Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • posila

Trailer Assassin's Creed Revelations

Kdyz Dan rekl, ze meli jako trailer pro AC:Revelations udelat nejake atmosfericke predstaveni mesta, vzpomnel jsem si na prvni trailer GTA IV (kdo si nevzpomina: http://www.youtube.com/watch?v=M80K51DosFo ). Podle me nejlepsi trailer na GTA IV a mozna i nejlepsi ne-CGI trailer jaky jsem kdy videl.

Btw. souhlasim s tim, ze v R* musi mit nejake postizeni, ze vsude cpou pristup do mapy pres menu :)
    • 13_11
      Tak ono stačí, když má danej trailer nápad nebo šmrnc - první Assassin ho měl, druhej taky, poslední rovněž včetně vynikající hudby; problém nastává, když se hra prezentuje a když se tvůrci chtějí přetrhnout, aby ukázali, co všechno jejich hra umí - to proto je to tak přes čáru, bohužel.

Ad skvělý trailery z poslední doby - Metro: Last Light.
  • Chci se zeptat, platí vůbec ještě to, co je napsáno navrchu stránky (Vychází každý čtvrtek dopoledne a jeho vysílání...)? Nějak nemůžu najít Fight Club číslo 61. Ani v iTunes nic není.
    • janchor
      Platí, že vychází den po vysílání, až na výjimky jako je ta aktuální - střižená verze vyjde dneska kolem šestý.
      • Já tomu rozumím a rozhodně nemám nic proti tomu. Jen trochu nechápu, proč je tedy navrchu ta věta. A ono by se asi nic nestalo, kdyby se to napevno hodilo na pátek večer. Vy byste měli víc času a pokoj. Ono i to tvrzení, že je to vždy druhý den od vysílání není zas až tak pravda. Poslední asi čtyři Fight Cluby byly až v pátek. Možná jich bylo i víc.
        • janchor
          Protože tu větu zatím nikdo nepřepsal, nic víc.

Stříhá se obvykle ten následující den a že se teď sešlo pár dílů, kdy to z různejch příčin nabralo skluz není důvod zavedený tempo měnit.
    • FreelancerSVK
      Práve pre takéto nešťastné zhody náhod som sa rozhodol to nahrávať zo streamu a dávať sem, kto chce si počká na oficiálnu verziu a nedočkaví si to môžu stiahnuť hneď.
    • zdeeneek
      Vetsinou vychazi ve ctvrtek v nocnich hodinach a nekdy az v patek.
    • Trol.diskuzni
      Rozhodně bych neočekával do budoucna, že by podcasty vycházely konzistentně ve stejný čas... Ale řekl bych, že toho aktuálního se dneska dočkáš. *4*
      • he he, jakej zkrotlej *2*
        • Trol.diskuzni
          he he, jakej jizlivej *2* (musím si u redaktorů nějak nahnat pozitivní karmu, aby mě zas brzo nezaBANovali, chápej) *5*
  • janchor
    Střižená devadesátka bude až v průběhu noci.

Oprava: v průběhu dne. Krapítek se nám s kolegy protáhla neformální porada. Ale zase jsme na ní vymysleli, co možná spácháme se stovkou. Konec hlášení!
    • http://www.youtube.com/watch?v=SYg8GA6hKqI ..a ještě vám zbude 95.50,- :)
    • Hele,ty janchore"koukejte dotáhnout ty dva i s hajizlikama,nebo to tam před vašim vchodem pokálíme,kurva *1* *1* kdo souhlasí-like *1*
    • Kašlu na to a jdu spát. Došlo mi už kafe.
    • Lukáši, do toho, Lukáši, do toho!

Vždycky se těším na Pavlův AUNT.TV :)
  • Mart9
    Fight Club 343 má stejný název jako Fight Club 101 *3*
  • martyEF

konec dalšího herního pořadu na TV

Tak nám končí na TV i Indian, a re-play zůstává osamocen, mohlo by z toho být menší téma ve FC, jako všobecně proč se tyto pořady u nás neberou tak vážně a neudrží se v TV, nebo je to přístupem televizních stanic? Přitom diváků bych řekl je dost ... *7*
    • Corvus
      Nechci polemizovat o kvalitách Indiana, ale stačilo mi vidět TV Pětka 30 sekund, abych tuto stanici vymázl z předvoleb na dálkáči... Asi tak. Ovšem nic to není proti TV Šlágr (modří vědí), která se mi zčistajasna zařadila za ČT24 :)
      • martyEF
        jj kvalita je věc druhá, spíše to myslím na tu všeobecnou rovinu herních pořadů na TV vůbec *3*
        • Mart9
          Kvalita podle mě není žádná věc druhá. To, že se v TV neudrží jde ruku v ruce právě s tou kvalitou. Když se vrátím ke Game Page, to kvalitu dlouhodobě nemělo, tenhle Indian ani neznam, takže to asi taky nic moc. Takhle narychlo si vzpomenu ještě na pořad "Cheat", což mě taky nezaujalo, i když jsem se na to koukal radši než na GP. Co se týče kvality, tak mi z toho nejlépe vychází právě ten Re-play.
          • martyEF
            no v TV se tento pořad neudržel jelikož TV je zadlužená a bez peněz a pořadu neplatí, proto jsem to tak trochu chtěl oddělit, jinak jak říkáš, v TV se nekvalitní věci neudrží, ikdyž už to se tam jen dostat svědčí o tom že někdo v tom tu kvalitu vidět musel, je to široké téma a nechci specifikovat zda ten či onen pořad je lepší, spíše navrhuji jen jako okrajové téma do FC, herní pořady vůbec *3*
    • Mart9
      O nějakém pořadu Indian teda slyším poprvé. Ten mi určitě chybět nebude.
  • Podcast sleduji už delší dobu a do této chvíle jsem toleroval výlevy pana Dobrovského. Minulý social club už ale přetekl můj pohár trpělivosti. Tvrdit, že hokej hrají v létě nenormální lidé, jen dokazuje, jakým ignorantem je. Mě také nezajímá jeho slaňování a cyklisté mě na silnících vyloženě s...u, ale nikdy bych si nedovolil takto veřejně škatulkovat sortu lidí. Navíc si zjevně plete roční období, jelikož já mám stále jaro. Jinak co se podcastu týče, možná by nebylo na škodu přejmenovat ho na sleepcast. Zdá se mi, že kvalita značně upadá a dovolím si takto porovnávat, jelikož ho poslouchám (sleduji) od počátků, po odchodu z hrej.cz. Nejsem troll, nemám potřebu někoho provokovat, berte to spíš jako názor od věrného posluchače. BTW více Lukáše, ten dokáže debatu vždy pořádně rozproudit a jako jediný má odvahu konfrontovat své názory s ostatními.
    • ??

Tohle je můj pohled:

Pavel Dobrovský, Lukáš Grygar, Martin Bach i Petr Poláček, který se jen veze jsou možná dobří novináři, ale jací jsou to lidé? Abych nebyl za kurvu: těch podcastů mají za sebou stovky a není každý den posvícení. jeden podcast se povede a pět třeba ne. s tím se nedá nic dělat. berou to moc profesorsky a připadaji si nadřazeně. z pozice nejnavštěvovanějšího webu o hrách v čr se mohou cítit ve výšce. to že a jak to dělají je ale pořád užitečné a dobré.

To že mě jejich názory provokují a děsí je jiná věc než to jak od nich očekávám poctivost a slušnost a že zaberou. Jak s Levelem tak s podcasty.

