-
Musím souhlasit s Blixou, ale když vidím Twitter, tak si taky moc nemyslím, že by to k něčemu bylo. Podle mě by to skončilo zlou krví. Nicméně to byl Lukáš, který zmínil v podcast (myslim 199), že by o tu diskuzi stál. Nejen s Danem. Prosím, nechytám ho za slovo, ale v tom počtu příspěvků se snadno ztratí proč tu ta diskuze možná vznikla.
-
Hehe, ten "znuděnej debílko" to odtáhl ze 75%.
Ale Killztrojanová teda fok za to "obtěžování" Valve. *16* -
-
V tomhle s ní souhlasím.
Kdybych byl vývojář a musel se prodírat tou "fanouškovskou" žumpou dnes a denně, asi by mi brzo praskla cévka v mozku. To, co se děje na oficiálních fórech je kocourkov největšího kalibru. A ještě aby mě nějakej internetovej chytrák prudil s tím, kdy mám vydat svojí hru... -
-
Jasně, takže přestaneme to Valve obtěžovat a vůbec na co by potřebovali fanoušky prostě na ně hodíme kakáč.. Já si naopak myslím, že Gabeho a spol tahle akce potěšila. Já bych teda byl nadšenej z toho, že fanoušci paří 8 let starou gamesu a chtějí víc. 54 189 členů ve skupině právě teď to Valve hrozně obtěžuje. *16*
-
-
souhlas, určitě je to pro Valve naopak fajn vidět, že se něco děje, i když nakonec moc lidí nehrálo. Každopádně to vydání hry nijak neuspíší :)
-
-
Cíl té skupiny není uspěchání vývoje Hl ale jen komunikace ze strany valve. Stačí se podívat na jejich název což je A Call for Communication a ne We want HL3. Bětce bych doporučil prvně si přečíst čeho chce tak skupina dosáhnout než v podcastu mluvit o nějakém pi*ování a o tom že chtějí uspěchat vydání hry. Tady si můžete přečíst oficiální cíl http://steamcommunity.com/groups/messagetovalve
-
-
Ono hodně lidí tomu říká protest takže by se ještě dalo uvažovat o tom, že to někdo blbě chápe když není zainteresovaný. *16*
-
-
-
-
Valve nemělo hlavně začít obtěžovat hráče s Episodic contentem, jasně říct: "Jo, uděláme tři episody" a pak po druhý na půldekádu ticho po pěšince. Tohle není fér a někdo by to i mohl hodnotit jako scam. Na druhou stranu, "obtěžovat" Valve nemá smysl, ta firma si dělá věci po svým, a i když pracuje se svojí komunitou, co se data vydání her týče, nepohne s ní naprosto nic. Ani petice, ani hraní HL2, nic. Až budou chtít HL udělaj, pokud ne, tak ne. Tak to prostě je.
-
-
myslim, že se klidně mohlo začít bez ní, nevím, kdo si o ní pořád píšete, ale jsou tu i jiný lidi, co hrám skutečně rozumějí a mají k tématu co říct. Leštit bambus můžete při něčem jiným, je toho na netu poměrně dost..
Mi tak přijde, že leckteří hráči jsou tu vážně ještě ve vývinu či před - ale někdo si na vašem pubertálním chtíči zakládá kariéru v oblasti, v níž je evidentně jen casual ňouma, víme :)? Vám vážně přijde něco z toho, co slečna v podcastu řekla, hodno toho, aby byla protěžována a čekalo se na ní:D? -
-
Tak mě nijak Běta nevadí .. jenom je to takovej nudnej host no. *16*
-
Jsem stejného názoru. Podle mě toho nemá moc co říct (nebo nechce?). V každém případě mi ty trapně nadržené příspěvky pubescentů na chatu totálně znechutily podcasty, kdy je Bětka hostem, takže Fight Club sleduji už pouze skrz vysílání zde na Games.cz.
Jinak Pavel moderuje naprosto skvěle, jsem spokojen. -
-
Back to the kitchen, že pánové...
-
-
i moje gf hrám rozumí víc než tahle slečna z ABíčka a to zná taky jen pár her.. A je mi úplně u prd*le jak dotyčná vypadá, nejsem ujž 14-ti letej smrkáč a dokážu se seznámit a stýkat se ženami i mimo počítačovou obrazovku.. Toho snění o celebritách a ksichtech z obrazovky jsem zanechal už před deseti lety :)
Každopádně napiš o ní ještě jednou, ať může zase plácnout nějakou kravinu a radši zase zmlknout. -
http://www.nezoufalky.cz/cz/
-
-
To vás zklamu. Já bych uvítal v podcastu BigPetera, který by měl alespoň co říct a v diskuzi by nevzbuzoval reakce typu: "Ukaž kozičky". Víme?
-
Jednu podmínku tý vysněný podcastový ženy splňuju. Jak jsem ve hrách zběhlá, to nevim xD
-
Sry, moje intelegence nedosahuje takové výše, aby dešifroval myšlenkový pochod, který tě vedl k odeslání tohoto odkazu. Jediné vysvětlení, které jsem z toho vydedukoval bylo to, že si přejete nějakou pořádnou ženu ošlehanou životem, která už dohrála něco her, namísto kůzlete, kterému teče mlíko po bradě a hrám se profesionálně věnuje mizivých 8 let? A vaše vysněná žena do podcastu by měla být nejlépe i šerednějšího vzhledu, aby její vnady nenarušovaly kvalitu diskuzí jak v podcastové sestavě, tak na chatu. Mám pro vás tip. Paní, co hlídala maringotku s automatama na poutích je přesně ta členka podcastu, po které toužíte.
-
O.O what is that.
-
-
-
-
-
Hlavně by měla chodit včas. Není to celebrita. *1*
-
-
Prostě... :))
-
Prodej Mafie 2
Ta prodejnost bych řekl, že je spíš ovlivněna ani ne tak cenou, ale spíš obsahem za tu cenu nabízeným. Lidé prostě za tu ořezanost obsahu na truc stáhnou pirátskou verzi aby si Take 2 příště rozmysleli, co nám budou cpát pod nos. Zkrátka když se v prvních recenzích objevilo, že spousta věcí ve hře není a bude přidáno až pomocí placených DLC, tak si spousta lidí řeklo, že to nemají za potřebí.
Takhle to vidím já. Co pane Vávra? -
-
To neni pravda.
Mafie 2 je skvela nelinearni hra a za vsechny problemy muzou pirati.
Za tu prodejnost taky.Vlastne se da rict ze za vse co se v nejake hre nepovedlo muzou pirati.
Proc hledat chyby u sebe kdyz to kazdy muze svest na somalske piraty ze ? -
-
když je tak skvělá, proč má průměrná hodnocení kolem 75%?!
navíc i Kolář v jednom rozhovoru nepřímo řekl, že Mafia 2 stojí za hovno, přitom před vydáním do poslední chvíle tvrdil, jak je skvělá, což je varování pro příště, že hru na které se bude tetno pán podílet nebrat ani za nic -
-
Kde to řekl? Bych si rád přečetl (poslechl?).
-
agrrrrr
http://dailyfacepalm.com/wp-content/uploads/2009/06/lion_facepalm.jpg -
Ja jsem to taky nemyslel vazne s tou mafii :)
-
-
Musíš tam dat smajlíka, to je jasné, jinak to nepoznáme.
Takhle *3* -
-
Dobra tedy :)
-
-
-
-
-
Zvláště, když v těch pirátských verzích údajně bylo i něco málo, co bylo poté uzamčeno/odstraněno.
-
-
By mě zajímal podíl upirátěných kopií dle jednotlivých zemí. Přece jenom, když dáš dohromady Čínu a Indii, kde kupování her prostě nepřipadá v úvahu, tak to zase tak slavně vypadat nebude. U nás je množství upirátěného softwaru stanoveno na 39%, takže bych neřekl, že rozdíl mezi upirátěnými kopiemi a prodejem bude ve stovkách procent.
-
-
-
digital extremes nebyli spojeni s nejakym extra titulem? treba Unreal Tournament (prvni)?
-
Heh, zajímavé myšlenky L. Grygara na Bioware.
Ještě me napadl jeden postřeh, co se týče Mass Effectu. Bioware si teď mohou být jisti, že ME má opravdu věrné fanoušky. Říkám si totiž, že kdyby se tato blamáž s koncem stala u jiné série s míň radikálními fandy, tak by si ti fandové prostě řekli: "Fuck off, už od vás nic nekupujem."
Zatímco Mass Effect fandové se bouří, protože jim na sérii záleží a chcou, aby končila dobře a "aby byl konec hodnej toho, co Bioware slíbili". A tuhle kampaň určitě začli ME fandové... jo, možná se pak přidali i hateři, pro které to byl další "fuel", ale iniciaiva určitě vznikla od fandů.
No a pak jsou tu samozřejmě ti nejradikálnější fandové, kteří jsou si jisti, že konec je skvělý a že Bioware jsou bezchybní. -
-
Myslím, že na tom co Lukáš říká, něco je. Mně se líbí, kam BW hry směřují, ale faktem je, že slibují něco, co se nakonec rozhodnou udělat jinak. Otázka je, kde je hranice mezi PR žvásty a vyloženě dezinformacemi. Škoda, že spousta hráčů neumí hodnotit kvalitu produktu, aniž by ho srovnávali s marketingovými sliby.
-
-
DOTAZ
Na Vávru : Načem pracuje a jak je stím daleko , a jestli hraje tak co
Na Rybku: to samé jako Na Vávru -
Tak v kolik dneska?
-
-
Nějak po čtvrtý.
-
-
A kdo bude hostem? *4*
-
-
Jako host prijde redaktor CT Honza Beranek a bude mluvit o tom, jak to probiha v televizi pri vybirani reportazi na herni temata..
-
-
když nepočítám herní pořady, tak jsem snad u nás ještě neviděl žádnou televizi o hrách mluvit normálně, vždy to bylo zlo a věc, kvůli které lidi vraždí atd, jsem na to teda zvědavý
-
Já bych radši Lucku Jiříkovou, anebo Drakena anebo Aleše Smutnýho, anebo postupně projet rovnou celou redakci *2*
-
-
no alese by bylo fajn nejak ocenit jako ctenari/posluchaci, za to ze z valne casti prebral levisovu praci.
-
Draken by neměl chybět a Aleše Smutného bych taky rád viděl.Minule mluvil dobře.
-
-
-
-
-
-
Video Fight Club #93
http://youtu.be/sAI0J7ss4Ms
Bohužel nám zase zastávkovala kamera. -
ugh, inkvizitor za 8,99 euro - 10%? je smutny, ze tak velka hra si nemuze dovolit aspon 15 :(.
EDIT: na konci prispevku nejsou skryta procenta ale eura! -
-
10 % měl i Fez v den vydání
-
-
ja to myslim tak, ze i 8,99 (bez slevy) je moc levny. az prehnane.
-
:D
-
-