-
Václav Havel...? Tak nějak mě zamrazilo... Nepochybuju, že úmysl je jen nejlepší, ale není to trochu neadekvátní?
-
-
Dost bylo Havla, Vávra na hrad!
-
ne, naopak je to velmi adekvátní
-
-
Tak pánové,tohle je nejlepší podcast.Pod každé písmeno se podepisuji.Úžasný názory na dnešní mrdky,co vychází.Tleskám..jen tak dál..spokojenost.Hráč v herním-předčasném důchodu.
-
334ka mi velmi sedla. Zvláště v části "Dobrovský je starej" jsem se velmi viděl. Díky moc kluci!!!
-
Stovka
Nemáte alespoň přibližný odhad, kdy se bude končit? Musim si vykoumat ty velkomestký spoje. -
-
Nataceni by melo skoncit nejpozdejc v pet, pul sesty.. Ale kdy skonci pivko potom, to uz je ve hvezdach 😉
-
Jezdí to tu "každou chvíli" ))
-
To jezdí často.
Dokonce když pak jedeš prvním metrem tak je v tunelu rozsvíceno! 😎 -
-
No já až to skončí musim jet z těch Holešovic do Vinohrad a chci chytit spoj, kde se přestupuje jenom jednou a ne desetkrát...
-
-
dolů (z kopce) na Vltavskou (klidně pěšky) a hurá na I.P. nebo na Muzeu přestoupit na A a jet na Nám. Míru, Jiřího z P. nebo Floru, zkrátka podle potřeby. Vinohrady i Holešovice jsou na metru, tož není moc co řešit.
-
-
Tajemný kamarád internet mi napověděl z Kamenické do Malostranské a z Malostranské do Jana Masaryka (tam potřebuju) 🙂 Tož toto že.
-
-
kamarad internet je pekny parchant, pac je to hodne neprima cesta 🙂.
-
to máš nejlepší metrem na Nám. Míru a pak tramvají nebo cca 500m pěšo
-
-
-
-
-
-
FC
Nevíte, proč nebyl FC? -
-
Technické problémy, bylo to v bleskovce, je offline záznam jak to zpracují nahodí video na YT.
-
-
Dobrá zpráva, dík za info.
-
-
-
Kdy bude ten slíbenej speciál o D3? Nebo jsem ho minul?
-
-
V následujícím týdnu.
-
-
Pochopil jsem to z diskuze níže dobře? Video z FC 82 s žijící legendou Danem Vávrou nebude!?!?! Na youtube taky nic není...
Za tohle selhání by měly padat hlavy!!! 👿 -
-
výpověd je na místě
-
-
Tak tak.
-
-
-
Neví někdo jak se jmenuje ten program o kterém mluví D.Vávra, že v něm má databázi svých mp-trojek?
-
-
xbmc.org
-
aká minuta a sekunda
-
-
Někdy v té části jak rozebírali jestli je lepší digitální nebo klasická distribuce v dotazech.
-
-
-
Cosplay, wtf? Chápu larpy, chápu military paintball, chápu středověké bitvy...
Ale proboha jak může někoho bavit si koupit za patnáct litrů helmu Vadera, někam naklusat a vzájemně si se stormtrooperem vychvalovat, jací jsme borci, že se v tom bojíme hnout, aby se nám to náhodou neponičilo... 😲 -
-
Dival jsem se na jejich stranky, maji tam i fotky a musim rict, ze jsou to spravni silenci - myslim to v pozitivnim smyslu. Kazdyho bavi neco. Tebe bavi porad nekoho prudit na diskuzich, je bavi zase kostymy 😉
-