Třeba v minulém čísle toho moc k přečtení nebylo. A ta grafika vytvořená z ankety kde vybrali jen ukazatele, které se jim hodí mne vyloženě nepotěšila.

ale dál to budu kupovat protože i když je to špatné stále je to stravitelné
    • Chim
      Zase na druhou stranu kritizovat cyklisty je zbytečné, když to povětšinou vlastně ani nejsou lidi ale spíš samostatný živočišný druh...
    • ringmancz
      asis nepochopil vtip
      • Nevtip se dost blbě chápe jako vtip... A jeho příspěvek zcela podepisuji.
        • kdyz nechapete vtipy, tak to zkuste logikou, kdyz se nekdo chce sledovanost, snazil by se takhle blbe nekoho zbytecne nastvat? nesnazil, takze i kdo to nepochopil by to mel pripustit a nedelat ze sebe zbytecne blbce *5*
  • Drom
    tak co? bude to dopoledne? *5*
    • janchor
      Ne, ale brzo po obědě. Asi ten text budeme muset přepsat :)
      • Drom
        jj, to dopoledne jste dodrzeli asi tak 2x :D
        • Jozef123
          Tak si myslím že pokiaľ nemeškajú deň alebo dva tak je to v pohode *1*
  • Jozef123
    Petr Bulíř bol fajn hosť.... a kde je 30. pravidlo?
    • blixa
      No, pravidla vymyslime většinou kolektivně a teď to bez Lukáše a Petra nějak nešlo.. ;) Ale třeba napadne kluky něco v LA a pravidlo bude zítra ;)
  • fcpod

Dobrý den, bude podcast dnes, nebo zítra?
    • odkaz na FB

Ahoj, můžete mi prosím dát odkaz na Fight Club na Facebook? Nějak to tam nemůžu najít. Díky
      • Milda8
        http://www.facebook.com/fcpod
    • Wyder
      Pred par dny psali na FCB, ze bude dnes od cca 15:00.
      • FCB

Na každý navštěvuje stránky Baníku
      • děkuju fc nemám takže jsem bez informací
        • zdeeneek
          Na facebookovou stranku fight clubu se muzes podivat i kdyz nemas na facebooku zalozenej ucet. Tim padem uz nebudes bez informaci kdy zacinaji natacet.
          • Trol.diskuzni
            A kdo fejsbůk nelajkuje, tak zůstane bez frendů (čti bez informací)?
            • zdeeneek
              Aha, no tak potom jedine zkus napsat do pripominky/namety/bugy jestli by nebylo mozny oznamovat nataceni fightclubu i nekde jinde ( mozna primo na diskuzi fightclubu? )
            • Trol.diskuzni
              Ano, je mi proti srsti se dostat do jakékoliv interakce s těmito sociálními výdobytky dnešní doby... Jasně, je to jen můj problém, ale právě proto navazovala ta řečnická otázka, na kterou jsi reagoval.
            • zdeeneek
              Abychom si rozumeli - ani na twitteru ani na fcb se nemusis registrovat, tzn. nemusis mit zalozeny ucet kdyz si chces jen zjisti kdy zacinaji natacet fight club. Chapu dobre, ze mas takovy odpor k temto sluzbam, ze je ti proti srsti se na minutu podivat na fcb/twitter stranku fight clubu a zjistit si co potrebujes?
            • Trol.diskuzni
              Chápu, že to bude znít blbě, ale twitter taky nemám rád... Dá se vůbec dnes ještě zjistit nějaká informace bez toho, abych se musel pseudosocializovat?!
            • zdeeneek
              Pokud je pro nekoho problem se jednou tydne ve stredu podivat na fcb stranku fighy clubu, tak na hlavni stance games.cz v okne "games.cz na twiteru" (na prave strane stranky) to byva uvedeny taky.
  • Witcher 3 - nedostatek penez, petard a prisad do alchymie

Cau,

muzete mi poradit jak si co nejjednodusim zpusobem v Zaklinacovi 3 prijit aspon k par drobnejm? ja uz jsem na tom tak spatne ze nemam ani na jidlo, nemam zadny prisady k tomu abych si udelal lektvary nebo si vyrobil petardy... zkratka vsechno to, s cim jsem v Zaklinacovi 2 nemel problem se zde jevi temer jako existencialni problem... )

uz jsem byl dokonce nucen si u mise u sileneho barona snizit obtiznost na nejlehci...

Mam snad vice plnit vedlejsi mise ?
    • Odpověď je: Ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit