-
lukasi, vitej do klubu. taky jsem zacal na 286ce :))).
btw, zdravim boha :). planuje buh nejake chramy, kostely atp.? vzyvali bychom te treba motlidbou: "oo bozsky, meteorismus nepotrebuje duvod!" :PPP -
-
za to pojdes o pekla *1* (pocul som ze tam teraz vladne hellboy *3*)
-
-
Vystřihovánka z ELLE!!! *1* *1* *1* *1*
-
K Dukovi
K tomu Dukovi si dovolim jeden prispevocek - teda dufam, ze to nebude vrchnosti :) vadit... http://www.kulturakriplu.net/2011/06/som-zrkadlom-videohier.html -
..................cod je best.....................
Dejte mi další BAN, blbečci. *5* -
-
Trol předstírá, že je jiný trol, který předstírá, že je Vávra*4*
-
-
trolception
-
a pritom je to celu dobu Vavra :D
-
-
-
Fight club
A zitra doufam že bude cely podcast o Gta IV :D a pozvěte Vavru :D :D -
-
Tak já zase doufám, že alespoň zmíní pětku, čtyrku nemusí :D a ANO toho Vávru sakra už pozvěte! :D Má nové kolo tak je tam v cukuletu.
-
-
Hlavně konečně zjistíme zda má to kolo protože Warhorse jsou na tom špatně a musel prodat auto anebo si koupil kolo protože Warhorse jsou na tom dobře. *3*
-
-
-
-
Tam hulíte ???
Tam hulíte trávu nebo co ? :-) ten stou bradkou to asi palil :-) -
Uniká mi proč jsou podcasty s Danem Vávrou zajímavý. Dnešní informační hodnota skoro nula. A kluci mu jen chabě asistují. Já vim, že se na to nemusim koukat, ale po neuvěřitelně dlouhej době sem se dostal na celou dobu ke kompu, když FC jede živě. A zrovna takovej blbej díl. Ach jo ;[
-
-
Koukám, že D.V. je tu hodně oblíbený. Ale nikdo mi nevysvětlil, co je na jeho odpovědích zajímavý ...
-
-
To mas jednoduchy - vsichni chronicti nespokojenci si muzou vejskat "No bodejt! Japaby ne!"
Ne - tak jednoduchy to neni, ale fakt mi prijde, ze ma takovych followeru cely stado.
Kvalitni nazory ale urcite mit muze, uz jen proto, ze je triackovej vyvojar.
I ja, kteryho vetsinou spis naprdne tim svym rebelstvim bez priciny (coz mi prijde u inteligentniho cloveka jedine bolestnejsi), samozrejme uznavam, ze ma k hram urcite co rict.
Jen skoda, ze vetsinou nic hezkyho, no.
A bohuzel pro spoustu lidi plati "kritika=znamka inteligence" Nebo znamka punku, ze. ; P
Ja ho vlastne rad posloucham, ale vazne ho casto beru zhruba tak, jako staryho Penicku, kdyz si styska po bolsevikoj... -
-
To se má radši přetvařovat a říkat nějaké PR kecy? Říká, co si myslí, to by měla být dobrá vlastnost.
-
-
No jako protivaha PR kecu funguje perfektne, to mas pravdu : D
Jenze je to presne jak pise ... Cahir?
Nebo nevim na co presne narazis. Posledni podcast jsem neslysel, jen jsem chtel kolegovi nahore odpovedet obecne, jako nekdo, kdo se rozhodne nepovazuje za priznivce "Dana kritika". (mnohem vic se tesim na Dana tvurce)
Abych to nejak rozsekl, tak pokud ty nesouhlasis s tim, ze je DV (i pres svy tvurci klady) notorickej soptil a demagog, potom se my dva nikdy neshodneme. A neni na tom snad nic skandalniho... -
-
Yep, jsem to já.
