-
ty starší "hovadiny" jsou mnohem lepší a s větším poselstvím, než ty dnešní rádoby art scheise katze.
Radši sto Skál oproti jednomu Matrixception. -
K jediismu asi tolik: http://cs.wikipedia.org/wiki/Jediismus.
-
hmm, tak jsem prave docetl pavluv clanek na tema otevrene svety a docela me zarazi jak vidi moznost dohrat otevrenou hru za par minut jako problem (nebo jen preklada nazor vyvojaru? mozna to jen neni moc jasne z textu). normalni hrac to napoprve stejne neudela, protoze to ani nezvladne. na to aby byl hrac vubec schopny neceho takoveho musi hru znat jako sve boty, a to rozhodne nezna v prvnim pruchodu.
-
Kdypak asi bude recenze na SH Downpour? *4*
-
dotaz
Měl bych dotaz k Danovi: jak se ti líbí hra Vietcong a co na ni říkáš? Děkuji -
Předem přiznám, že jsem si Crysis 2 stáhnul, zkusil a smazal. Beta je to značná a tím čas trávit nehodlám. Napadlo mě, že by Crytek mohl otevřít na svém fóru beta feedback, když už to uniklo. *2*
Lidé pirátí Crysis, protože je to hra ze starých časů. Celý ten model vydám hru, hlavní komponentou je singleplayer, obzvlášť FPS s dobou trvání do 10h. Hra bude stát $49.99. A já budu sedět na zadku a čekat, že ji nikdo neukradne je k smíchu. Na závěr pak pan CEO projde všechna herní média a udělá rozhovory a brečí jak je PC komunita zlá a že už s nimi končí. Na konzolích to možná funguje, ale tady nejste na konzolích - saláti(Crytek).
S takovou hrou se na PC musí umět pracovat, je třeba v zákazníkovi vyvolat dojem, že když hru upirátí o něco přichází (DLC, multiplayer, nastaveni v cloudu, levelení postavy, prakticky cokoli). V současnosti se to děje všude u konkurence, zdaleka nejlépe s tím kdysi dávno začali pracovat právě Valve. Steam a jeho prostřednictvím nikoli hra, ale jak kdysi říkal Gabe služba, kterou představili už s Half Life 2 a Counter Strike Source je cesta, kterou je dobré se vydat.
Další možností je čekat dvacet let, nebo nevím jak dlouho, až se v pirátech pohne svědomí a přestanou hry krást. Good luck with that. A tím nikoho nehájím, krást hry je špatné, áno!
Někdy mi přijde, že vývojáři nemají žádný kontakt s realitou. Dobře vím, že spousta rozhodnutí, při vývoji her nepadají z vůle samotných autorů hry, ale exekutivy. Pokud se tak děje, ať ta firma skončí. -
-
Ty tady rozumujes nad piratstvim, a sam si to Crysis 2 stahujes :)
-
-
Vinen v plném rozsahu, ale ocenil bych spíš názor ostatních, přijde Vám, že by se měl Crytek snažit víc?
-
-
Todle je fakt typicky. Ty jim tu hru stahnes z warezu, a jeste rozumujes nad tim, jako ze to delaji spatne, a ze se Crytek malo snazi? Chyba neni v Cryteku, ale v tech lidech, co si hry stahuji a nezaplati za ne ani korunu.
-
-
Tohle jsem chtěl vědět. Já opravdu nechci, aby to vyznělo, že je v pořádku krást, to jsem neřekl. Tím, že si stáhnu betu snad zase tolik nikoho nepoškozuju, za hry platím a ten přístup spousty lidí, že za software se neplatí nechápu a nemám rád.
-
-
-
-
-
Hmm
Takže tak jak jsem si myslel, v podstatě se změnilo jen to že se to rozkouskuje na víc částí. Kluci na games si asi všimli, že sem chodí pár lidí jen kvůli videím a tak je sem chtějí dostat častěji během týdne :( -
-
Já se také budu muset, přihlásit spíš k těm, kterým nová podoba FC nevyhovuje... Nemám bohužel tolik času a vlastně ani chuť, sledovat každý týden tři dny po sobě rozkouskované rozhovory. Jeden blok maximálně vyhovoval. Podle mého názoru by už bylo 100x lepší abyste si to nahráli všechno offline a potom nějaký den (klidně pátek) uvolnili jako jeden blok spojený dohromady a hotovo. Nemyslím si, že ten balík lidí, který si pravidelně udělal čas ve středu se teď bude pravidelně objevovat 3x v týdnu.
-
Jistě.Takhle jsem stáhnul jeden soubor do telefonku,tak od ted,budu stahovat dva *1* Zlatý hoši od vedle na Hrej.cz
-
-
Donate
Marne, hledam link na donate, pomuze mi nekdo? -
-
http://games.tiscali.cz/tema/podporte-games-cz-57248 *3*
-
-
Dik, kaprici jsou naceste..
-
-
-
kvalita zvuku
teď se dívám na ytb na záznam fight clubu #153 a ten přeskakující zvuk je otřesnej... když už mají všichni jakž takž stejnou hlasitost, tak to zase skáče... achjo -
-
To bude bohužel nějakej zásek streamu, audio verze je cajk.
-
-
Vedel by som si predstaviť taký podcast aj z obrazom *3*