Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Fight Club č.5 už je tam, kde měl být dnes dopoledne - online. Ještě jednou omluva za drobné zdržení a díky za trpělivost :)
  • risa2000

dobrá práce

Díky za Tlamiczku. A díky za to, že tam konečně měl Farid někoho k sobě. Měl jsem pocit, jakoby to vytáhl na úroveň, ne zcela běžnou pro FC, a Tlamiczka mu pomohla ji udržet.
    Akorát něco udělejte s těma headsetama, nebo čím to je, ať to tak nelupá.
  • Výborný podcast. Host velice potěšil a celkově se debata pěkně rozproudila. Co se názorů Dana týče... chápu že je teď nadšen z těch mobilních šíleností, ale přijde mi že se to snaží zbytečně agresivně protlačovat. Nechci to tím nějak shazovat, jen mi poslední dobou přijde moc monotématický. Tím spíš že nemám pocit, že by sním redakce vždy souhlasila. Nenechte se ! ;)
    • smejki
      na Danovy názory bychom měli zavést kvóty, jež by byly určovány internetovým hlasováním...
  • MickeyMutant
    Proč se podcast jmenuje Klub rváčů, když se prakticky na všem shodnete a Dan Vávra není podobný Bradu Pittovi? Chybí tomu akce – bouchání pěstí do stolu, třískání židlí a praštění sanic. Bez konfliktu vám bude klesat sledovanost. Představte si novinové titulky: Bitka počítačových "novinářů" v přímém přenosu - redaktoři herního plátku pod vlivem agresivních her mrhají penězi daňových poplatníků za ošetření na pohotovosti. Máme pasivně čekat, až násilí idolů našich dětí přeteče skrz monitory do našich domovů?

To by byl nárůst sledovanosti. Kdo obětuje čelist?
    • 13_11
      Ale Tyler Durden má mnoho podob a zná mnoho poloh; jdi si přečíst knížku.
      • Takze ak by bol Dan Vavra Tyler Durden tak my si ho len predstavujeme *1*
    • DSemik
      Mně tam trochu chybí moderátorství Pavla Dobrovského. Janchor, Sleepless a Luke dokázali vyplodit dle mého názoru alespoň 4 pohledy na jednu věc. V současnosti, kdy prostě není možná přítomnoost Pavla Dobrovského, bych ocenil možná menší základní skupinu kolem mikrofonu - již zmiňovaní dva a Martin Bach. Vím, že se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, ba mi dokonce dají mínusy, ale pan Vávra se do takového pořadu jako pravidelný člen prostě nehodí: je až moc vyhraněný, ale zejména agresivní v prosazování svého názoru (opět dle mého názoru).

A kamenujte... =)
      • Neblaznete, diky Danovi je to aspon zabava, jeho nazory jsou sice vyhranene, ale z meho pohledu casto spravne. Vzdyt by to byla diskuze jak v klubu pleteni bez rozvratneho elementu a na sofistikovany nazor na hru se taky dostane. (imho LG lepsi moderator jak PD)
      • Mínusy se davají jen vegasovi :]
        Nemyslíš, že je na čase na PD zapomenout.Přecejen je to už 5 měsiců.
        • DSemik
          Pravda pravda... =)

Nepředpokládám jeho účast, spíše srovnávám. Ale zejména jsem chtěl říct, že účast v podcastu si musím přečíst, protože vím jen o jedné postavě jistě, že je přítomna. Neříkám že Dana Vávru nemám rád, Jámu pekel jsem si rád přečetl, ale do podcastu mi prostě nesedí.
        • 13_11
          Nikdy nevíš...
    • Drom
      Ono by stacilo, kdyby se rvali o trochu dele. :) 45 minut je vazne slabota. Jsem zvykly na 2 a pul hodiny dlouhy Weekend Confirmed a to je teprv diskuze, ktera jde do hloubky. Za necelou hodinu se toho moc neprobere.
    • Black_Hand
      noo dan vavra si obcas rozhodne nebere servitky. jeden podcast byl v tomto smeru obvzlaste vypeceny.
  • Amylee.Anderson
    Je nějaký záznam z doby, kdy byli ještě online?:D
    • Slotermeyer
      Je, dvacet minut nezáživnýho pokecu. Máš zájem?
      • Amylee.Anderson
        Pokud ti to nepřidělá práci :)
        • Slotermeyer
          http://speedfile.cz/cs/50150/fight-club-65-uvod-bez-betky-mp4

Enjoy :)
    • To se tam nic nedělo, jen se čekalo na Alžbětu:).
  • Je možné ještě poslat e-mail dotaz, aby byl přečten ještě dnes?
    • Napis ho do chatu, az prijde rada na dotazy odtamtud.
      • To už budu bohužel na přednášce.
  • připomínkoví upomínač

Zdaro bando legrando.. Ve FC #231 se odložila soutěž o čtenárské/posluchačské/divácké herní kódíky na následujicí post e3 podcasty.. a pokud se nepletu, tak první post e3 soutež je ta nýnější o Samorostí merchandise.. tak se jen připomínám! *3*
  • Robotron3
    Debaty gamepad vs klávesnice bych vypustil, to je skoro na úrovni diskusí, když se děti baví, co je lepší. Každý ví, co je pro něho lepší, takže je to uplně jedno. Jinak podcast dobrej :)
    • Wyder
      Už jsem se bál, že se tu neobjeví žádnej rádoby moralista, kterej to za nás rozsekne.

Jinak to tvoje zdůvodnění by se dalo aplikovat na 99 % diskuzí na tomhle webu.
      • Robotron3
        Co má společného debata o gamepadech a klávesnicích s morálkou a moralizováním opravdu nechápu. A nemluvil jsem o diskusích, ale o podcastu.
    • Ja jsem zase vypustil vypousteni protoze rad diskutuju :D
    • Trol.diskuzni
      Klávesnice je jednoznačně lepší, pokud bereme v potaz objektivní stránku věci = přesnost, které jsem schopen dosáhnout poté, co (téměř) dokonale zvládnu ovládací mechanismy libovolné hry. Gamepad je pouze pohodlnější u některých typů her, kde se hodí více tlačítek uspořádaných v prostoru vůči prstům (a nikoliv jen v ploše jako je tomu u klávesnice) + kvedlátka.

Takže ano, klávesnice foreva, zvláště v kombinaci s kvalitní myší!

(přestože bych moji oblíbenou fifu už s klávesnicí nikdy nehrál, nejsem schopný s gamepadem ani po několika měsících hraní dosáhnout přesnosti, se kterou jsem to hrál za pomocí klávesnice i přesto, že namísto kvedlátek jsem logicky musel používat čtyři šipky + čtyři speciálně namapované směry pro kličkování, což bylo značně krkolomné)
      • To, že je člověk s gamepadem nepřsnější u střílení je sice fakt za to (pominu-li mulťákový střílečky) mi to docela přispívá k atmosféře, protože nemám pocit že ať na mě skočí cokoliv dám tomu během setiny headshot, ale musím třeba 2 vteřiny mířit (jako v reálu) abych se trefil.
        • Jenze v realu je cela ta zalezitost mnohem vic intuitivni. S gamepadem je to spis o takovem tom "prejeti" zamerovacem na cil a zmacknuti ve spravnou chvili. Pohyb zamerovace celkove i jemnost mireni je uplne nekde jinde. V realu proste zamiris kam potrebujes a prakticky i jak rychle potrebujes a pak jenom jemne srovnas miridla a strilis. Zadny neintuitivni prejizdeni a podivne neplynule pohyby... Myslim ze mys ma v tomhle k realu bliz.
      • DusanMPupak
        Takže FIFU hrajete pomocí gamepadu, ačkoliv se vám ovládá hůře než klávesnicí? To se za něco trestáte, že tak činíte?
        • Trol.diskuzni
          Ovládá se méně přesně, avšak pohodlněji především díky analogovým páčkám... Proto ten gamepad.
      • Robotron3
        A co je mi potom? Mě to vůbec nezajímá. To sou debaty jako že někdo má rád čokoládovou zmrzlinu a jinej vanilkovou. Je mi to ukradený, ať si každej hraje a preferuje co se mu líbí.
        • Trol.diskuzni
          Čokoládová je lepší.
  • Nazdar.Bude dnes fight club pro naše telefonky? díky.
    • janchor
      Bude někdy před půlnocí.
      • RE:

A bude i Dan Vávra, nebo jiný host?
        • Farid Starman
  • sleepless
    Výjimečně tento týden budeme podcast natáčet ve čtvrtek, takže se jej dočkáte až v pátek. Také chceme mít občas alespoň zdání volna :)
    • Jozef123
      Hlavne nech (ak sa do toho nič nepripletie) budem o 4 už počúvať *4*
    • Nahodou velká změna. On dal někdo vědět předem. Já bych se dokonce nezlobil kdyby bylo napsano že tento tyden z duvodu volny ani FC nebude. Každý má pravo si odpočinout, jet s přítelkyní na vylet nebo cokoliv jiného.
    • kdo si pocka ten se docka *5*
    • smejki
      dobré vědět ::palec_hore
    • až já si dám volno a přestanu vám tady klikat, tak zajdete na úbytě *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit