zvládneme připravit.
Pro letošek už asi speciál dostane jen Assassins Creed. Chtěli jsme dělat cca 4 specialy za rok, což timhle splnime - cokoliv dalsiho by bylo nad plan.
Jsem rád, že se vám speciály líbí, osobně bych si ho k Dishonored taky doved představit, ale času se nedostává. Ale během natáčení 100. Fight Clubu, případně pak 101., se na Dishonored určitě dostane. -
héle, třeba Planescape je taky perla, ale speciál bych k tomu nechtěl. nebyl by férovej. Nevlivnilo to nijak průmysl (hry jsou pořád úsečný a blbý) a byl to komerční propadák, kterej dneska zná jen relativně malá skupina značně nemainstreamovejch nerdů.
citovaný text tomu nicméně dodává na váze, pravda. Protože tohle móóžná něco ovlivní. Ostatně je to druhá velká stealthová hra (po DX:HR) za poslední dobu a prodává se taky krásně. Proto bych ale taky udělal speciál, kterej by alespoň tyhle dvě hry kombinoval a případně by mohl nakousnout Thiefa 4. -
Tak to ale byli úspěšné série a ten speciál byl k zakončení dané série (tak nějak to říkali).
Maffia zase 10 let výročí.
Dishonored co?Že vyšlo? To není moc.
To může být rovnou speciál o Grimrocku protože byl úspěšný (vzhledem k tomu jak málo lidí to dělalo) a oprášil dlouho nehrané dungeony. Zde je to samé.Thief zde již byl a tohle prostě dobře využívá to co tu bylo něco přidává navíc.
Spíše by se hodil speciál k vydání ARMA 3.
-
-
-
-
A bude tam Jan Tleskač a co na to on?
-
-
Možná přijde Dlouhý Bidlo.
-
-
A co teprve Štětináč!
-
-
Ja bych radši toho Vávru.
-
-
-
Výhra
Zdravim, chlapi. Chtěl jsem se zeptat - minule jsem vyhrál ten bezva dalekohled Risen, ale kde nic, tu nic. Nechci vás popohánět (i když se na něj těšim), spíš mě zajímá, jestli mi ho nezabavila chamtivá pošťačka. Takže byl už poslán, nebo mám ještě čekat? -
-
Zdravíčko, dalekohled šel po svých na poštu až dneska ráno, takže zatím bych pošťačku výslechu nepodroboval :)
-
-
Sakra, tak to jí asi budu muset z té sklepní mučírny pustit :-)
-
Tak včera "sekretářka " nosila vodu jak splašená ale na poštu se jí nechce co! A co si vůbec včera vybrala za hru na večer?
-
-
No, nechce se jí. Teda ne v hodinách, kdy mají na poštách obvykle otevřeno. A v noci hrála Resonance nakonec ;)
-
-
-
-
Video Fight Club #94
Protože jste byli hodní, tak tady máte video Fight Clubu #94: http://youtu.be/Oa__6Zt3B-M -
Stihne se dnes FC do dvou hodin?
-
datumy podcastu
Ahoj,
nemohli by vedle nazvu podcastu byt opet i data nataceni? Myslim ze nejsem sam kdo si spis pamatuje ze poslouchal podcast v nejakej den nez ze mel cislo 174. Myslim tim data u audiozaznamu na hlavni strance.