-
Díky všem za doporučení OSTček, pustím se do toho :) .
Jinak co se týče posledního podcastu, tak pan Vávra má až moc prostoru :). Nic ve zlém, "Jámu pekel" mám rád (Level jsem nedržel v ruce nějaký ten měsíc, takže netuším jak je na tom teď) a na spoustě věcí se s ním shodnu, ovšem názor na E3 máme úplně jiný. Stejně jako velká část čtenářů a posluchačů. Příště by to chtělo i více názorů ostatních členů. A škoda, že Petra Bulíře nebylo slyšet více, jeho články mám hodně rád. -
-
enjoy
-
-
dneska nebude podcast?
-
-
Byl včera kolem 16:40 hod. záznam se určitě objeví, vyděržať!
-
-
Dneska vyděržat až do večera.
-
-
takovej večerníček, super.
-
-
Skor nočníček (ne nemyslim ten zachod)
-
-
Jsem rád, že se situace vyjasnila, přátelé! *4*
-
For:Troll jasne... *15*
-
Kdyby sis neseděl na vedení, tak by ti došlo, že jsem to napsal právě proto, aby maestro Grygar nahodil podcast o trochu rychleji, než má ve zvyku, neb jsem jej též očekával (a proto tady na této diskuzi zevluji). *5*
-
Kdybych měl Ynteligenci jako místní trol, napsal bych v pubescentním duchu něco jako: Stěéěéěéěéééér!!! Maestro Janchor tě pěkně zametl. *12*
-
Dřív než zítra v poledne to nebude, to ti garantuju... Známe maestra Grygara.
-
-
-
-
aha dik.
-
-
-
Dobre si spominam ked mam pocit, ze v stredu robite tie live-streamy podcastov? :)
-
Jak jsme se nedavno bavili o ty aktualnosti, tak jsem byl docela n*sranej, ze hned na prvni utery vam vysel Witcher 3. Naštesti to vyřešil zasah z hury ;)
-
Děkuji za včerejší BAN z de v diskuzi.Nejsem si vědom žádného prohřešku.Jen jsem napsal,že ve fightclubu bude p.Vávra ze smajlíkem.
-
-
Když lžeš o pekelníkovi, tak se nediv.
-
nojo ale lhát se nemá ikdyž se smajlíkem *15*
-
-
Tajný host
Tak tajným hostem je Bulíř? Parááda :) i když jsem tajně doufal v Drakena :)) -
Epic Fail
-
Chtel jsem vas podporit a predobjednat si ve vasem shopu Batmana Arkham City, ale nenachazim ho ... tak sup sup, at uz tam je ;). Mate jeste necele 3 tydny, pak podporim nekoho jineho :D (Mam zajem o verzi pro Xbox)
PS: Jeste jsem tam nenasel Saint's Row 3, ale to mam predobjednane z UK; v Cesku to stoji uz prilis :( -
-
Pokud je mi známo, hry od Cenegy na shopu pribudou behem pristiho tydne. Takze i na toho Batmana dojde :)
-
-
Tak to je fajn. Já zase hledal Skyrim a nic, tak mi to přišlo divný.
-
-
ja zase nenasel deus ex-e.
je videt, ze poptavka by byla, jen nabidka je zatim skromna .)
-
-
-
-
čas vysílání
Zdravím, nebylo by na škodu přidat v den vysílání čas přibližnýho začátku. Třeba do bleskovek.
Minule jsem čekal že to bude kolem třetí a ve tři už byl dávno konec :-) -
-
Na Bleskovky jsme zapomněl, takže jo, to bych ještě mohl zvládnout (si zapamatovat) ;)
-
Gougare, čas jsme psali sem do diskuze, jako to děláme vždycky, když startujeme jindy, než v obvyklou čtvrtou / pátou.
Zrovna dneska pojedeme od tří s Faridem. -
Treba sledovat stránky na FB *3*
-
-
A "pseudosociálně vyřízené / staromódní" osoby mají žádané info hledat kde?
~~~ Fejsíček mi může políbit prdelku *3* ~~~ -
-
Ked si chces pozret ich stránku nemusíš byt zaregistrovaný *7* lenže to ty nevieš pretože tam si...
http://www.facebook.com/fcpod -
-
To on vi, ze se na FB nemusi registrovat, aby se mohl podivat na stranky fightclubu a zjistit si kdy se bude natacet. Minimalne ja jsem s nim o tom diskutoval a mozna i par lidi nekdy driv. Bez vysledku, on ze sebe musi delat exota za kazdou cenu ...
-
S Facebookem nehodlám mít nic společného (nedejbože mu ještě generovat zisky tím, že budu prohlížet jeho stránky), takže nemám zájem získávat informace odtamtud.
Příjde mi poněkud zcestné být nucen si dohledat informace ohledně Games.cz kdekoliv jinde než na příslušných webových stránkách tohoto herního média... -
-
Zajímavé rozhodně ano. Nicméně můj postoj je v této problematice neměnný, jak potvrdil i kolega níže... Nezajímá mě www.facebook.com, ale www.games.cz.
-
Zaujimavé že nikomu inému nevadí si rozkliknut ten FB ale len tebe čo hatuje všetko možné...
-
-
-
-
-
-
GamesPlay Carmageddon Reincarnation odpadá
Omlouváme se, bohužel bez elektřiny ani počítače nefungují, takže dnešní GamesPlay s definitivní platností nebude. -
-
Ta hra se ve videoMódu seká na všem :(
-
stejně by se vám ta hra sekala, řekněte poláčkovi ať vám koupí normální herní počítače, pak třeba nebudete v recenzích dávat body dolu za to že je hra neoptimalizovaná *3*
-