Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Soutěž

Když se ve FC bavíte o BioShock Infinite tak vychválíte a doporučíte PC verzi, nakonci do soutěže dáte jen konzolové verze hry, to je trochu lolíček. To je jako chtěli jsme vám dát opravdove soby, ale my jsme si řekli NE!
    • sleepless
      Cenega PC verzi na zbyt neměla, konzolovou ano. Proto je jako cena verze konzolová. Kdyby byla k dispozici PC, nabídneme výběr i z PC verze.
      • Draken69CZ
        A ta PC verze na recenzi se vrací?
        • janchor
          Recenzovalo se ze Steam účtu.
          • Draken69CZ
            Dobrá pro tentokrát vám to projde, ale dejte si Bacha sleduju vás
    • ales.smutny
      Podívej, my ty hry nikomu nenutíme. Do soutěže jde to, co máme, my si ta DVD nelisujeme. Pokud ti platformy nevyhovujou, řešení je jednoduché - nesoutěž.
      • Black_Hand
        jo jsme trochu nevdecni no. me je tak trochu jasny, ze z toho ani vy sami nemate radost, kdyz drtiva vetsina ctenaru jsou pcckari.
  • Preed

RPG na PS3

Je to sice tazky offtopic ale snad ma nikto nezlincuje za to,kupil som si PS3 a chcem si spatne zahrat nejake dobre RPGcka,mohol by mi nejaky PS3 guru poradit nejake dobre RPG ktore su na PS3 a nie su na PC(Som PCkar :),dakujem. (O Dragons Dogma,Demon Souls a Ni no Kuni viem)
    • Mrkni na Atelier hry a druhá Neptunia je prý taky dobrá.
    • havk
      Mozno by som mrkol i na Final Fantasy XII(-2),Nier ci Tales of Graces F.
      • ringmancz
        jaký jsou Resonance of Fate a Star Ocean?
    • zdeeneek
      Dobrych rpg, ktery nevysly zaroven na pc, zase tolik neni. Krome tech zminovanych v prispevcich vyse by mozna v uvahu pripadalo i Eternal Sonata.
    • ales.smutny
      Valkyria Chronicles, pokud ti nevadí koncept na pomezí RPG a strategie (rada - neměl by, je to skvělá hra:))
    • Black_Hand
      tak ja jsem sice PCckar, ale podival bych se treba na nejaky final fantasy, nebo kingdom hearts.
  • Že já si ten dotaz do záznamníku předem nepřipravil... :D
    Mimochodem, potěšilo mě další pravidlo Klubu rváčů. :)
  • po dlouhý době votřesně nudnej podcast o ženských ve hrách..sorry chlapi, můj názor asi neni úplně z nejsofistikovanějších,ale poslouchat 35minut o tom, proč ženy dělaj nebo nedělaj hry a že nějaká přehnaná feministika, co ho tam dva roky neměla, o tom točí videa....přijde mi to jak z klubu opuštěnejch pánů.. Asi nejsem správná cílovka :-/ Ještě když vidim, jak se u toho rozčilujete..nechápu a kroutim hlavou. Jinak vás poslouchám každej tejden a bez vás bych v práci umřel :-)
    • janchor
      Vzhledem k tomu "neměla" kecu jseš ta nejlepší cílovka!
  • Watch Dogs Steelbox + odznaky + obal na iphone

4.7.2013 jsem v podcastu vyhrála plechovku Watch_Dogs + drobnosti v ní a doposud mi nedorazilo vůbec nic... Ptala jsem se před týdnem zde na fóru a z redakce mi neodpověděl nikdo... Dnes máme 9.8. a asi marně se ptám znovu, zda byla výhra odeslána... jen se chci ujistit zda mám čekání vzdát a těšit se na předobjednanou limitovku. Děkuji.
    • libi se mi jak jsou lidi uz tak zvykli na srackovy sluzby ze to omlouvaj tim ze je na hlavni poste moc lidi a petr polacek je neuveritelne vytizenej clovek tem soutezicim je podle me jedno jestli to posle polacek nebo bach na praze 1 nebo v reporyjich mozna si rikate ze vas to nezivi a budete radsi psat recenze ale delate si spatnou image a ta vas taky zivi.
      • rancor1223
        Dostanete něco zadarmo a všichni by jste se posr*li, že to nemáte druhej den doma. *7*
        • Luna-Lena
          Druhej den nebo druhej měsíc, co na tom. Nebuď zase takovej kritik. Jen jsem se ptala kde to vázne, OK?
          • rancor1223
            To nebylo na tebe, ale tak všeobecně.
    • niekto tu zabúda, že žije z ľudí a nie z dačoho, čo sám vytvára....odoslať balík na pošte zaberie 10 minút, cez obed tam nie sú vôbec ľudia a Polášek nemá tvrdú pracovnú dobu za pásom, aby to nemohol ísť poslať kedykoľvek...