Co se Dana týče, mám dvě věci. Za prvé si myslím, že když mluví, je třeba se naladit na jeho pojmový aparát. Pokud třeba ostatní skáčou nadšením do stropu, Dan nasadí pokerface, kývne hlavou a řekne, že je to ok. Skoro vždy, když ho slyším mluvit o něčem, co se mu líbí, tak s klady je hotov během chvilky, o záporech se ale velkohubě a s přeháňkou rozjede. Přitom to podle mě neznamená, že z jeho pohledu by v onom případě zápory absolutně převyšovaly klady. Např. na adresu Obsidianu/Avellona v jednom z minulých podcastů prohlásil něco ve smyslu, že jde o docela dobrý pisálky, ale jinak jsou fakt strašný, neudělali za 10 let nic pořádnýho apod. Podle mojí interpretace (je-li správná) ale vlastně říká, že zatímco jako scénárista je takový Avellone výjimečný (v rámci herního průmyslu), jako designér je průměrný, resp. absolutně nevybočující. A s tím docela souhlasím. Planescape je výjimečná hra po obsahové stránce, ale co dal hernímu světu z hlediska designu, z hlediska mechanik? Implementace DnD pravidel? systém rozhovorů? Mechaniky Parťáků? Lokace? Všechno průměrné, viděné, nic objevného, ve všem pozadu za jinými IE hrami. KOTOR2? Formálně totální kopírka KOTORu. Alpha Protocol? Ten si každej pamatuje jako "tu hru s hodně volbami a se slabě okopčeným systémem rozhovorů a krycím mechanismem z Mass Effectu a jako chudého příbuzného Splinter Cellu." Jelikož je Dan temperamentní člověk a navíc často "plácá páté přes deváté", je potřeba si ho trochu překládat, alespoň já to tak vnímám. A v takovém případě se s ním většinou, alespoň částečně, shodnu. Přesto nepopírám a souhlasím s tebou v tom, že někdy jeho kritika nabývá absurdních rozměrů. Někdy je s něčím tak rychle hotový, že není schopen si z toho nic víc vzít. Pokud např. Temného Rytíře zavrhnu za to, že výletní loď napěchovaná výbušninami zní nereálně (čímž se od té chvíle automaticky naladím na negativní a kritickou vlnu, a tak už jen v tom filmu hledám věci, co bych rozcupoval, případně ho rovnou vypnu - předpojatost), často neodhalím složky, které ten film činní silným a díky nimž je podle mého názoru právem uznáván; to jest skoro až mýtická symbolika a v jejím rámci se projevující mnohovrstevnatost a interpretační potenciál, motivy obětování/strachu/smrti, morální otázky, společenské otázky, místy velmi propracovaná psychologie postav. Kdybych hledal médium, které mě uspokojí po všech stránkách, můžu hledání rovnou vzdát...
Za druhé, nesouhlasím s tím, že Dan je rebel bez příčiny. Podle mě ty věci tak fakt cítí a říká, co si myslí. Že to zní často přitaženě za vlasy, případně radikálně, je věc jiná. -
Viz předchozí: Co mi leží v žaludku? To by mě teda zajímalo. Vždycky se rád dozvim, co nevim :)
-
-
Proč nutně jít z extrému do extrému?
-
-
Panenko na nebi, byl to priklad, a dal uz se o tom bavit vazne nebudu.
(Jestli ono neco nelezi spis v robozaludku - ja tady vyblil svuj strucnej pohled, a dal v tom nimram leda na tvuj popud. Stacilo.) -
Koukám, tobě nejvíc leží v žaludku ten Batman film ne? A co je na tom, že se někomu nelíbí? Mě se třeba taky vůbec nelíbil, a absolutně nechápu, jak může být tak kladně hodnocený, ale na druhou stranu takový filmy se super hrdinama, ať naivní, nebo temný, jdou uplně mimo mě :).
-
Nevim jestli bych rekl, ze mi o neco jde - puvodne jsem za sebe odpovidal na otazku, a dal uz to znas ; P
Kdyz se ale takhle ptas, tak bych svuj vztah k tyhle persone uzavrel tim, ze je prave zajimavy, jak se s nim v tom vkusu prevazne shoduju. Pak me prave mozna mrzi, kdyz podkopava vlastni argumenty zbytecnym prehanenim/demagogii, nebo na podle me kvalitni veci (treba ten Batman) nacura z predsudku, pochybnejch vyvodu, nebokdoviceho.
A pisu to za sebe, za sve zjihle srdecko, tak doufam, ze nebudeme resit, co je "pochybny", apod.
Nechme to byt. Zase tu rozebiram neco, co jsem chtel nechat ve trech vetach... -
Se trochu ztracim v tom, o co ti vlastne jde? Ze s nim v necem nesouhlasis? A to je jako neco divnyho? Copak existuje nekdo takovy, ktery by mel stejny vkus a hodnoty?
-
Jo, to je super. Diky za to.
Snad ti je ale samotnymu jasny, ze na tohle Viktor H (odkud mam, ze je to Cahir??), pokud bych mohl soudit, teda urcite nenarazel.
Nebo minimalne ja teda fakt ne.
Mafie je fajn, na RPG se tesim.
Celou dobu mluvim o Danovi KRITIKOVI (pomuzou velky pismenka?)
Jestli jsou vsechny ty hry (nebo i filmy jako Temny ritir), na ktery plive, prumerny, tak se tesim, az objevim vsechny ty ztraceny poklady, ktery vy dva a trol nekde hrajete.
Jasne ze ma v leccem pravdu, a i ja jsem rad, kdyz ten podcast ozivi, ale vazne ho brat fakt nemuzu. Odpust mi to.
Koncim, citim dalsi prekrucovani. Pojdme do ulic. -
To že se nespokojí s průměrem je naprosto vidět v Mafii a i teď, jak mluvil o Warhorse hře, nevim co je na tom PR, nebo divnýho. Mnohokrát řikal, jak mu záleží na detailech a realističnosti, logice a podle toho posuzuje a podle toho přistupuje i k tvorbě.
-
Wow, robotrone, tak tohle se povedlo : )
Zni to moc hezky, ale presne takovouhle vetu bych cekal od nejakyho toho PR arcizloducha. : D
Sice se to da rict prakticky na vsechno, ale na plakat by to byl teda super citat, jen co je pravda.
/Pokud jde o nazory a vnimani sveta, nazyvas tim "prumerem" strizlivej pohled na vec? S takovym prumerem se ja spokojim vzdycky rad, ale toho rebela bez priciny jsem uz zminoval, a jiste to nesedi jen na hellboye -
Asi proto, že se nespokojí s průměrem.
-
-
To je dobra vlastnost! Akorat obcas rika hrozny hovadiny *2*
-
-
Jako co třeba?
-
-
-
-
Je to respektovanej herní tvůrce. Takže co by měl být na jeho odpovědích zajímavý? Prostě si lidi rádi poslechnou jeho názory.
-
-
To by mě zajímalo, jakou informační hodnotu čekáš?
-
-
Úplne, akoby som počúval hPod : ) Ani zostava sa veľmi nezmenila.
-
-
a to je dobre ... aspoň sa zasmejem a nečo dozviem ...
-
-
Bude v zítřejším podcastu vedle Petra a Lukáše i Mikoláš Tuček nebo snad dokonce i Alžběta?
-
Batman Arkham asylum - ANTI Ati radeon
čaues... už opravdu newím kde už jinde se zeptat. Mám problém s Batman Arkham asylum, který mi pokaždé po určité době hraní padne(zčerná mi obrazovka a repráčky začnou bzučet,, a z toho už se nedá dostat takže musím počítač vypnout a zapnout). Co jsem se dočetl tady na Tiscali tak hra působí náročněji(a nepodporuje určité efekty) na počítače s ATI radeon grafikou k jejímž šťasným vlastníkům patřím.x) Našel jsem na zahraničních servrech, že tenhle problém neni ojedinělý,, řešení jsem se přesto nedozvěděl... Už jsem aktualizoval ovladače garfiky, zkoušel různé nastavení graf. hry, instaloval patch, pořád to dělá dál(někdy po 2, někdy po 10minutách hraní padne) u žádné jiné hry tento problém nemám(MAfie2, Shogun2, crysis...) Hra je naprosto super, ale tento malý detail mi dojem trochu kazí...x) -
-
Radeon HD4850GLH a vždycky to běhalo bez problémů.
-
bzučení repráků? zkus v nastavení repráků vynout/zapnout hardwarovou akceleraci
-