-
Own3d.tv končí
http://www.cadred.org/News/Article/191800/ twitch.tv tenhle souboj zdá se že vyhraje.
Takže bych možná pokud nějaký videa nemáte, zálohoval. -
úžasná hudba do úžasného intra
Lukas? Kde mozem najst to nove intro? (Ak niekde je k dispozicii)
PS: minuskari.... NAS*RTE SI! -
-
http://ulozto.cz/xbuogtK/fc-io-mp3
-
-
Nemáš tam prosímtě někde ještě u sebe úvodní znělku z hpodu ? :)
Myslím tu než ste odešli :) Ta byla taky super. Díky :) -
-
Jestli jsem pochopil správně, o kterou ti jde, tak mám: http://aaraaf.net/temp/hpod_09.mp3
-
-
Ano to je ona díky :)
-
-
Těch bylo vícero... Lukáš by měl všechny svoje znělky vyvěsit na Bandcamp.
-
-
-
-
Ahoj zminte se o hře C 9
je to mmo z unikatním spusobem boje...pvp je tam hlavně o skillu přirovnal bych to hratelností starejm bojovkám typu virtual fighter,tekken..je to free hra nedávno lounchlá pro evropu..v korei už beží déle. -
video stale nemame ?
-
-
http://games.tiscali.cz/podcast/fight-club-68-o-mrtvych-mysich-a-lidech-58680
-
-
tourist
aha super, thx!
-
-
-
na slovenských herných fórach hráči najviac pindajú na tú cenu, žiaľ v dnešnej dobe je neospravedlniteľné, že 99 KČ sú namiesto necelých 4 eur za časopis, takmer celých 5 eur....to 1 euro je nadsadené a sám som si kvôli tomu časopis nekúpil, nakoľko hry na PC nehrávam, takže mal som záujem iba o samotný časopis. Ak by sa dalo dačo urobiť s cenou, aby bola spravodlivá, určite by Vám na Slovensku stúpli predaje a zisk by bol vyšší ako to trápne 1 euro, ktoré je ako prirážka........
-
-
Jedno euro je částka, která se dělí mezi slovenské Ministerstvo kultúry a Slovenský literárny fond. Je to obvyklá cena za prodej cizojazyčné publikace na Slovensku kvůli ochraně národní kultury. Česká periodika jsou na tom ještě dobře - poplatek pro ostatní země dělá dvě eura a pro časopisy z Maďarska tři až čtyři, podle obsahu.
-
-
a čo si ty urobil pre slovenský romantizmus?
-
-
Ja som bojoval za slovenský romantizmus keď ty si ešte drevenú kačicu ťahal!
-
-
Ale vtedy si bol eště na hubách!
-
-
trudat!
-
Mor ho!
'ě' v slovenčine neni.
-
-
-
-
koukam, ze k*koti nevladnou jen u nas :).
-
-
Ten zákon zas není až tak drastický. Vyšší sazba pro maďarské publikace byla například aplikovaná jen u tiskovin, kde obsah článků podněcoval k vypalování pohraničních obcí a vyhnání slovenského obyvatelstva za Tatry.
-
-
to fakt? tak to som nevedel,,,,tak to je dobré svinstvo...tak nič, tak ja ho teda kúpim...ale iba ak tam do budúcna bude Smejki, čo najmenej prispievať a budú tam i konzolové hry :-* Vydávať prevažne PC časopic mi príde v dnešnej dobe ako príliš luxus
-
-
Kup si ho, najdeš tam dost konzolových her a navrch i pár mobilních/tabletových
-
v zemich kde dominuje PC?
-
-
-
-
-
jé, já myslel, že si to nekupuješ kvůli mě. Už se rozhodni, čoveče!
-
Tak nekupuj, jednoduchý. Kupuj si levnější časopis.
-
Můžu se zeptat z čeho vychází tvrzení, že "to 1 euro je nadsadené"? Kluci si určitě rádi poslechnou o další, alternativní a hlavně levnější možnosti distribuce časopisu v SR.
-
To vůbec neni o ceně časopisu, ale o tom, že Slováci vidí, že Češi mají v něčem výhodu, tak zase prskají. Vždy to tak bylo.
-
-
Kravina.
-
-
Karel
Protože euro je na ho*no *3* -
Nie je to ziadny ''zisk'',lepsia cena sa zrejme pri distribucii na Slovensko vyjednat neda a je to OVELA lepsie ako pred tym kedy to bolo fakt neunosne,ked si nekupis casopis za 5 euro,ktory tu stal pred tym 14 ci 15 euro tak potom si ho asi kupit nechces a cena sa menit nebude,to je takmer iste.
-
V dnešnej dobe je naopak zázrak, že to chlapci dokázali vyjednat s takhle malým rozdílem. Distribuovat časopis v cizí zemi nejde lusknutím prstů..
-
prostě je to na Slovensku zahraniční časopis, proto je to tam dražší (dřív tam byl, pokud se nepletu, rozdíl okolo 5 euro)
-
-
hmm, koukam, ze jste trochu predelali layout na own3d. kde budeme chatovat? komentare mi neprijdou zrovna idealnim resenim.
-
-
aha! ono je nutne kliknout na bublinu u videa!
-
-
co takto stanovit nejaky presny cas? raz to zacina o 3 a ked sa clovek spolieha zacne to o 2....
-
-
Čas se určuje podle toho, jak daní účastníci mohou. Jelikož je spousta hostů pracujících, není tak nějak možné říct jim, ať dorazí v tolik a tolik bez ohledu na jejich plány.
-
-
Jen se chci zeptat, nepřijde ještě nekomu, že ty plakáty v Levelu jsou hrozně tmavý? Já mam docela tmavej pokoj (jako že mi tam nejde slunce, ne, že bych měla černý stěny :D) a to už tuplem prd vidim.
-
-
sorry dal sem ti minus jen tak ze zvyku no a pak sem si to precet a chtel sem si zmenit ip adresu a dat jeste jedno.
-
-
Hm, tak to si dobrej teda! Maminka musí být pyšná. Jen tak dál Ládínku.
-
-
Jasně, že ti proti těm tvejm bílejm stěnám přijdou strašně tmavý. To je otázka kontrastu. Zkus vymalovat načerno a uvidíš, jak prokouknou.
-
-
Mně ale přijdou tmavý, ještě než je vylepim.
-
-
Si sundej ty *5* neasi ..
-
To může být tím, že máš v bytě málo světla. Nebo fototropní čočky. Na tvém místě bych to vylepil zevnitř na okenní skla. I trocha slunce, co svítí do pokoje, určitě dokáže tu grafiku podstatně rozjasnit.
-
-
-
přetáhni je lakem!
-
-
Nezklamalo
A to už od první sekundy :)
Dík, tolik týdnů bez matroše do uší... -
Gamepage
Neni to pro me velke tema, ale kdyz uz te podcast posloucham pri chuzi po Praglu posloucham a tam se tohle resi, tak se vyjadrim.
Uvital, bych skutecnou diskuzi, protoze format, pozvali jsme kamarada, aby si trochu vice provaril xicht a nazvajem jsme soudruzsky poplacali po zadech, je jednoduse trapny. Nase herni scena takhle funguje, je to smutne, ale je to tak. Ted me napada, treba samozvana asociace, pres kterou se Martin Bach snazi se zviditelnit a vydelat si na chleba, me osobne zpusob, jak se u nas takova vec dela nelibi (tyhle organizace vetsinou prinasi spis to spatne, nez to dobre).
Nicmene zpatky k veci namisto tech, prebytecnych specialu by special na tema GP byl mozna zajimavy. Z meho pohledu byl GP byl opravdu kulturou od kryplu, nejvetsi ostuda, toho naseho herniho rybniku. A to co jeho obhajce tvrdi, me v tomto nazoru jen uvtrzuje, od je se v tom "bahne" skoro spokojene rochni.
Jsem rad, ze v dnesni dobe, nastesti ten ceskej rybnik, uz neni podstanej, protoze je spis zumpou, ze ktere si nekteri vykuci lovi sve kapriky (v pripade GP verejnopravdi). Na danich platim kazdy rok docela dost penez, bylo by to zadny rok pekny auto a nelibi se mi, ze za ne se dela neco takoveho.
Jinak obecne v rade svych traitu se radnim k minoritam, takze na tom, jak vnima hry vetsinove stado mi prilis nesejde, jelikoz mi staci, kdyz je nebude zakazovat a bude tu par osvicenych lidi, obchotnych je financovat a kupoty, tech par dobrych veci, ktere se delali. Pravdou, je ze prave prijeti her vetsinovym stadem, podporove takovymi hloupymi porady, je hlavnim upadkem kvality prumernych her, v polednich rekneme 15,17 letech. Cokoliv, co se dela se zamerenim na lidi s IQ90 (==deti) s tim, ze oni toho moc nepotrebuji, je jednoduse zlo. myslim, ze bychom se stejne jako treba Komensky meli snazit "pozvednout" prosty lid, nez mu pred cenich cpat podbizivou hezky zabavenou slichtu, ktera by mu stacila, nad kterou se nemusi premyslet. -
-
Ahoj! Není pravidlem, že zveme známé. Vlastně se spoustou lidí se vidíme poprvé až při natáčení. Jistá uvolněnost a neformálnost k FC patří (a jak zaznělo nedávno a jinde, nejsme OVM). Je to zkrátka pokec o hrách, vyprofiloval se takhle po mnoha letech a zdá se, že funguje. Kritické připomínky samozřejmě vítáme, protože evoluce nikdy nekončí. :)
-
kolik jsi měl promile, když jsi to psal? V tom textu se nedá pořádně vyznat. Jen jsem chytil, že všichni jsou<>debilové a vyžírkové, zatímco ty jsi nejspíš Komenského reinkarnace. Don't drink and write, říká se u nás na vsi.
-
"GP byl opravdu kulturou od kryplu, nejvetsi ostuda, toho naseho herniho rybniku. A to co jeho obhajce tvrdi, me v tomto nazoru jen uvtrzuje..."
Myslíš to, jak říkal, že se na jeho současné podobě už nechtěl podílet a dával výpověď? -
To me hrozne bavi cist tyhle manifesty. Nejlepsi jsou takove ty co vybizi ke slusnosti, inteligenci, mravnosti, uvedomeni, a kazde treti slovo je hloupy, stado, upadek, slichta, bahno, a jina barvita vyjadreni. Mezi radky ctu, ze vy ste pane byl nastvan jeste pred poslouchanim podcastu ;)
-