aspoň trošku slušnosti, tak to idem poslať do 2 dní.....takto mi to príde ako úplná neúcta na akože profesionálnu stránku....
      • Kdyby nevytvářeli ten obsah těchhle stránek, tak nemají žádné "lidi"....
        • wau písať recenzie a obsah z tlačových správ na zábavu a hry...to už mi je len hodnota a niečo pre budúce generácie a zlepšenie života na tejto planéte...fakt dôvod ignorovať niekoľko mesiacov výhercov, čo sa tešia na výhru....
          • Já taky neargumentuju proti tomu, že by se výhry neměly posílat dřív, jenom mi přijde blbý říkat, že člověka, který vytváří obsah nějakého webu (a koordinuje ostatní, to asi taky zabírá nějaký čas) živí jenom lidi a ne to, co sám dělá a vytváří proto, aby sem ti lidi vůbec chodili.... *7*

PS.: Když máš na hodnotu a kvalitu zdejších článků tenhle názor, tak nechápu, proč sem teda chodíš....
    • Ronox
      Drda to přece vytahoval z pytle. Ceny co se mají odeslat.
      • Luna-Lena
        Aktuální podcast jsem ještě neslyšela...
        • Ronox
          Obvykle to trvá dost dlouho. Petr to vysvětloval v podcastu a tady už tě k tomu taky přiblížili. Jejich pošta je šíleně narvaná bambiliónem lidma a chodí to posílat hromadně jak se to nakupí :) Já takhle jednou čekal v jedný soutěži asi tři měsíce, ale protože to byla výhra bez žádný investice, tak jsem to nehrotil :)
    • Cosi
      Po měsíci se ptáš, kde jsou ceny ze soutěže? To je ještě brzy. Petr povídal, že ceny posílá hromadně a cca jednou za měsíc.
    • ales.smutny
      Rozesílání cen dělá Petr a ten je momentálně na dovolené. Cena se určitě neztratila (aspoň ne u nás), jen jde o to, jestli čeká na poslání a nebo je chybka na poště. Příští týden tu už bude Petr.

Díky za trpělivost :)
      • Děkuji za informaci!
  • xixixao
    Sakriš, kde je ten Diablo speciál???? Nemůžu ho najít :D
    • janchor
      http://games.tiscali.cz/video/fight-club-special-o-diablo-iii-59888
      • xixixao
        Díky moc. Buď jsem měl špatnej den, nebo by to chtělo víc propagace (projížděl jsem arhiv, podcasty, front page a nic :D )
        • blixa
          Ono to bylo na homepage skoro celej tejden, ale asi kdyz jsi to hledal, tak uz to zmizelo.. Ted se to da najit jen pres kartu Diablo III, ale mas recht, ze alespon do vypisu podcastu bychom to v nejaky podobe dat meli.. Dik za upozorneni.
  • mám rád Fight Club, ale posledné dva podcasty Eurogameru vás úplne prevalcovali...holt kecanie bez servítky a nalinkovanej lajny, je oveľa oveľa zábavnejšie....kedysi dávno to bývalo dobrým zvykom i FC neutnúť debatu v najlepšom, lebo sa trošku odklonila a čas tlačí....
    • Mortuus
      Jednou se ta debata utnout musí, jinak by se dalo kecat několik hodin a na to asi není nikdo moc zvědavej. Ze začátku mi Pavel tou svou profesionalitou vadil, ale časem jsem si na něj zvykl a dnes jsem i vděčnej, že umí podcast aspoň korigovat k nějakýmu cíli.
  • Pavle, kdyz byla rec o konspiracich, tak jsi rekl neco jako "The man f*cking on the moon". To byla narazka na pristani na mesici, nebo na co?
    • Luke
      A přesahová verze: https://soundcloud.com/robscott/time-on-the-fucking-moon (od cca 5 minuty)

A v mixtapu zde: https://soundcloud.com/adamfreeland/after-burning-man-i-took-the (někdy v závěru, ale ten mix si zaslouží pozornost celej)
    • Luke
      http://www.youtube.com/watch?v=T2VXyfvZxSU
  • Novy format podcastu je priserny, font celeho webu priserny zustal taky (dal jsem vam 14 dni). Takze jste prave ztratili jednoho ctenare :) Preji hezky den.
    • Black_Hand
      font je lehka neprijemnost, take se mi nelibi, ale obsah je podstatny. a jestli sis nevsiml, podcast se !NECTE! takze to by te od cteni take nemelo odradit.

pokud te odradily tyto dve veci tak si tak uplne nejsem jisty proc si tu byl. opravdu to bylo jen kvuli podcastu a kvuli tomu, ze se na stranku dobre kouka?
      • Dela mi potize a neni mi prijemne cist s timto fontem obsah webu. Novy podcast mi nevyhovuje, proto uz nemam ani co poslouchat.

Pojmem ztratit ctenare se rozumi ztratit navstevnika, prvni je vic zazite a proto jsem zvolil onen vyraz.
        • Black_Hand
          tak pak fajn. jednoduchym resenim by bylo pres plugin zmenit font, pokud te opravdu zajima obsah tohoto webu, ale pokud ne tak to chapu.
    • Mart9
      Měj se.
  • Dobrej FC. Co na to Karel Drda?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit