Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • melny

David Kubec

Mohli byste někdy pozvat Davida Kubce (Dave de Sade), bych si ho docela rád poslechl.
  • winkja

podcast #166

Ahoj, vyhrál jsem v soutěži podcastu #166 ale nikdo se mnou od té doby nekomunikoval, když píší na mail redakce, přímo P.Polačka či podcastu tak taky bez odpovědi. Mohl by mi prosím někdo na mail odpovědět? Díky
    • Black_Hand
      vyhra ti typicky prijde postou. bohuzel to chvilku trva. petr nechodi na postu s vyhrami kazdy tyden. jestli si pamatuju dobre tak v podcastu nekolikrat rikal, ze chodi tak jendou za mesic.
      • Inquisitor
        A dost u toho trpí :)
  • Luke

Video Fight Club #79

http://youtu.be/tfpSTK3334c
    • Trol.diskuzni
      "Ale v tuhle chvíli eeeeeeeh jako mě tak jako ať už smartphone nebo to, tak na takový drobný zabavení jako mě stačí aaa aa navíc samozřejmě jakoo je too, je tam spousta dalších těch jakoo no věcí na vstřebávání...."
      • Muheheee
        To asi Martin, co?
        Ten je s tim obcas fakt veselej.

Ale jsou i horsi zlozvyky, ne?
        Mozna tusis ktery napriklad : P
      • eeeeeeh to je zaujimavy a trefny komentar co neni od eeeeeeh trolla eeeeeh...
        Je zaujimave ze clovek co je v celostatnej TV kazdy tyzden ma horsie vyjadrovanie ako clovek co kazdy tyzden moderuje podcasty
        • blixa
          Chapu ze je to neprijemny a pokusim si na to davat pozor, ale na kurzy retoriky kvuli podcastu fakt chodit nebudu, to po me nechtejte.. ;) A k ty televizi, je zasadni rozdil v tom delat dvouminutovej rozhovor na predem dany a pomerne uzky tema a neformalnim povidanim v hodinovym podcastu nad vecma, co vas prubezne napadaj a reagujou na ne tri lidi.. Proto taky moderuje podcast Pavel nebo Lukas, protoze oni tohle umej ;)
          • Trol.diskuzni
            Ale vždyť to byla narážka na Tukana, ne na Vás... *4*
            • MB: neblazni, ty jsi vpoho :)
            • Trol.diskuzni
              Ne, ten výňatek pochází z Tukanových úst, bylo to proneseno v rámci vaší plodné debaty o hraní na handheldech vs. tabletech/smartphonech (mimochodem by neškodilo debatu nad PS Vita příště ještě lehce rozvést, jako podobně nespokojený bývalý vlastník PSPčka bych si názory osazenstva Games.cz velmi rád vyslechl)... *4*

Jinak jsem narážel na to, že to v případě Tukana není o řečnických nedostatcích, jako spíš o jeho mylném pocitu, že to zní hrozně cool, když v každé větě zazní třikrát eeeeh, noo, too, jako apod. Připadá mi, že to tam rve vyloženě na sílu. *1*
            • blixa
              To jsem nerikal ja? :) No vidis, celkem se v tom vidim teda :))
  • Amylee.Anderson
    Šťastné a veselé, Čerchmanti!
  • Na koho se obratit?

Zdravím, na koho se můžeme obrátit s zveřejněním recenze na tomto webu připravované hry https://www.facebook.com/AzulgarMMO ? děkuji :-) mail: info@lusorion.com
    • Tilwaen
      Už recenze? V jakém stavu ta hra je, že už ji chcete recenzovat?
    • no vypadá to dobře :)
    • Keyz
      Předpokládám, že na redakce@games.cz
  • Jak mohl jeden člověk na WC pomočit nohu druhému? :) To se nestává ani u zvířat.
    • A co když menší pes vzleze pod močícího většího psa? To není tak vzácný jev.
  • Black_Hand
    prvni podcast se scottem murphym a markem crowem http://traffic.libsyn.com/techjives/001-ScottAndMarkSpeak.mp3 . pro kontext viz space quest ve fight clubu.

a NEBUDE to pokracovani space questu. nicmene bude se snazit o podobne veci.

zajimava zmena: nez pujdou na kickstarter, tak se cela kampan prodiskutuje s fanousky. komplet odmeny atd. chteji chvili pockat, nechteji se ztratit v te smrsti, ale kickstarter BUDE.

delaji interview, staci jim poslat email. chtel by lukas neco napsat :P?
  • mirekdusinojc
    Ono to vazne zase nejde stahnout. Ach jo, to k praci budu muset poslouchat horsi hPod plny spis pubertalnych vylevu, nez serioznich diskuzi. *7*
    • Black_Hand
      heled ja nevim, ale ja ho poslouchal dneska v poledne a vsechno ok. pres download link tady v MPC.

EDIT: no jo, ale on ted fakt nejde :).
  • ezechiel25-17
    Teď když jsem na fb viděl fotku Martina Klímy, spojil se mi rozhovor - část o parkovacích místech a managementu - Dan Vávra co nechodí do práce zrovna brzo - cyklista. NÁHODA? ^^
  • martyEF

dnešní FC

Zdravim, tak co říkáte na UBI a jeho nečekané odložení her WD a The Crew ? bude to dnes v tématu FC?
    • s.hih
      2 měsíce v Los Santos musí stačit *1*
      • martyEF
        no ukazuje to přesně to že odklad nebyl plánován dlouhodobě, ale přesně někdy mezi tímto a včerejškem, což ukazuje na ekonomický kalkul než na vychytávání posledních moušek ve hře ...
        už asi před 2 měsíci jsem si říkal proč nějakej i*iot z UBI naplánoval vydání PC verze WD a ACIV na stejné datum, no a možná jim to docvaklo až teď, že ty hry vlastně soupeří mezi sebou v prodejích, jelikož ne každý má na to aby si v jeden den koupil obě ...
        • s.hih
          tak jak tak, JESTLI třeba na jaře 2014 výjde i GTA V na PC, tak bude co hrát *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit